Guest helloween Oluşturma zamanı: Ocak 12, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Ocak 12, 2007 Beni en çok etkileyen iron maiden parçalarının tercümeleri. iki parça da x factor (1995) albümünden.sözlerdeki derinliğe dikkat edelim: Judgement Of Heaven (Cennetin Yargısı ) Yalnız bir yardım cığlığı herhangi birine uzanmak yardim için Tanrıya sessiz bir yakarış yolunda yardım etsin diye sana Öyle uzun süredir depresyondayim ki Ne zaman mutlu oldugumu hatırlamak zor İntihar etmek istedim belki onlarca kez kez ya da daha fazla Ama kolay yol bu, bencilce yol Zor olan yaşamını sürdürmek Aranıp duruyorsun karanlıkta Samanları tutuyorsun bir yol bulmak için Tarot kartlarını alıyorsun Ve rüzgara fırlatıyorsun onları İnançlarını sorguluyorsun, en gizli düşüncelerini tüm varlıgını Ve eger bir tanrı varsa yanıt ver vereceksen Ve kaderimi anlat bana, ait oldugum yeri anlat Anlat bana hiç huzur içinde dinlenebilecek miyim? Yaşamını yeniden yaşayabilseydin Herhangi birşeyi degiştirir miydin? Yoksa aynı mı bırakırdın herşeyi? Eger yeni bir şansın olsaydı Herhangi bir şeyi degiştirir miydin? Dönüpte geçmişe baktıgında Yaptıgın şeylerle gurur duydugunu Söyleyebiliyor musun? Dogru oldugunu düşündügün şeyin Yanlış olduguna inandıgın zamanlar oluyor mu? Tüm yaşamım boyunca inandım Cennetin yargısı bekliyor beni Tüm yaşamım boyunca inandım Cennetin yargısı bekliyor beni Tüm yaşamım boyunca inandım Cennetin yargısı bekliyor beni, bekliyor beni Sign Of The Cross Onbir cüppeli kutsal aziz Silüetleri duruyor gökyüzüne karşı Bir tanesi önde kaldırmış haçı havaya Gelin günahlarımı yıkamaya Yalnız direniyorum rüzgarda ve yağmurda Hissediyorum büyüyen korkuyu Seziyorum gelgitlerdeki değişimi Ortaya çıkan fırtınanın getirdiği Hissediyorum korkuyu endişeyi uzakta tutan İnandığın şeylerdeki bazı kuşkuları Sınanacak şimdi inancın Yapacak bir şey yok bekle gör ne olacak O halde neden koruyor tanrı beni Bunu haketmediğim de bile İçsel bir güçle kutsanmış olsam da Bazıları bunu ceza olarak adlandırırdı Neden yalnız başıma bununla karşı karşıyayım Soruyorum soruları defalarca Dua ederek tanrıya İzin vermeyecekmisin yaşamama Hissediyorum kafamda büyümeye başlayan korkuyu Dua ediyor olacaklar vakit geldiğinde Ödenecek ceza olacak yargı gününde Kan kusacak suçlular o an geldiğinde Gelecekler ruhunu uzaklara götürmeye Haç işareti Gülün Adı Gökyüzünde bir ateş Haç işareti Sonsuz alevi getirmek için gelecekler Ölümsüzlüğü getirecekler bize Böylece kutsanacak dünya Yaratıcım, Tanrım kavuşturacak ruhumu ebedi istirahate Haç işareti Gülün Adı Gökyüzünde bir ateş Haç işareti Kaybettim göklerdeki cennet aşkını Seçtim zevk dünyasını aşağıdaki Onbir cüppeli kutsal aziz Geldiler günahlarımı yıkamaya... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hexagram Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2007 teşekkürler,maiden'ı sevmeyen metal müzik dinleyicisi yoktur sanırım.. en azından saygı duyar Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Vitriol Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2009 White man came across the sea Brought us pain and misery Killed our tribes killed our creed Took our game for his own need We fought him hard we fought him well Out on the plains we gave him hell But many came too much for Cree Oh will we ever be set free? Riding through dustclouds and barren wastes Galloping hard on the plains Chasing the redskins back to their holes Fighting them at their own game Murder for freedom the stab in the back Women and children are cowards attack Run to the hills run for your lives Run to the hills run for your lives Soldier blue in the barren wastes Hunting and killing their game Raping the women and wasting the men The only good Indians are tame Selling them whiskey and taking their gold Enslaving the young and destroying the old Run to the hills run for your lives İlk dinlediğim metal şarkılardan biri olması sebebiyle benim için çok ayrı yeri vardır.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
