theangelofdeath Oluşturma zamanı: Kasım 16, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Kasım 16, 2008 http://www.amazingcatcollection.com/index.php?page=1&disp=date dengesiz bunların alayı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
karkanya Yanıtlama zamanı: Kasım 17, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 17, 2008 çok tatlılarr:D ama benimkiler daha tatlı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
theangelofdeath Yanıtlama zamanı: Kasım 17, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 17, 2008 çok tatlılarr:D ama benimkiler daha tatlı koloni var heralde evde Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
karkanya Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2008 ewt maleseff:D 4 tane yetişkin ve yeni üyemiz ufak bi canavar:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
zifirkaranlik Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2008 en sevdiğim hayvanlardır,asil ve şımarık. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
satanic Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 2008 bizim burda da bi kedi vardı.. Bembeyaz(dı) taa ki çocuklar ona kömürle kaş yapana kadar:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mrs_Echelon Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 2008 çok tatlılar ama yeri geldimi de bi bakış atıyolar tmmdır daha şansın yok Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
fairy_of_cats Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 2008 He heee...Esas koloni bende 24 kedim var....Süper resimler sağolll Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
quantes20 Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 2008 bi kedim olmadı gitti ya severim aslındada tüyleri dökülmese oqy Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
theangelofdeath Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 2008 ya bizimde kedilerle başımız dertteydi bi ara yavru kedi buldum getirdim eve yıkadık arkadaşlarla 2. gün öldü ondan sonra kasabın kedisi vardı ejderin oğlu koymuştuk adını onu çaldım dana kadar getirene kadar yüzüm param parça etmişti bizden çok yemek yiyodu onuda bıraktık bi daha da kedim olmadı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Lair_of_Lizbeth Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 2008 Çok tatlı hayvanlar ya.Kedi beslediğim için bana çok normal geliyor o halleri.Bi dk önce sevimli uysal,bi dk sonra gelip ısırıyorlar.:D:D benimki işi abartıp elimin üstüne boydan boya kocaman bir tırnak attı.:mad: hele de geceleri kedilerle aynı ortamda bulunmak bir mesele.Isırık,tırnak atma,kafa atma her türlü saldırı stili onlarda mevcut.Ben bir tane kediyle baş edemiyorum daha fazla sayıda kediyı evde besleyenleri ayakta alkışlıyorum:clapping:: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
karkanya Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2008 He heee...Esas koloni bende 24 kedim var....Süper resimler sağolll 24 mü helal ya nası bakıosun ben 5 taneyle baş edemiorum hatta beni bırak onlar kendileriyle baş edemiolar:blink: işin sırrını bana da öğretttt:D:D --------------------ya bizimde kedilerle başımız dertteydi bi ara yavru kedi buldum getirdim eve yıkadık arkadaşlarla 2. gün öldü ondan sonra kasabın kedisi vardı ejderin oğlu koymuştuk adını onu çaldım dana kadar getirene kadar yüzüm param parça etmişti bizden çok yemek yiyodu onuda bıraktık bi daha da kedim olmadı istiosan bendeki yawruyu verebilirimmm:D vercek yer arıorum zaten gayet te uslu piresi de yok yıkamanda gerekmez:D:D:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
theangelofdeath Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2008 istiosan bendeki yawruyu verebilirimmm:D vercek yer arıorum zaten gayet te uslu piresi de yok yıkamanda gerekmez:D:D:D ya ben tuvalet olayında kuşkuluyum evin bi yerine ediyor bulamıyoruz arkadaşlarla 1 haftada koku çıkmıyor bunları bi açıklarsan eğitim nası oluyor eğitim şart :D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
karkanya Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 2008 ya ben tuvalet olayında kuşkuluyum evin bi yerine ediyor bulamıyoruz arkadaşlarla 1 haftada koku çıkmıyor bunları bi açıklarsan eğitim nası oluyor eğitim şart :D zaten 3 aydır bizim ewde:D tuvaletide şöle halledioruz biz kutusu var ayrı içi gaste kaadı dolu oraya yapıo ama eğer pisse kutu eve yapar valla onun haricinde eğitimli öle lök die yapmaz sağa sola:D valla ben ciddiiyimm istiosan veirirm kedyi hala da yavruyken:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.