CehennemdengeleN Oluşturma zamanı: Kasım 20, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Kasım 20, 2007 http://www.youtube.com/watch?v=WrgpN0yWvno&e YouTube - kim sevdi seni benim kadar /wWw.UyKusuzLar.Org Yalnızlığı hissettiren bir beat ve bir de ben varım Gözlerim dolu ve lakin karamsarım Dertlerimle başbaşayım harbi yalnızım Yardim elini uzatın ne olur, yardım Allah'ım Erken kalktım bu sabah bu sehri terk etmek istedim Sonra oturdum saatlerce düşündüm, olmadı işte hiçbiri Hayal de bir yere kadar, gözlerim kapandı hasret oldu sevgiye ruhum Yeni güne umutla başlamak pek bir zormus, kandırdım ben kendimi Olmamış olmadı ve de olmayacak kadar uzak bana umutlarım Harlanir aleviyle bir an söner tekrardan külleri kalir ardinda Bana zindan olan hayatin kapilari aralanir. Dön yine basa savasalim ama ben kendimi çok yordum Denedim ben ama kazanamadim, yoruldum artik gidiyorum Bunaldim artik gidiyorum, ne oldugunu anlayamadan yigilip kaldim Son bir kez dönüp arkama baktim, oysa ki basaramadim. [Chorus] Kim sevdi seni benim kadar, istemem selamini Artik yalnizim aldim yolumu anladin mi Üzülmeye degmez bir k....ymissin bunu geç anladim Gözlerim dolu yeni bir ufka yelken açtim. [Hayki] Kovaladilar beni kaçamadim ummadik ellere düstüm yaraladilar Bir de bu da yetmez gibi karaladilar, ben inandikça beni paraladilar Kes kanasin yine bes parasiz biri ben, ben gibi birini de bulamadim ah Çok tanidik gelir her bir surat bana, her biri en kral oyuncular. (biktim) Kendime zarar verdim aci duymadim, iki karar verdim ama basarmadim Birisi ölmekti bocaladim olmadi, birisi yasamakti yasayamadim Ben düsmanim ardina dizilen dostlara zora düstügüm için mi ulasamadim Pismanim, herkesi insan sanip da saçmaladim. Ask mi dedin bana saçmaladin, seni seviyorum diyene inanma yol ver Beni en son birakip giden de beni herseyden çok severdi bosver Dilim özgür bugün önüme gelen bütün herkesi kirabilirim bana hak ver Ne hissettigimi bulamadim hala bir yanim çek git, bir yanim kal der Rüyadan uyanip aynaya baktim o adam benimle alakasiz biri Bu hayat inadina bana her gün yapilan çok bayat ve kötü bir espri Yirttim resmini artik eskidin,unuttum ismini sen bir k....sin Biktim büsbütün herseyden senin yüzünden kahretsin. [Chorus] Kim sevdi seni benim kadar, istemem selamini Artik yalnizim aldim yolumu anladin mi Üzülmeye degmez bir k....ymissin bunu geç anladim Gözlerim dolu yeni bir ufka yelken açtim. [Garez] Yine dert tasa keder hersey beni bulur hayatin anlami bu mudur söyle Gözümü de kapayip daldim hayallere huzuru aradim bulamadim nerede Özlemek ve de beklemek bu beden hep tek, yek yüregim Kimlere anlatayim derdimi kimlere bahsedeyim söyle Dört duvar arasi bana mesken, yalnizlari oynar bu beden Kaçip gidesim var uzaklara, birakip gidesim var bu diyari Geride kalanlara selam olsun, selam olsun yoldaslarima Beni bile bu hale düsürdün ya, helal olsun sana can yoldasim Yine bak bu sefer en derindeyim, en dipteyim ve de en geride Belki de kurtaracak beni son sözün, bir gülüsün ya da tebessümün Bunalima soktu beni geçen her gün, bu beden vurgun ve de yorgun Yalnizim yine bak anladin mi sevgiye muhtaç sevgiye aç Kalabalik her yer ben yalniz, bir yanim yok ve de cansiz Bir kisi tanidim çok vefasiz, ve de artik sözler anlamsiz Kaybettin beni ben de kendimi sana benden son bir söz Kim sevdi seni benim kadar, kim sevdi seni benim kadar? [Chorus] Kim sevdi seni benim kadar, istemem selamini Artik yalnizim aldim