serpentine Yanıtlama zamanı: Haziran 17, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 17, 2009 YouTube - Iron Maiden - Fear Of The Dark (Live @ Rock In Rio 2001) I am a man who walks alone And when Im walking a dark road At night or strolling through the park When the light begins to change I sometimes feel a little strange A little anxious when its dark Fear of the dark, fear of the dark I have a constant fear that somethings always near Fear of the dark, fear of the dark I have a phobia that someones always there Have you run your fingers down the wall And have you felt your neck skin crawl When youre searching for the light? Sometimes when youre scared to take a look At the corner of the room Youve sensed that somethings watching you Have you ever been alone at night Thought you heard footsteps behind And turned around and no ones there? And as you quicken up your pace You find it hard to look again Because youre sure theres someone there Watching horror films the night before Debating witches and folklores The unknown troubles on your mind Maybe your mind is playing tricks You sense, and suddenly eyes fix On dancing shadows from behind Fear of the dark, fear of the dark I have constant fear that somethings always near Fear of the dark, fear of the dark I have a phobia that someones always there When Im walking a dark road I am a man who walks alone Karanlık Korkusu Yalnız yürüyen bir adamın ben Karanlık bir yolda yürürken Gece, veya parkta dolaşırken Işık değişmeye başladığında Bazen garip hissederim kendimi Endişelenirim karanlık olduğunda Karanlık korkusu, karanlık korkusu Sürekli bir korkum var hep yakında bir şey varmış gibi Karanlık korkusu, karanlık korkusu Bir fobim var birisi hep oradaymış gibi Parmaklarını duvardan aşağı kaydırdın mı hiç? Ve boyun derinin sürtündüğünü hissettin mi Işığı aradığın zaman? Bazen korkarken bir bakış atmaya Odanın köşesine Bir şeyin seni izlediğini hissetmişsindir. Karanlık korkusu, karanlık korkusu Sürekli bir korkum var hep yakında bir şey varmış gibi Karanlık korkusu, karanlık korkusu Bir fobim var birisi hep oradaymış gibi Gece yalnız kaldın mı sen hiç? Arkanda ayak sesleri duyduğunu sandın mı? Ve arkana dönüp kimsenin olmadığına şaştın mı? Ve adımlarını sıklaştırırken Tekrar bakmaya zorlanırsın Çünkü orada birilerinin olduğuna eminsin. Karanlık korkusu, karanlık korkusu Sürekli bir korkum var hep yakında bir şey varmış gibi Karanlık korkusu, karanlık korkusu Bir fobim var birisi hep oradaymış gibi Önceki gece korku filmleri izlerken Cadıları ve folkloru düşünürken Aklında bilinmeyen sorunlar Belki de aklın sana oyun oynuyor Hissediyorsun, ve aniden gözlerin sabitleniyor Arkanda dans eden gölgelere. Karanlık korkusu, karanlık korkusu Sürekli bir korkum var hep yakında bir şey varmış gibi Karanlık korkusu, karanlık korkusu Bir fobim var birisi hep oradaymış gibi Karanlık bir yolda yürürken Yalnız yürüyen bir adamım ben Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
alternate_aya Yanıtlama zamanı: Haziran 17, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 17, 2009 Iron Maiden en güzel şarkılarından biri gerçektende eline sağlık Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Harry Yanıtlama zamanı: Haziran 17, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 17, 2009 saz ile çalınan versiyonunu da dinleyin çok güzel o da Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Xero Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 2009 bu şarkı gerçekten benim 00:00dan sonraki halimi anlatıyor Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Xero Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2009 Kill for gain or shoot to maim But we dont need a reason The golden goose is on the loose And never out of season Some blackened pride still burns inside This shell of bloody treason Heres my gun for a barrel of fun For the love of living death. Chorus The killers breed or the demons seed, The glamour, the fortune, the pain, Go to war again, blood is freedoms stain, But dont you pray for my soul anymore. 