DEB. Oluşturma zamanı: Kasım 11, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Kasım 11, 2008 Hayat insandan aldığı kadarını verir derler.. Acaba gerçekten kaybettiğimiz kadarını kazanıyor muyuz ? İnsan hep belli bir yaşa gelince " Ahh keşke çocuk olsam yine.. " der durur .. Haklıdırlar ama. Sorumluluğun sadece dersler olduğu, masum olduğumuz o yıllara dönmeyi herkes ister. Ama ya yaşananlar? Yaşadıklarımız ne olacak? Onlar da uçup gitmeyecek mi bir anda? Siz öğrendiklerini yaşayarak acı çekerek öğrendiniz. Tekrar göze alabilir misiniz acı çekerek öğrenmeyi? Bir de " Ahh şimdiki aklım olsa.. " ile başlayan cümleler kurulur. Şimdiki aklınız olsa bu hataları yapmayacak mıydınız? Peki ya hata yapmadığınız zaman nerden ders çıkaracaktınız? Ha bir de bunu söylemek için biraz geç değil mi .. Hayatı acı çekerek öğrenmek çok zor. Hayatı yaşayarak öğrenmek zor. Ama hayatı yaşamadan da nasıl öğrenecektiniz? Kötü anılarımızı hep bir kinle nefretle anıyoruz. " Ahh o güne lanet olsun .. " Peki o günü yaşamasaydınız bu hatayı tekrar tekrar yapabileceğiniz hiç aklınıza gelmedi mi? Yaşamayan bilemez derler ya yaşadıklarınızın tekrarlayan hatalarda sizi frenleyen olaylar olduğunu hiç farketmediniz mi? " Hayat hep benden alıyor. Hiç yüzümü güldürmüyor .. " diyorlar. Sizce gerçekten öyle mi? Mesela ben. Bu sitede neredeyse hayatım değişti. Öyle insanlar tanıdım ki depresif bir insanken bana bunları yazdırabilecek insanlar.. Evet hayat benden çaldı. Çok çaldı ama bana verdiği nimetlere de muhtacım. Evet burdan onlara sesleniyorum. Bu sitede tanışıp hayatımı değiştirenler! Bu yazı sizin sayenizde, bu iyimserlik sizin sayenizde ve hayat; onları da senin sayende tanıdım. Bana böyle kişileri tanıma fırsatı verdiğin için teşekkür ederim sana. Hayatımı değiştirenler size de sonsuz teşekkürler. Demek istediğim şu. Hep karamsarız, hep kötü yönden düşünüyoruz. Hiç mi birşey kazanmadınız? Hiç mi yüzünüz gülmedi? En azından şöyle düşünün ; artık bir ömür boyu kullanabileceğiniz " Hayat Tecrübeniz " var.. 11 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boogee Yanıtlama zamanı: Kasım 11, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 11, 2008 En azından şöyle düşünün ; artık bir ömür boyu kullanabileceğiniz " Hayat Tecrübeniz " var.. Bitanesin sen:) 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KATA Yanıtlama zamanı: Kasım 11, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 11, 2008 buyumus de kuculmus kızım ın mısın cın mısın:rofl: 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
raskolnikov Yanıtlama zamanı: Kasım 11, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 11, 2008 uzun soluklu, can sıkıntılı, acılı, yaralı birşeydir hayat....hiç vazgeçmez acı çektirmekten, hiç umursamaz sizi.... ama işte, her daim dediğim gibi; "hayat, istediğin kadar gel üstüme...sonunda yenilen sen olacaksın..." .......................... küçük.... sen ne güzelsin be..... iyi ki varsın...iyi ki buradasın.... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Firdevs Yanıtlama zamanı: Kasım 11, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 11, 2008 Bu duyguları yaşıyo olmanla, bize de yaşatıyo olmanla ve kocaman yüreğinle hayatımda iyi varsın... 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
raskolnikov Yanıtlama zamanı: Kasım 11, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 11, 2008 küçüğüm..... varya, okuduğumdan beri gülümsüyom gerçekten... seni seviyorum...seni seviyoruz.... 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
