tugby Oluşturma zamanı: Kasım 12, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Kasım 12, 2008 ben üç gün önce 1. aşamaya uyumlandım. masterım toksinler atıldığı için yaşayabileceğimiz şeylerden bahsetmişti, hiçbirini yaşamadım. uyumlamadan hemen sonra reikiyi kullanabilecedğimizi de söylemişti. Eve gelip kendime reiki uyguladım. Herhangi bişey hissetmedim. Ertesi gün kan aldırdım, acıyan koluma uyguladım. Acıında bi azalma göremedim. Daha gözle görülür olması için cep telefonumun bitmiş bataryasına uyguladım, yine bişey olmadı. Artık evcilik oynadığım hissine kapıldım. ya ben beceremiyorum, ya ya bişeyleri eksik yapıyorum ya da acaba acele mi ediyorum? Sorularıma cevap bulamazsam bırakıcam ve bu deneyim de unutulup gidecek. Ne yapmalıyım ikna olmak için? Tecrübesi olanların bana bi yol göstereceğinden eminim.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rimmon Yanıtlama zamanı: Kasım 12, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 12, 2008 Hırsla hareket ediyorsun,daha doğrusu sırf yapabildiğini görmek için yapmaya çalışıyorsun bu yüzdendir,kendinde varolmadığına inandığın-ama aslında olan-birşeyin yokluğunu ispatlamaya çalışırcasına yapıyorsun belki de? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
SCARRED Yanıtlama zamanı: Kasım 12, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 12, 2008 Master'ın/ustan/hocan sana "yaşanabilecek şeyler" demiş. Bunların ille de yaşanacağını söylememiş. Bunu anlaman çok önemli. Sanırım aynı şahıs sana Reiki'nin akıllı bir şifa enerjisi olduğunu, sen inanmasan da, sen yoğunlaşmasan da akacağı yeri bilip işini yaptığını da anlatmıştır. Lütfen aşağıda yazdıklarımı ciddiyetle oku. 1- Kusura bakma, sen hissetmiyorsun diye Reiki yok olmuyor. Sen de uyumlama aldığına göre onu içten bir dilekle ve yüksek hayırlar için yönlendirdiğinde fiziksel, hatta ruhsal olarak hissetmesen bile işe yaradığını göreceksin. 2- Reiki'nin akışını hissedenler sandığından çok daha az, yani herkes normal de sen duyarsız değilsin. Kendini kasma, rahat ol ve evrenin enerjisine kanallık ettiğini, yaptığının mutlaka işe yarayacağını bil. İşin püf noktası (her zaman olduğu gibi) inanmak. Bu, alacağın verimi çok arttıracaktır. 3- Madem 3 günde mucizeler başlayacaktı, neden bu dönem 21 gün? Kendine Reiki vermeyi sakın kesme. Sen hissetsen de hissetmesen de yaptığın şey senin için iyi. (Bunun yanında çakralarını da her gün dengeliyorsundur umarım.) Başı biraz meşakkatlidir, ama sonrasında eski hayatınla bir karşılaştırma yapıp görürsün farkı. Kolay gele. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AnDMe Yanıtlama zamanı: Kasım 12, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 12, 2008 master ın kim acaba? -------------------- 21 gün olmasının sebebi hücrelerin yeni bir kodu 21 günde aktif hale getirio olması scarred ın da dediği gibi brz sabır ve güven Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
tugby Yanıtlama zamanı: Kasım 13, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 13, 2008 SCARRED beni tanısan ancak bu kadar etkili olabilirdin, çok teşekkür ederim, uslu olup uygulamalarımı yapıcam. AnDMe masterımı sormuşsun. Adı Tuğba Yazan.. Önce üstüme düşeni yapmam gerekiyor anlıyorum. teşekkür ediyorum. Kafamda soru işaretlerinin olması da doğal sanırım, umarım hepsinin cevabına ulaşırım.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.