blueboy Oluşturma zamanı: Kasım 11, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Kasım 11, 2008 Benim bir önerim var ama bilmem ne dersiniz ? Birçok sitede , tepedeki ; anasayfa , ayarlar falan yazan yerin yanında ''açtığım konular'' butonu var.Oraya tıkladığımızda açmış olduğumuz konular geliyor ve bizde konuyu nereye açmıştık diye aramak zorunda kalmıyoruz ve yapılan yorumları görebiliyoruz. Bu uygulama gnoxis'te de olabilir mi acaba diye sormak istedim:thumbsup: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Pholymnia Yanıtlama zamanı: Kasım 11, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 11, 2008 Profillerde tüm mesajları veya tüm konuları gör diye bir bölüm mevcut zaten, istediğin mesaj veya konularına ordan da ulaşabilirsin 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rimmon Yanıtlama zamanı: Kasım 11, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 11, 2008 Blue'nin söylediği gerçekten kullanışlı bir sistem,konu üyelikleri anasayfada görülürse kullanım kolaylığı olur,güzel olur bence de Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Depressive Yanıtlama zamanı: Kasım 12, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 12, 2008 abonelik sistemi var bunun için.. bu kullanılabilir bence.. eğer gerçekten beğendiğin bir konu açtıysan ya da karşılaştıysan abone ol Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
blueboy Yanıtlama zamanı: Kasım 12, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 12, 2008 Açıklar mısın biraz bu abonelik olayını. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Depressive Yanıtlama zamanı: Kasım 12, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 12, 2008 ayarlar kısmına girdiğinde abonesi olduğunuz konular var.. eğer bir konuya abone olursan yazılan yazıları daha iyi takip edebilirsin.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
blueboy Yanıtlama zamanı: Kasım 12, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 12, 2008 Hımm anladım. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.