Jump to content

Yarından Sonrası Bizim Olacak!....

raskolnikov

Önerilen Mesajlar

emek harcıyorum, duygu harcıyorum şuursuzca...sabırla savaşıyorum içimdeki isyan duygusuyla... yeniden başlamak istiyorum yarım bıraktığım herşeye...

kendimi yüreğimin hapsine atıp, hazır olduğum zaman "ben buradayım" demek istiyorum. karşı konulmaz bir kin besliyorum, emeğimi tıkınası gırtlaklarından geçiren bütün besili domuzlara....

ne güzel insanları boğdular bunlar, ne güzel insanlara dar ettiler şu koca dünya'yı... boşboğazlığı yavşaklığı, peşkeş çekmeyi varlıklarını; vatanını, dinini, namusunu, kağıt karşılığında satmayı öğretttiler insanlara...

o kadar hazmettiler ki çalmayı, yan cebe atmayı; doymadılar. haysitlerini, şereflerini bozdurdular arsızlık piyasasında...ve haksızlık endeksi tavana vurdu ülkemin piyasasında. türk lirası karşısında inanılmaz bir değer kazandı namussuzluk!...

anonim şirket kasaları kadar büyüdü göbekleri, gerdanları yal yemiş itler gibi sarktı. kel kafalarını yansıtıp banknotlara, sahte parayı ayırt etmeyi öğrendiler. makam koltuklarını doldurasıya büyüttüler kaba etlerini, ekşimiş suratları ile mazlumları korkutmayı becerdiler bir bakışta...

küçük, çirkin tombul elleriyle yapıştılar ağzımızdaki lokmalara..işte bu; kadınlarının bacak arasındaki yangını söndürmeye aciz kıyamet cüceleri, bu bostan korkulukları, bu şekli bozuk insan müsvettleri; işte bu gözü göbeği sarkık goril yavruları tüketti güzel insanların soyunu....

ne mutlu ki emekçiyiz, ne mutlu ki aydınlık bir dünya için savaşıyoruz. şunu bilin ki; göbeğinizdeki yağlardan mum yaıp öyle aydınaltacağız insanlığın yolunu... bugün sizin olsun bakalım;

Yarından Sonrası Bizim Olacak!...

http://www.yasaktube.com/index.php?tag=grup+yorum%2C+yar%C4%B1n+bizimdir&type=tag

....................

yazı teletabikamil'e ait...bana hediye etmişti ama yaz herkes okusun dedi, bende yazdım...

ezgi, grup yorum - yarın bizimdir...

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...