2 minutes to midnight The hands that threaten doom. 2 minutes to midnight To kill the unborn in the womb. The blind men shout let the creatures out Well show the unbelievers The napalm screams of human flames Of a prime time belsen feast...yeah! As the reasons for the carnage cut their meat and lick the gravy, We oil the jaws of the war machine and feed it with our babies. Chorus The body bags and little rags of children torn in two And the jellied brains of those who remain to put the finger right on you. As the madmen play on words and make us all dance to their song, To the tune of starving millions to make a better kind of gun. Chorus Midnight...all night... harika bir şarkııı herkesin dinlemesi lazım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Xero Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2009 White man came across the sea He brought us pain and misery He killed our tribes, he killed our creed He took our game for his own need We fought him hard we fought him well Out on the plains we gave him hell But many came too much for cree Oh will we ever be set free? Riding through dustclouds and barren wastes Galloping hard on the plains Chasing the redskins back to their holes Fighting them at their own game Murder for freedom a stab in the back Women and children and cowards attack Run to the hills run for your lives Run to the hills run for your lives Soldier blue on the barren wastes Hunting and killing their game Raping the women and wasting the men The only good indians are tame Selling them whisky and taking their gold Enslaving the young and destroying the old Run to the hills run for your lives ha gerçekten mesajı olan bir şarkı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Xero Yanıtlama zamanı: Kasım 11, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 11, 2009 Harika olmuş güzel paylaşım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Xero Yanıtlama zamanı: Kasım 11, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 11, 2009 Im waiting in my cold cell when the bell begins to chime bekliyorum soğuk hücremde çan çalmaya başlarken Reflecting on my past life and it doesnt have much time geçmişim hakkında derin düşünerek ve yok fazla zamanım Cos at 5 oclock they take me to the Gallows Pole çünkü saat 5te darağacına götürecekler beni The sands of time for me are running low zamanın kumları benim için azalıyor şimdi When the priest comes to read me the last rites okumaya geldiğinde papaz son ayini I take a look through the bars at the last sights parmaklıkların ardından bakıyorum, son manzaraları Of a world that has gone very wrong for me benim için çok ters giden bir yaşamın Can it be theres some sort of error böyle bir hata varolabilir mi Hard to stop the surmounting terror zordur durdurmak bu yokedici terörü Is it really the end not some crazy dream çılgın bir rüya değil gerçek bir son mu bu Somebody please tell me that Im dreaming lütfen rüya gördüğümü söylesin birisi Its not so easy to stop from screaming çok kolay değil durdurmak çığlığı But words escape me when I try to speak ama konuşmayı denediğimde kaçıyor kelimeler benden Tears they flow but why am I crying bu dökülenler gözyaşı ama neden ağlıyorum After all I am not afraid of dying hepsinin sonunda korkmuyorum ölmekten Dont believe that there is never an end inanma asla bir son olmadığına As the guards march me out to the courtyard gardiyanlar götürürken beni bahçeye Someone calls from a cell "God be with you" birisi hücreden sesleniyor "Tanrı olsun seninle" If theres a God then why has he let me die? eğer varsa bir tanrı neden ölmeme izin verdi? As I walk all my life drifts before me yürürken tüm hayatım ardımda sürükleniyor And though the