egelimx Oluşturma zamanı: Kasım 11, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Kasım 11, 2008 Arkadaşlar panik atak hastasi ollanlar bu konuyu mutlaka bana yazarsa sevinirim son günlerde eft diye bir teknikten bahsediliyor yani akapunktur gibi birşey bilen yada uyguluyan varmi acaba? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Typhon Yanıtlama zamanı: Kasım 11, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 11, 2008 Bende lise yıllarında baş göstermişti ve gerçekten de kötü bir durum.Ama tedavi gibi birşey düşünmedim ki 2.5 senedir rahatım yani amaç stresten uzak durmak zaten bunu yaparsan otomatik olarak bir düzelme yaşarsın. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
SCARRED Yanıtlama zamanı: Kasım 12, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 12, 2008 EFT panik atak tedavisinde son derece etkili olan bir sistem. Ama unutmamak gerekir: iyi bir terapist de panik atağı en çok 6-8 seansta rahatça çözer. EFT'yi ve muadillerini profesyonelce ve başarı ile uygulayan arkadaşlarım var. Kötü bir deneyim geçiren biriyle kişisel olarak, internette veya gıyaben karşılaşmadım, ama bu arkadaşlarım Türkiye'de EFT'yi öğrenecek insan bulmanın hemen hemen olanaksız olduğunu, piyasada bu henüz iyi bilinmeyen tekniğin çok sahtecisi olduğunu söylerler. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.