tugba Oluşturma zamanı: Ocak 12, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Ocak 12, 2007 sihirli bi değneğiniz olsa üstteki kullanıcıyı neye çevirirdiniz? (ilk ben oluyorum bu durumda lütfen arkadaşlar insaflı olalım) 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
pCwOrM Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2007 seni bir kurbagaya çevirirdim ama sevimli bir kurbaga Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Urumhamatahayil Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2007 sana göz yapardım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
iRoniC Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2007 o senin imzandaki kızın göslerinde böcekmi war :| :S onları alırdım kanatmışlar her yerini Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Parapsikolog Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2007 üsttekini bir sihirli değneğe çevirirdim böylece 2 tane sihirli değneğim olurdu:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
yolgezer Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2007 renkli yapardım daha hoş olurdu bence:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
uACansu Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2007 seni şu imzandaki fareye çevirirdim:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
yolgezer Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2007 bende senin kulaklarını sivreltirdim aaaa gerçi senin öyleymiş zaten avatarda:p Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
darkness Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2007 kesinlikle kağlumabaga ya Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
tugba Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2007 seni bir prense çevirirdim:devil: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nietzsche Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2007 hiç bişeye cevirmezdim allahından bulsun:D:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Urumhamatahayil Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2007 ya düşündüm düşündüm bulamadım kendimi yormayayım başuna ama seni kullabileceğim birşeye cevirsem belki güzel olurdu Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
axcd82 Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2007 tanrıya......... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sudem Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2007 seni bir bayana çevirirdimm:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KATA Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2007 zaaman makinesi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
tugcemgul Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2007 ben sana bir el yapardım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
karaleke Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2007 bende seni kurbağa yapardım ilk deneyim bu kadar olur Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MurKy Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2007 cigara yapardım seni myhahaha! Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Dolunay Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2007 prenses yapardım:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
umuayy Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2007 dolunay yapardım... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Parapsikolog Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2007 böcük yapardım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hedef Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2007 bende seni kurt yapardım ama solucan şeklinde kitap kurdu yapardım sürün dur Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Papirus Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2007 ucan hedef tahtası isabet beceri ister... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KATA Yanıtlama zamanı: Ocak 19, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 19, 2007 mutlaka isabet ettirmek zorunda olan bir nişancıya cevırırdim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Şaman Yanıtlama zamanı: Ocak 21, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 21, 2007 taksimde umumi ücretsiz tuvalete çeviririm:D :D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.