end is near Im not sorry üzülmüyorum son yanıbaşımda olmasına rağmen Catch my soul cos its willing to fly away yakala ruhumu çünkü o uçup gitmeye hevesli Mark my words please believe my soul lives on inanın ruhumun yaşayacağına dinleyin sözlerimi Please dont worry now that I have gone lütfen üzülmeyin gittiğim için şimdi Ive gone beyond to see the truth görmeye gidiyorum gerçeğin ötesini When you know that your time is close at hand sizinde zamanınız yaklaştığında maybe then youll begin to understand belki de o zaman başlayacaksınız anlamaya Life down there is just a strange illusion oradaki hayat sadece garip bir yanılsama Yeah, yeah, yeah, Hallowed be thy name evet evet evet, senin adın kutsansın Yeah, yeah, yeah, Hallowed be thy name evet evet evet, senin adın kutsansın Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Vitriol Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2010 Çevirisi de yayınlansaydı daha makbule geçerdi.. İlk dinlediğim metal şarkısıdır aynı zamanda,bende önem arzeden bir yeri vardır. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ezgin Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2010 Tepelere Koş Beyaz adam denizin ötesinden geldi Bize acı ve sefalet getirdi Kabilelerimizi öldürdü, imanımızı öldürdü, Hayvanlarımızı kendi gereksinimi için avladı Onunla sıkı savaştık, onunla iyi savaştık, Kırlarda ona cehennemi tanıttık Ama sayilari çok fazlaydı ''cree'' ler için çok fazla Ah hiç özgür olabilecek miyiz acaba. Toz bulutlarında ve çorak arazilerde at koşturdular Kırları ciğnediler dört nala. Kızılderelileri deliklerine dek kovaladilar Kendi oyunlarında savaştilar onlarla Özgürlük için cinayet işlediler arkadan vurdular Kadınları ve çocukları, saldırıya geçti korkaklar Tepelere kaçın Yasamlarınız için kaçın Tepelere kaçın Yaşamlarınız için kaçın Çorak arazilerde mavi asker Onlarin avlarini avlayıp öldürüyor Kadınlarin ırzına geçiyor, erkekleri harcıyor Yalnızca uysal olanlar iyi kızıldereliler Onlara viski satıyor ve altınlarını alıyor Gençleri köle ediyor yaşlıları öldürüyor. Tepelere kaçın Yaşamlarınız için kaçın Tepelere kaçın Yasamlarınız için kaçın Türkçesi buydu yanlışsa kusura bakmayın... Konu için teşekkürler çok güzel bi parçadır dinlemek zevk veriyor Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
philadelphia_f Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2010 şu girişlerin bu kadar uzun olması sıkıyor insanı biraz. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ezgin Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2010 :D sabırsız olmaktandır Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
philadelphia_f Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2010 bu parça sabırsızlandırmayacak gibi değil birden ağırlaşmasını bekliyorsun yavaş yavaş gerçekleşiyor oda Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ezgin Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2010 Sende haklısın bi dövim gelim Akıllansın Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2010 İron maiden 'in en iyi şarkılarından kanımca hangisi kötü ki Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
TheSonsOFOdin Yanıtlama zamanı: Ağustos 17, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 17, 2011 Iron Maiden - Different World You lead me on the path keep showing me the way I feel a little lost a little strange today. I think I'll take ahold of whatever comes my way then we'll see what happens take it day by day I thought I had it all I had it all worked out Just what the future held That there would be no doubt But then the card came up and I took another turn But I don't know if it's forever that I run Tell me what you can hear and then tell me what you see everybody has a different way to view the world I would like you to know when you see the simple things To appreciate this life it's not too late to learn Don't wanna be here Somewhere I'd rather be But when I get there