raskolnikov Oluşturma zamanı: Kasım 12, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Kasım 12, 2008 emek harcıyorum, duygu harcıyorum şuursuzca...sabırla savaşıyorum içimdeki isyan duygusuyla... yeniden başlamak istiyorum yarım bıraktığım herşeye... kendimi yüreğimin hapsine atıp, hazır olduğum zaman "ben buradayım" demek istiyorum. karşı konulmaz bir kin besliyorum, emeğimi tıkınası gırtlaklarından geçiren bütün besili domuzlara.... ne güzel insanları boğdular bunlar, ne güzel insanlara dar ettiler şu koca dünya'yı... boşboğazlığı yavşaklığı, peşkeş çekmeyi varlıklarını; vatanını, dinini, namusunu, kağıt karşılığında satmayı öğretttiler insanlara... o kadar hazmettiler ki çalmayı, yan cebe atmayı; doymadılar. haysitlerini, şereflerini bozdurdular arsızlık piyasasında...ve haksızlık endeksi tavana vurdu ülkemin piyasasında. türk lirası karşısında inanılmaz bir değer kazandı namussuzluk!... anonim şirket kasaları kadar büyüdü göbekleri, gerdanları yal yemiş itler gibi sarktı. kel kafalarını yansıtıp banknotlara, sahte parayı ayırt etmeyi öğrendiler. makam koltuklarını doldurasıya büyüttüler kaba etlerini, ekşimiş suratları ile mazlumları korkutmayı becerdiler bir bakışta... küçük, çirkin tombul elleriyle yapıştılar ağzımızdaki lokmalara..işte bu; kadınlarının bacak arasındaki yangını söndürmeye aciz kıyamet cüceleri, bu bostan korkulukları, bu şekli bozuk insan müsvettleri; işte bu gözü göbeği sarkık goril yavruları tüketti güzel insanların soyunu.... ne mutlu ki emekçiyiz, ne mutlu ki aydınlık bir dünya için savaşıyoruz. şunu bilin ki; göbeğinizdeki yağlardan mum yaıp öyle aydınaltacağız insanlığın yolunu... bugün sizin olsun bakalım; Yarından Sonrası Bizim Olacak!... http://www.yasaktube.com/index.php?tag=grup+yorum%2C+yar%C4%B1n+bizimdir&type=tag .................... yazı teletabikamil'e ait...bana hediye etmişti ama yaz herkes okusun dedi, bende yazdım... ezgi, grup yorum - yarın bizimdir... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
theangelofdeath Yanıtlama zamanı: Kasım 14, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 14, 2008 Yarından sonrası emekçinin olacaktır Emperyalist kenelere cevap olsun Gerçekleri %47'lik kısmın görmesi dileğiyle Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.