FORNEUS Oluşturma zamanı: Kasım 16, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Kasım 16, 2008 evet arkadaşlar yorumları görelim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
chesterfield Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2008 Kimse yokmuş gibi davranirdim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ArtemisLykaon Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2008 Hergün talihime küfür ederdim. Arkadaş için değil. Madem yanlız kalıyorum. Adada. Biriyle. Monica Belluci ile kalayım. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
CREMATORY Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2008 Artemis gibi adamla bu adadan sağ çıkarız... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
InFlames Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2008 Valla üsteki üyeyi tanımıyorum ama ada yaşancak gibiyse robinson kruzo gibi yaşamaya devam Olmadi beraber adadan .çıkmak için çabalarım .........Lost'a dönücek bu yorumlar Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
CREMATORY Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2008 Valla üsteki üyeyi tanımıyorum ama ada yaşancak gibiyse robinson kruzo gibi yaşamaya devam Olmadi beraber adadan .çıkmak için çabalarım .........Lost'a dönücek bu yorumlar sağlam bir bıçak ve bol bitki örtüsü varsa ,Salda yaparım, açta kalmayız... Bu konuda eğitimli sayılırım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Claudia Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 2008 üstteki erkek.. gitsin yiyecek bulsun bende onunla keyfime bakardım hayata doyardım heralde:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
CREMATORY Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 2008 Yok öyle bedava, sende kulübe yapmama yardım edeceksin ... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ArtemisLykaon Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 2008 Sal yapma gibi şeylerde bilgisi var gibi görünüyor. Ağaçları bn kesip, hayvanları avlayablrm Tamam kesin sağ çkarz. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mysteriouslady Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 2008 İyi bir sopa çekerdim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ArtemisLykaon Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 2008 Fazla gözüne gözükmemeye çalışırım. Ama korurum da. Şimdi narin narin. Ada ortamı. Hiç bir bayana göre değil. İnsanlık ölmedi. Koruruz. Ha sopa konusunda fazla heveslenmesin. Kendisinde o fiziksel kuvveti pek göremiyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
satanic Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 2008 konuşurdum uzun uzun.. sıkılmazsın dimi:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ArtemisLykaon Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 2008 sıkılmam sıkılırsam da uçurumdan aşşağı atarım İşin şakası problem değil Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
satanic Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 2008 eee sen yazmadın aynı odada mahsur kalsaydıık ne yapardın Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ArtemisLykaon Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 2008 Balık tutardım, hindistan cevisi toplardım. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
satanic Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 2008 :D... masal anlatırdım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
karizmatik Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 2008 sohbet ederdim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
shine Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 2008 çenesini biran önce kapatıp kurtuLmak icin biseyLer yapmasını sağLardım bna yiyecek biseyLer buLması gbi.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ArtemisLykaon Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 2008 nerde o şans Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
kuzgunz Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 2008 ArtemisLykaon seninle iyi anlaşırdım gibime geliyo "FENERBAHÇE'İ TUTACAĞIMA AKLIMDAN Bİr SAYI TUTARIM" aynen maç muhabeti ederdik:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cico Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 2008 ben iyi yüzücüyümdür... yüzerek kacarım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ArtemisLykaon Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 2008 Yardımlaşır hayatta kalmaya calısırdım. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
shine Yanıtlama zamanı: Aralık 27, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 27, 2008 artemisLe aynı ada mı..? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Justaphantom Yanıtlama zamanı: Aralık 27, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 27, 2008 havanin düzelmesini ve vapur seferlerinin baslamasini beklerdim ada gökceada, faaliyet üstteki üyeden bagimsiz Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ArtemisLykaon Yanıtlama zamanı: Aralık 27, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 27, 2008 Sen takıl ben buralardayım derdim. Gidip dana gibi uyurdum. @shine : Noldu beğenemedin mi hehe Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.