I'm afraid it's not for me Tell me what you can hear and then tell me what you see everybody has a different way to view the world I would like you to know, when you see the simple things To appreciate this life, it's not too late to learn (bridge and guitar solos) Tell me what you can hear and then tell me what you see everybody has a different way to view the world I would like you to know, when you see the simple things To appreciate this life, it's not too late to learn Don't wanna be here Somewhere I'd rather be But when I get there I'm afraid it's not for me Don't know what I want or where I want to be feeling more confused the more the days go by. Türkçe Cevirisi Yolun başında bana kılavuzluk yaptın Yolu göstermeye devam et Biraz dalgın hissediyorum bugün Ve biraz tuhaf Sanırım önüme gelen her şeye Sımsıkı sarılacağım Sonra izleyeceğim ne olacağını Günden güneİ Her şeye sahip olduğumu düşündüm Bütün sorunlarımın çözüldüğünü sandım Ama sadece geleceğim ellerimde Şüphesiz sadece o Ama kartım çıktı Bir başka şans daha Ama bilmiyorumİ Özlediklerim için yeterlimi bu şans Anlat bana, ne duyuyorsun Ve ne görüyorsun Her kesin farklı bir bakış açısı var Görmek için dünyayı Bilmeni isterim En basit şeyleri görerek bile Yaşamın değerini anlamak Hiç zor değil Burada olmak istemiyorum Herhangi bir yer olabilir Ama oraya ulaştığımda Orasının bana uygun bulamayabilirim Tam olarak ne istediğimi bilmiyorum Veya nerede olmak istediğimi Günler geçtikçe Daha fazla karışık hissediyorum. http://www.youtube.com/watch?v=FSoreSYGPL4&feature=related Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
TheSonsOFOdin Yanıtlama zamanı: Ağustos 17, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 17, 2011 (düzenlendi) Iron Maiden - Dance OF Death Let me tell you a story to chill the bones, 'bout a thing that I saw. One night wandering in the everglades. I had one drink but no more. I was rambling, enjoying the bright moonlight. Gazing up at the stars. Not aware of a presence so near to me. Watching my every move. Feeling scared and I fell to my knees. As something rushed me from the trees. Took me to an unholy place. And that is where I fell from grace. Then they summoned me over to join in with them. To the dance of the dead In to the circle of fire I followed them. In to the middle I was led. As if time had stopped still I was numb with fear, but still I wanted to go. And the blaze of the fire did no hurt upon me. As I walked onto the coals. And I felt I was in a trance. And my spirit was lifted from me And if only someone had the chance. To witness what happened to me. And I danced and I pranced and I sang with them. All had death in their eyes. Lifeless figures they were undead all of them. They had ascended from hell. As I danced with the dead my free spirit was laughing and howling down at me. Below my undead body, just danced the circle of death. Until the time came to reunite us both. My spirit came back down to me I didn't know if I was alive or dead. As the others all joined in with me. By luck then a skirmish started. And took the attention away from me When they took their gaze from me. Was the moment that I fled. I ran like hell faster than the wind. But behind I did not glance One thing that I did not dare. Was to look just straight ahead. When you know that your time has come around. You know you'll be prepared for it. Say your last goodbyes to everyone. Drink and say a prayer for it. When you're lying in your sleep, when you're lying in your bed And you wake from your dreams to go dancing with the dead When you're lying in your sleep, when you're lying in your bed And you wake from your dreams to go dancing with the dead To this day I guess I'll never know. Just why they let me go. But I'll never go dancing no more. 