yolumu anladin mi Üzülmeye degmez bir k....ymissin bunu geç anladim Gözlerim dolu yeni bir ufka yelken açtim. [Fieber] Bunu geç anladim sen bir k..pe bense darbe yedim Harbe girdim benligimle sen gittin en bastan basladim bu kez Ama olmadi, dügümlendi bogaz son kez, kalem yazmadi Bende anin kalmasin, bu kalpte yarin öldü zaten Ben yarinla yasayamam ki, fark etmez gelme zaten Terk etmez sevdigim, bir resimde kalmaz öyle Ellerimde sadece yakmak için hatira Gözlerimde yaslarim akmak için hazir ya Bakmadan gider misin baslarim bu askina Ve kislarinda yagmurlarimin her bir damlasiydin Bakislarinla yalnizligimin umutlariydin Simdi unut istemiyorum, simdi git ve gelme sakin Kimdi derim sorarlarsa, tanimam artik Sildim derim hatirlarsam, yalniz aklima Tek kalip hiç düsündün mü, çok soguk ya Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Locked Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 2007 her ayrılışta kızın adı neden kahpe olur anlamam... (sonuçta ayrılık her iki tarafında hatasından veya sorunlarından kaynaklanır) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
CehennemdengeleN Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 2007 pardon, bütün o kelimeleri editlediğimi sanıyodum ama birkaç tanesi kalmış onlarıda editledim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sefamerve Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 2007 yani ayrılmıssın gidenin ne oldugunun önemi yok sende ne bıraktıgının önemi var aslında kacan balık büyük olur hep ve insan içindeki acıyı gideni kötüleyerek hafifletiyor:confused: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
schizophrana Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2007 bütün acılar geçiyor bu sözümü yaz bir kenara ! Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tengri Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 2007 ah bide doğru yazsanız şarkı ismi cevap & fieber feat hayki & garez(ihtilal) - çok uzun bir hikâye chorus kimdir yahu ilk defa duydum ? ilk verse i ve nakaratı söyleyen kişi "cevap" nickli mc dir... hepsi yakından tanıdıgım isimler.. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
CehennemdengeleN Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 2007 ah bide doğru yazsanız şarkı ismi cevap & fieber feat hayki & garez(ihtilal) - çok uzun bir hikâye chorus kimdir yahu ilk defa duydum ? ilk verse i ve nakaratı söyleyen kişi "cevap" nickli mc dir... hepsi yakından tanıdıgım isimler.. ya aslında arkim göndermişti dinle güzel bir rap die. sözlerini ise internetten aramıştım, muhtemelen dogrudur, başka gruplarda söylüyo olabilir. karamsar bi müzik olmasına ragmen içindeki isyan hoşuma gitmişti, hayata aldıgı gard. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tengri Yanıtlama zamanı: Kasım 28, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 28, 2007 cevap & fieber feat hayki & garez(ihtilal) - çok uzun bir hikâye rapte bir şarkıyı sadece şarkı sahipleri okur başkası söylemez aynı şarkıyı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
