Yncns Oluşturma zamanı: Kasım 14, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Kasım 14, 2008 ---- Beni bu kağıda raple karala niga canımdan al götür Kaç kanallı kaydım ayda rap kalay nizami tür Benimle gel tenim nefer dilimde mermiler Bi bendim engel engebende menzilin dibindeler Kelime kalemi karala kandırın Sayfalarca taklit olmuş abi deyin inandırın Adam!!! kendi konuştu lan daha ne olması lazım Sanırım bitmesi için sadece susmalı ağzım Ben bi taklit ustasıymışım kolpadan rap yaparmışım Dilimde sahte mermiler ki boş kovan Boş konuşmadan ağzı kelime yapamayan Dinleyici sevmemiş üzgünüm Bela lan Altı senemi yedi bu rap ki sözlük oldu aşkım İnsanoğlu karalamakta usta harbi şaştım Ne kadar sevenim varsa var o kadar da düşmanım Malesef ki taklit diyen dinleyicime muhtacım.. ---- Şanışer çakma rap yaparmış harbiden Şehinşahdan stil çalmış kopyalamış maziden Tanışıklığı varmış yeter mi bir Allah'ın kuluda Lan bu çocuk harbiden iyi rap yapıyo demez mi demez Bu şarkıdan sonra belki beni sevmeyeceksiniz Biz ne gördüysek onu dedik kötü olduk diceksiniz Eleştirmek hakkınız ama karalamak başka bişey Gönlünüzce bok atın yükselicem görüceksiniz Bu şarkıyı yazmadan bütün yorumları okudum Hepinize teşekkür ederim okşandı gururum Ama bu taklit lafını harbiden çok içerledim Anlayamazsınız ki çok boktan durumum Kaçınız biliyo 2000 de biz Şeyhoyla kankaydık Beraber gezer tozar evlerinde rap yapardık Lütfen bu söylediklerimi yanlış anlamayın ama Ya bok atmayı bırakın yada beni rahat bırakın artık ---- İlk defa bu şarkıda flow rhyme'ı bi kenara attım Biliyorum bana küserseniz harbiden boka battım Olucağı varsa olur gerekirse bırakırım İsterseniz başkasının olur oturamadığım tahttım Siz yazın forumda getirin sonumu Tabi umrunuzda değil ki bu adamın durumu Şimdi son bi dörtlük yazıp bi kaç flow atıcam Sonra yine taklit dencek boşa gitcek çabam Bir tüfek çınar demirse kirli kalemin ağzı Ban ye sen de sen de senle gökyüzüm solardı Bazı günlerin seması kaldı bazı itlerin siması mazi Kanlı defterim kirası hislerim mirasım İste kademe kelime kadınım oldu kadiye rap yaptı Sözde bariton arası marina kıyıma yanaşıp aldattı Ben de bilirim aq piyasa hep poyrattı Gözle beni bu gözde rapimi Şehinşah mı yarattı? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sir_Lancelot Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2008 dile benden rap küçük aptal aga meleklerime tak madafakka cigara dumanı komutanım iki dakka karalama nigga tahtıma çivi çakma şehinşah: bana beat yap kelime kirala dilimi cilala kalemi silaha çevir aptal adam seni çarpacak allah şah damarındaki dallara parmak bastı bu rap bana kaldı bu rap bana baktı meleklerim önde bu rap benim ölü bedenimi yaktı kül etti bu rap delimine beni bile katletti bu rap kelime kulakları kanatınca patakla gavatları yara kanayınca müsait olunca bir rap okusun abisi götü boklu velet avuç yalayınca tıkandı nefesi bakın hayrola fos kaldı geride boka battı vatoz gelemedi wack dile gelemedi bekledim hep sen solucandın ben kelebek hadi beni geç rapine kelime bul cebine paramı bol geldi belimi kolla dostum olamaz herkes el ele versin ölümüne bu rap önüme gelsin hemen ölen sikimle dansedersin ipini tipini bile göremeden adıma gün doğmadı bugün olmadı yarın ***** kodum ama karı yok zararı çoktu yeraltı boktanda boktu nokta rap yunus emre: şarjörü ver mermiyi ben gönderecem barexix sana lazımsa al gotür alçak kaç katın üstüne düzdün yüzün üstüne düştün tek bi' parçana kaltanamadım ah balık adam olda derin en dibi sana layık hayvan van gölü canavarı biz yaban arıları siz yalan arıları bak mumu yak topu at ölü taklidi yap delik at delikanları tak delikanları çok elemanları çıtkırılır çat kafadan çakılır şat kırLama lan bana kır beli dön jeli bonları geç benim olmadı geç bana kanları dök hadi patla böcek seni tonla köpek dolu bağla paket kaptana söylede çeksin zodyaklarlan saldırı fetva var bunu dengede tutmalı versen lakayıt ben namalup tekin asker barakada barikata benzin karalama kana kara kampanyamasına davet yalamas yalakas topu aynı boK söndür güneşin picini bir anda.... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tengri Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2008 Şanışer'e diss değil bu. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sir_Lancelot Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2008 Ya kime Banamı Karalama Nigga Tahtıma Çivi cakma... Nigga .. Nigga Nigga... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tengri Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2008 şeyhoyla şer cocukluk arkadasılar diss deil bu Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
shine Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2008 antaLyaunderqround! şanışer-beLa tek qecerim ! sarp abicim sevioRm senii beeeeen:D -------------------- ayrıca harby diss duymak isteyenLer varsa ^^bnm adım şanışer^^i dnLesin;) -------------------- mıLLet bi sarpLa naz ayrLmıs choooq sevndim yha:D keisan ve ıce'in aLbumLerine prodiktor oLcakmıs (keisan= eski sevqLim =P) bu yaz antaLyadaym şer'e msjı oLan bna uLassın Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Depressive Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2008 Türkçe konuşalım lütfeeeeeeeeeeeeeeeeeennn........ Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
schizophrana Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2008 Shine isimli üyeye Uygunsuz Dil Kullanımından ötürü ceza verdim. Türkçe'yi katletmek isteyen başka üyelerimiz de varsa buyursun yazsınlar onlara da hiç üşenmeden seve seve ceza veririm! Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tengri Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2008 antaLyaunderqround! şanışer-beLa tek qecerim ! sarp abicim sevioRm senii beeeeen:D -------------------- ayrıca harby diss duymak isteyenLer varsa ^^bnm adım şanışer^^i dnLesin;) -------------------- mıLLet bi sarpLa naz ayrLmıs choooq sevndim yha:D keisan ve ıce'in aLbumLerine prodiktor oLcakmıs (keisan= eski sevqLim =P) bu yaz antaLyadaym şer'e msjı oLan bna uLassın benim adım şanışer diss değil sitemdir bu havalar niye onu anlamadım ? mesajım olursa sana ulasmak yerine kendisiyle konusurum yada mesajı olan söylemek yerine myspaceden mesaj atar Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
shine Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2008 benim adım şanışer diss değil sitemdir bu havalar niye onu anlamadım ? mesajım olursa sana ulasmak yerine kendisiyle konusurum yada mesajı olan söylemek yerine myspaceden mesaj atar senin için soyLemedim beLki..! ayrıca sdce sen deiL sarp'ın bicok hayranı var! bunuda qöz önünde buLunduraLm! isteyenin belki iLetmek istediqi bir mesajı vardR! cok üstüme qeLindiqni düşünüoRm! Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sir_Lancelot Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2008 Nakarat: Trip atan trackin hesabından Rap diye yalvar gitmedi esas gündem Seni taramadan ölmem ben Bana featini gönder sen Nigga bu yoluna girmez rap kadar ilim herkes duymadı manşet lütfen Verse1: Gizli misyonda Rap dinler Şer' kalemini gooblinler mentaliteme Rap der miğferi giysin günü çak göğsümee er Esss karayel para yer tiriyer derim hergün solo albüm bu baskıyı kaldıramam beni affet seni ve tüm sözlerimi gömdüm.. Taramalı malı bana ver kadife minimi kes bu savaşı colak hadi rapine kefal Taramalı madafucka mazlum bu yetime cok laf etti Rap ben susttum Cal bu sireni kirim ah pis elime gülüm al seccade Rap balistik yoo İstesem biterdi telli tarife kaderime latife bedel tribal yerim aal Çözüm ona gel mekik adamıma yel beni bu savaşa ver deli kaderim eser Neyi bilir ama tel kop hadi keni sezer benim piyasama gel yine solabilir heer kişii Mermide vermedi memleketim benim her beni sergile yer köpek her leşi Perdene ser beşi cak bişi yak dişi kac secim hakkına sahip? Tabi rahip tabi bana anam ağladı sigarama kıl rapim ona kıl bilirim beni eleştir vur Kır bişey olmaz lan ben sniper komedi edip edip bi dağlara sürgün Laf edip edip bidaha düşün Rapi yapın