'Til I dance with the dead. Türkçe Cevirisi kemiklerinin titremesi için sana bi hikaye anlatmama izin wer bir gece ormanada boş bir alanda geziniyorken gördüğüm bir şey hakkında içmiştim ama fazla değil avare avare geziniyordum,ay ışığının parlamasıyla eğlenerek, yıldızlara bakarak çok yakınımda olanın farkında olmayarak, her harekatimi izliyorken korktuğumu hissederek, dizlerimin üzerine düştüm,ağaçların arkasından biri bana saldırdığı zaman beni kutsanmamış bir yere götürdü gözden düştüğüm yere sonra onlara katılmam için beni çağırdılar ölüyle dans etmem için ateş çemberinin içinde onları takip ettim tam ortasında başroldeydim sanki zaman durmuştu ben korkudan uyuşmuştum ama hala gitmek istiyordum ve ateşin alevi beni incitmedi Çağrılan yere yürüdüğüm zaman ve yenilgiye uğramış olduğumu hissettim ve ruhum benden yükseldi sadece bi kişi olsaydı bana ne olduğuna şahitlik edicek ve onlarla dans ettim oynadım şarkı söyledim hepsinin gözlerinde ölüm wardı cansız figürler..onların hepsi ölüydü onlar cehennemden yükseldi ölüyle dans ettiğim sırada özgür ruhum gülüyor ve bana feryat ediyordu ölü vücudumn altında sadece dans ettim ölülerin çemberinde Zaman gelene kadar bizi yeniden birleştirmek için ruhum bana geri döndü diğer hepsi bana katıldığı zaman ölümüyüm canlımıyım bilmiyordum şans eseri bi çatışma başladı çatşma dikkati benden aldı bakışlarını benden çektiklrinde kaçmanın tam zamanıydı rüzgardan daha hızlı cehennem gibi koştum ama arkama bakmadım arkama doğru bakmam için cesaret edemediim bir şey wardı zamanınızın geldiğini bilirisiniz bunun için hazır olacağınızı bilirsiniz son kez hoşçakal dersiniz herkese içer ve dua edersiniz onun için uykunda uzanıyorken,yatağında uzanıyorken ve rüyalarından uyandığında ölülerle dans etmeye gidersin sanırım neden gitmeme izin verdiklerini asla bilemeyeceğim ama artık asla gitmeyeceğim ölüler dans edene kadar.. http://www.youtube.com/watch?v=MZDB0mAMkA4&feature=related Şubat 22, 2012 Moonrise tarafından düzenlendi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Thyke00 Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2012 Aman tanrım kesinlike mükemmel bir şarkı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Valestroy Yanıtlama zamanı: Şubat 24, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 24, 2012 Beni tek derinden etkileyen metalci bu adam yaa..Muhteşem..! Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AmorFati Yanıtlama zamanı: Şubat 24, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 24, 2012 Yalnız yürüyen bir adamın ben a Karanlık bir yolda yürürken a Gece, veya parkta dolaşırken a Işık değişmeye başladığında a Bazen garip hissederim kendimi b Endişelenirim karanlık olduğunda a Karanlık korkusu, karanlık korkusu a Sürekli bir korkum var hep yakında bir şey varmış gibi b Karanlık korkusu, karanlık korkusu a Bir fobim var birisi hep oradaymış gibi b Sizce tesadüf mü ? Hiç sanmıyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
peacefulhippie Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2012 White man came across the sea Brought us pain and misery Killed our tribes killed our creed Took our game for his own need We fought him hard we fought him well Out on the plains we gave him hell But many came too much for Cree Oh will we ever be set free? Riding through dustclouds and barren wastes Galloping hard on the plains Chasing the redskins back to their holes Fighting them at their own game Murder for freedom the stab in the back Women and children are cowards attack Run to the hills run for your lives Run to the hills run for your lives Soldier blue in the barren wastes Hunting and killing their game Raping the women and wasting the men The only good Indians are tame Selling them whiskey and taking their gold Enslaving the young and destroying the old Run to the hills run for your lives İlk dinlediğim metal şarkılardan biri olması sebebiyle benim için çok ayrı yeri vardır.. bence bu şarkı dünyanın en iyi şarkılaırndan albüm de en iyi albümü Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.