alev Yanıtlama zamanı: Eylül 28, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 28, 2008 Hayki - Ben Yaşadım Ben Bilirim Sen var ya kızım Sen sevmesini bilmeyen aşk için hiç değmeyen birisin Aynı zaman da zır delinin birisin Adını kalbime aşkla yazmıştım Güzel bir hayali gerçek sanmıştım Senin sevgine nasıl da kanmıştım Seni sevdiğim için özür dilerim Aşkından karşılık beklemek suçmuş Şu vefasız dünyada neler yokmuş Senin beni sevmeye niyetin yokmuş Seni sevdiğim için özür dilerim İntikamım çok acıdır Yapmayan yalancıdır Söyle bu kaçıncıdır Senin bana yaptığın Her şeyin bir sırası var Sıra bana gelecek sıra bana gelecek Unutma ki şunu zalim Son gülen iyi gülecek Yaptığın yanına kalmayacak Bir kıyamet kopacak Kulağını aç iyi dinle zalim Seninle hesabım var intikamım alınacak Sen her zil çaldığında omudur diye kapıyı açtın mı Sen her telefon çaldığında omudur diye telefonu kaldırdın mı Sen sokağın başından geçerken hiç gözlerinle beni aradın mı Bunları sen yaşamadın sen bilemezsin Bunları ben yaşadım ben bilirim Allahsız ben bilirim Kitapsız Senin sevgin yaşamadan bittimi Senin güllerin açmadan kırılıp koparıldı mı Senin aciz bedenin hiç bu dünyada yandı mı Bunları ben yaşadım ben bilirim Allahsız ben bilirim Kitapsız Sen hiç ardı ardına sigara yaktın mı Sen hiç sabahlara kadar ağladın mı Sen hiç severken aldatıldın mı Bunları ben yaşadım ben bilirim Allahsız ben bilirim Kitapsız Sen her gördüğünü bana benzetin mi Peki sen bana değil bir başkasına seni seviyorum dedin mi Sen diyemezsin be gülüm sen sevemezsin Bunları sen yaşamadın sen bilemezsin Bunları ben yaşadım ben bilirim Allahsız ben bilirim Kitapsız Sen hiç doğduğuna pişman oldun mu Sen hiç içki sarhoşu değil sevgi sarhoşu oldun mu Sen hiçbir kula kul oldun mu Bunları sen yaşamadın sen bilemezsin Bunları ben yaşadım ben bilirim Allahsız ben bilirim Sen meyhaneleri hiç kendine ev yaptın mı Sen hiç Allah var bir başkasına taptın mı Sen içip de bir sokak köşesinde yattın mı bunları sen yaşamadın sen bilemezsin Bunları ben yaşadım ben bilirim allahsız ben bilirim kitapsız Sen insanlığını bir insana sattın mı Sen hiç kendini bilerek ateşe attın mı sen yıllarca bir sevgi uğruna yıpratıldın mı Bunları sen yaşamadın sen bilemezsin Bunları ben yaşadım ben bilirim Allahsız ben bilirim Kitapsız Sen hiç feleğin ağır sinesiyle karşılaştın mı Senin gözyaşların yağmur olup sele karıştı mı Senin zavallı ömrün taş kalbin acı çekmeye alıştı mı Bunları sen yaşamadın sen bilemezsin Bunları ben yaşadım ben bilirim allahsız ben bilirim Sen hiç çıkılmaz bir kuyuya atıldın mı Sen hiç karanlık bir oda da yalnız kaldın mı Sen hiç bitmeyen bir acıyla yandın mı Bunları sen yaşamadın sen bilemezsin Bunları ben yaşadım ben bilirim Allahsız ben bilirim Senin umutların ve hayallerin hiç yaşamadan bitti mi Sen unutmak için doğduğun yaşadığın yerlere gittin mi Sen doğruyu sevmedin ki utanasın zalim Bunları sen yaşamadın sen bilemezsin Bunları ben yaşadım ben bilirim Allahsız ben bilirim Sen hiç duvarlara seni seviyorum diye yazdın mı Sen hiç kendine söz verdin mi ‘bu sevda bitmeyecek’ En hiç Allah’a dualar ettin mi sevdiğimi bana kavuştur diye Bunları sen yaşamadın sen bilemezsin Bunları ben yaşadım ben bilirim allahsız ben bilirim kitapsız Sen hiç isyan ettin mi Allaha neden yarattın neden yaşatmıyorsun diye Sen hiç Azrail e meydan okudun mu sen benim canımı alamazsın diye Sen hiç kaderine küstün mü ben kaybettim sen kazanıyorsun diye Bunları sen yaşamadın sen bilemezsin Bunları ben yaşadım ben bilirim Allahsız ben bilirim Kitapsız... _________________________________________________________________ Aslında bu haykinin albumünde yer alan bir parça ama kendisi bunu şiir şeklinde söylüyor ve benim çok hoşuma gitti zizde bir okuyun die paylaşiyim dedim:) Ama adam eğer bu yazdıklarını gerçekten yaşamışsa aynı kaderi paylaşmışız. umarım başka kimse bunları yaşamaz çünkü gerçektende çok acı veren birşey... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