ama bok eden haya düşen herkesi Taramalı Şer' tara gelmesin annesi Sarmak arama sar makedona markalı a be dona bakmalı Bok yola soktu la fuck derim oh deme noksana tepleme Doksana gelsene g*tünü bi dönsene yine bro boş yere konsere gel Dile bana dilek ama yolun arkası kabile kincide neden haftası hava dar bana hangi problemli bi laf atar? Bak bu beatte benim Rap'te forumumu iyi oku çocuk iyi belle Derya gibi flow e yo Şer slow batı bana dön sırtını diss at yersee Yaptığım iş ortaa doğru lanse işimi bırakmadım ki asla şansa Her kulakta çalmalı Voice'ım diye trip atmadı trip ata moda pense.. Nakarat: Trip atan trackin hesabından Rap diye yalvar gitmedi esas gündem Seni taramadan ölmem ben Bana featini gönder sen Nigga bu yoluna girmez rap kadar ilim herkes duymadı manşet lütfen Verse2: Teke teke tiki tiki manipüle madafucka dibi deniz Alabama karikatür ise kafa Taka takan aka bi Fuat takar aga ve lugat bana sunama hitap eden anana bi bak dönüp adamına salak gibi Hit Em'ına yak yapan o kanama Nam olun amacıma odak kota vatanıma talk yapın Amerika çok salak ? .. beni kov yeni yol gibi dibine bi?aa Veni Vidi Vici Yağ dolu bi tavaya koy rapi kibriti çak beati tak tuku tak tiki tak teli aç deli izlemişti Duffy Duck gibi Yalaka veliahtı sonrası leş bana sokak edebiyatı yapma bi kes Seni var ama yok arası marangoz obez seni taradım aradı beni Tango ve Cash Ne lan bu Rapçi bi keyfi binek dişi çöpcü sinek leşi yoksa bi rey Rap bana rey Eminem miki fake iki kolpa yüzünden gömülü bileyn İşim olsada olmasın ibnesi doymasın ilk bassı duymasın ikazım ol basın İlk hızım osuruk uzunca bi bo A be bu Rap nigga g*tüne koymamış olmasın Yakılı sigara nigga ver sağ len seni tanır iki dumanı var andoylen Tiky bozuk iki kuruşuna bakmaz ben seni eğiten o sitelere tek Top Ten - Sen beni 'tanımadan' ölmezsin ya - Ben seni 'taramadan' ölmem billa Takıl hadi bana Rap o klimanı para benim için içi döşeli bi karton villa. Nakarat: Trip atan trackin hesabından Rap diye yalvar gitmedi esas gündem Seni taramadan ölmem ben Bana featini gönder sen Nigga bu yoluna girmez rap kadar ilim herkes duymadı manşet lütfen... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tengri Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2008 senin için soyLemedim beLki..! ayrıca sdce sen deiL sarp'ın bicok hayranı var! bunuda qöz önünde buLunduraLm! isteyenin belki iLetmek istediqi bir mesajı vardR! cok üstüme qeLindiqni düşünüoRm! isteyen myspaceden mesaj atar hem seni yormazlar hemde mesajları gerçekten gitmişmi emin olurlar Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
shine Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2008 nie bunu bu kadar abarttın anLamadım..! bence qereksiz!.!.! benım aracıLıqımLada emin oLurLar merak etme seen;) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Keisan Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2009 antaLyaunderqround! şanışer-beLa tek qecerim ! sarp abicim sevioRm senii beeeeen:D -------------------- ayrıca harby diss duymak isteyenLer varsa ^^bnm adım şanışer^^i dnLesin;) -------------------- mıLLet bi sarpLa naz ayrLmıs choooq sevndim yha:D keisan ve ıce'in aLbumLerine prodiktor oLcakmıs (keisan= eski sevqLim =P) bu yaz antaLyadaym şer'e msjı oLan bna uLassın tuğçeee beni güldürme canım.. hem sarp bana prodüktör olsa ne bu saaten sonra. ayrıca bi daha benim ismimi hiç bir sitede eski sevgilim adıyla kullanma. arkadaşlar sitenizede emek verin boş insanları bulundurmayın. hadi kalın sağlıcakla Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
shine Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2009 bu forma uzun zman once yazmıstım! yanı artk onmLi oLmayan bi durum! snn adında gecmio artk ! ayrıca evet boş insanLar siteye profiL acmasın! bu sitenin bi amacı var parapskoLoji ve psisik gucLer! iLgisi oLmayanLr siteyi terketmeLi !.!.! ve bna asLa canım deme ! bu da bu konu hakında son konusmam mümkünse muhattap oLmayaLım gecmis gecmiste kaLdı ! Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.