DEB. Yanıtlama zamanı: Kasım 12, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 12, 2008 Hepinize çok teşekkür ederim sizde iyi ki varsınız hayatımda. Raskom bende sizi çok seviyorum:D:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kalpsiz Yanıtlama zamanı: Kasım 12, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 12, 2008 Çok tatlısın sen iyi ki varsın... iyi ki olucaksın... arada sinir bozsan da laf sokup gıcık etsen de () seviyorum seni Helal sana, büyüdüğünü sananlara çok iyi bir örneksin... Ama unutma ki kendi isteğinle sağladın herşeyi. Biz sadece yardım ettik Hayatta başarılar, hep mutlu ol. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
DEB. Yanıtlama zamanı: Kasım 12, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 12, 2008 Sağol canım sen de iyi ki varsın ve bende seni seviyorum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Lighthouse Yanıtlama zamanı: Kasım 12, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 12, 2008 Ben de seviyorum ben de. Aynen ben de kocaman bir gülümseme kazandım sayende. bugün boyunca böyle gezerim ))))) :sarıııl: öp: 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
zaranca Yanıtlama zamanı: Kasım 12, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 12, 2008 Aman efem Küçük de pek büyümüş...Ders alabilmek herşeyden gerisi yalan...Mutlu kalmak ümidi ile esen kalın :=) 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
dark_venus Yanıtlama zamanı: Kasım 12, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 12, 2008 Ben de seviyorum seni. Ders alabilecek kadar zeki oldugun ve gözlemleyip sana yol gösterenlere değer verdiğin için de bir kez daha seviyorum. Hep böyle olmaya devam et 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Depressive Yanıtlama zamanı: Kasım 12, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 12, 2008 şekerlik...... sadece şekerlik.. klişe cümlelerle hayatımda iyi ki varsın iyi ki tanımışım seni demicem.. sen zaten neler düşündüğümü neler hissettiğimi biliyorsun.. şekerlik sevmek güzel bişi 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
schizophrana Yanıtlama zamanı: Kasım 12, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 12, 2008 Küçücük haliyle ablalarına abilerine örnek olan , güç veren tatlı kız Kalbin ellerin kadar küçük değilmiş bir kez daha anladım. Hep buralarda ol gitme bir yere ve hep böyle masum kal e mi 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Locked Yanıtlama zamanı: Kasım 12, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 12, 2008 acı çekmeden,ders alamayız elbet yaşadıklarımızdan..Kötü anıları güzellikle anmak çok zordur insan için.. Ders aldığımızı biliriz ama keşke olmasaydı daha hafif olsaydı diye de ekleriz çoğu zaman. Herkesin hayatında acı anılar vardır. Bilirim ki en acıları da kaybetmektir. Ölüm veya ayrılıklar herkesin canını yakar. Onlar dışındaki şeylerde zaten maddeseven insanların üzüntüleridir. Duygulu olmaktır bizi insan yapan. Ağlamasak,üzülmesek ne farkımız kalır şu anda tuşlarına bastığımız bilgisayardan? Canım psişiğim,sende birkaç iyi dostum gibi zor zamanımda bana destek oldun halen oluyorsun. Bende diğer arkadaşlar gibi seni çok seviyorum.Senin yerin çok ayrı. Eline ve diline sağlık.. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
DEB. Yanıtlama zamanı: Kasım 12, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 12, 2008 Hepinize çok teşekkür ederim. Ben de sizi çok seviyorum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
raskolnikov Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2008 küçüğüüüüüüümmmmmmm küçüğüüüüüüüümmmmmm Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
DEB. Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 2009 küçüğüüüüüüümmmmmmm küçüğüüüüüüüümmmmmm raskoom raskoooomm Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.