Depressive Oluşturma zamanı: Kasım 13, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Kasım 13, 2008 tatlı bir gerinme ile doğacağım hayata bir gün ve gözlerim güneşten kamaşacak tereddütsüz adımlarım olacak o zaman ve tekrar ölümüne bir sevdam şimdi ölüyüm tabutumu kendim yaptım kendim yaktım mezarımı o kazdı ben kendimi gömdüm ölüyüm............. ses çıkarmayın... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Depressive Yanıtlama zamanı: Kasım 23, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 23, 2008 ve ben hala diriyim seyrederken mehtabı bir intihar komandosu olur saçlarım benden önce seferidir denize karşı ey yabancı sıra bende çekil köşene ve ben yine rüzgar olacağım düşümde düşerken yere.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
minerval_ Yanıtlama zamanı: Kasım 23, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 23, 2008 emeğine sağlık dep çok güzel paylaşım olmuş Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.