schizophrana Yanıtlama zamanı: Eylül 28, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 28, 2008 Bu tip cümleleri sevmiyorum. İnsanın üstüne yapışan ağır bir arabesk. Zaten konun yanlış yerde. Şarkı sözleri bölümüne gönderiyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
alev Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 2008 evet yaa doğru şarkı sözleri bölümüne atcaktım ama şiir olarak kalsın bari dedim bende aslında şarkı güzel ama değmeyen biri için yaptıkları yazıyor işte Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tengri Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2008 oha abi yanlışa bak ! ne haykisi ? haykiye hakarettir senin koydugun bu yazı hayki rap müzik yapar ! böyle bir şarkı yapmasıda imkansızdır !.. Koydugun yazı askerin beddua dolu mektubudur lütfen düzeltirmisin? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yncns Yanıtlama zamanı: Kasım 14, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 14, 2008 -verse1- rezalet abideleri bana cevap verin siz neyin hakimisinizki yooo ereksiyon özürlü rapçilerin rapleri bize gerekmiyooo en aptlınıza bile bizde diksiyon dersi verilir gerizekalı haalaa bir milyon flowuma karşlık aklı sıra yaptına flex diyoooo.. şeyhoo beati verdi bana beybabam bu rap fake atar sıçırtan stiill kıçını kaparr bide yağsız kapı gibi gıcırdamakla rap yapılmaz babam tamam zaman var ama bana yamanma dur kafamda bin türlü yılan var zaten bide sen kıçımda dolanma dur floww fabric bu götte pandik tayfa kokpitte uçağıma bin hadi stilini tastik ette gel ben götlalelerine uşaklık etmedim hiç ulan dandik bu dilim lastik biz her artisti yere serip bastık ama sende fazla kastın aaaanneni becermek artık bana farzdır piiçç pardon ne dedin senin o kıçını manitanın gözünün önüne seripte sikerim ***** kodumun gavuruna bakın hele dilide dönmez anıra anıra delirir sülalende varolan herdişi benim ateşime kapılarak erir aga düne bakın eli boka mahkum biri bana ahkam kesmeye kalkmış gülün ona hahahahah -Nakarat- lan dilini boşuna sallama bana,kalk sana gülen insanlara bak nah bunuda yut hoşuna gider gene,bak suratıma kimmiş canavar ah vuramadın,bak benim adım kral,bunamadım daha,kafanı kırarken o küçük beyni ezip geçen bu şeyin adıda deli gibi rhyme.... -verse2- bana konu çok gay bey taramalı dilin emniyetini kapamadımki bok gibi rahyme sıçtım soktum göte full time alamadınki iki karı kılıklı tıfılın atarı sikime dahi varamadıkii biz kafaları çekip 3dakkada amınıza çakıp işimize baktık lan pushtlar kanamadaki hiphop po poponda patlasın *** bi bakalım haykimi rahymeın markası maşallah götünde 26 damgalı *******nin arkası hangar gibi fuck fahişe kızına bak nasıl bastım al gazı bana gammazı vur kaç faydası yok yok kanıbozuk ibneler bu rapi yapmasın asrın hatasını bastıramazsın o boğazını kesmeden ağzını tut yat kes vaazını lan kazma ben aslen özürlü admaların azına sıçmam daha dün bez bağladık altınıza biz ama bugün adam oluverdiniz aga bu ne iş lan siz önünüze düşen her boku yermisiniz bu ne iştah çenelere kilit bi genel eve gidin bi geberemediniz aaaamına koduklarım keneyide geçtiniz heryere gideriz sizin diil ben sizi kudurtanın tepemede bindiniz ses çıkartmadım yırtın kıçınızı belki kurtarır rap topunuzu ben topunuzun okuduğu kadarının onklatını yırtıp attım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.