whitepower Oluşturma zamanı: Ocak 13, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Ocak 13, 2007 Öncelikle herkese selam...Yakın bi dönemde başlayan nedensiz uyku problemimi ilk başlarda pek önemsemesem de daha sonra hem gnosiste olsun hem diğer insanlarda(arkadaş,eş,dost) yine yakın bi dönemde bir anda başlamış olan uyuyamama problemini foruma taşımak istedim...Acaba sitede daha başka nedensiz uykusuzluk çeken kaç kişi var ve acaba bu genel uyku probleminin kaynağı nedir??Fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim...Şimdiden saolun... 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MurKy Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2007 Bende Uyuyamıyorum. :S Gözlerimin Altı Simsiyah Oldu.. Millet Esrar Filan Mı Kullanıyosun Diyolar Deliriyorum .. . Nedenini Bende Merak Ediyorum. . Ama 1. Neden Olarak Stres Olabilir. . Sanırım . . Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
whitepower Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2007 Ya ilk başlarda ben de kişisel nedenlerden diye düşünüyordum ama insanlarla konuştukça uykusuzluğumuzun hemen hemen matematiksel kesinlikle aynı dönemde başlamış olması kafamı kurcaladı....Evet bir kişi daha eklendi uyuyamayanlar kervanına başka kimse var mı??? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sudem Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2007 whitepower bende kolay koley uyuyamayan biriyim.. uykun geldiğinde yatağa yattığımda bile uykuya geçişi sağlıyamıyorum bazen yattığım yataktan kalkkıp tv. izliyorum..bu aralar bu daha fazla ve bu düzensiz uykularımın baş ağrısı yapmayada başladı bana.. sanırım kafamıza çok şey takıyor olamazmıyızz?? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
whitepower Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2007 sudem o da olabilir ama yani birbirinden alakasız insanlar aynı anda bişileri kafaya takmaya mı başladık....Ben şahsen uyumaya falan bayılırım yani ve kafaya taktığım şeyler önceden de aynıydı ama yakın zamanda artık geceleri sıfır uyku var.....Ve işin garip kısmı kendimi uykusuz ya da yorgun da hissetmiyorum...Önceden olsa şimdi burada ağlanırdım size yaw sevabına bi ninni falan söyleyin diye:)Ama yok tık yok yaa gözlerim faltaşı gibi:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sudem Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2007 peki gündüzleri uyuyormusun?? demek iştediğim sen gündüzü gece geceyide gündüz yaşıyorsundur.. kendini belkide böle alıştırdın olamazmı canım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
whitepower Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2007 gündüz de uyuyamıyorum bi akşama doru 40 dakka falan bayılıom o yani:p Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sudem Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2007 bunun nedenini bilemeyeçem arkadaşım.. doktora felan gitsen:p saka biryanada uykusuz sağlık problemleri getirebilir..kendine iyi bak tamam ve uyumaya çalışş sen bize lazımsın dostumm:thumbsup: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
whitepower Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2007 Valla yakında kesin ciddi sağlık problemleri oluşur tahminimce...Yani olması gereken o ama şimdilik hiçbişiim yok maşallah maşallah:)Ayrıca alnımıza yazıldıysa ayrılık neylersin be sudem:pYine çok saol lazımsın falan şımarasım geldi:D Herkes lazım bize yaa...Bakmayın kawga edip durduğuma:) Aç parantez:)Ben dürüst olan herkezi çok sewiyorum birileri inansa da bu lafıma inanmasa da..Kapa parantez:p Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sirius Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2007 ben yattıktan ancak en az 1 saat sonra uyuyabilirim. Direk uykuya dalamam. Ve geceleri mutlaka 1 kez uyanır tekrar uyurum. (çiş molası hariç ) . uyku bozukluğunun depresyon başlangıcından dolayı olabileceğini duymuştum. geçmiş olsun. süt, yoğurt falan iç, ye gerçi onlar beni hiç etkilemiyor ama belki seni etkiler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
whitepower Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2007 Yaw bi tek uyku ilacı kullanmadım şu ana kadar...Yoğurt mourt ne warsa denedim...Acaba ölecem mi:)Depresyon konusuna gelince önceden çok ama çok sorunlu psikolojim bitikken tabiri caizse camış gibi uyuyordum walla:p Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hexagram Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2007 keşke ben de uyuyamasam,öyle olsa ne çok şeyler yapabilir ve ne kadar çok fırsatım olurdu herşey için... Tabi uyuyamayıp bitkin düşmemek şartıyla Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ihlamurcu Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2007 Bu uykusuzluk olayı basit bi olay değil bence arkadaşlar. Ben de de mevcut. Ben sık sık yurt dışına gidip geliyorum. Oralarda böyle bi sorunum yok, ama Türkiye'ye dönünce uyu uyuyabilirsen. Geleli 3 hafta oldu daha doğru düzgün uyuyamadım. Bence bu olaylarda dışardan bi müdahale varmış gibi geliyor. Yani 3 harfliler vasıtasıyla olabilir. Tabi stresinde etkisi var ama bi yere kadar. Bu başka gibi bana göre... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
whitepower Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2007 bak sonunda değişik yönden ele alan biri daha çıktı güzel:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KATA Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2007 kesinlikle stres ardı ardına 5 sıgara ıcıp tansiyonumu dusurdukten sonra uyuyabılıyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
whitepower Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2007 Paket paket içiom ne tansiyon varmış bende yaw halen tık yok halen tık yok uyku namına:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KATA Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2007 walla bana yarıyo:)o zaman 5 tane birinci iç Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
whitepower Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2007 Aman diim 5 tane birinci anca midemin kalkmasına yarar:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KATA Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2007 o zaman ders calıs bak nasıl gelıo uyku:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
axcd82 Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2007 sevüşün 50 tane sebebi var.. ama sanki annen varmış gibi kendini disipline edip erken yatarsan coğu vakada sorun çözülüo... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
whitepower Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2007 Dostum ben işin suyunu çıkarıp kendimi salladım bööle beşikte sallanır gibi yine yok yine yok yakında kampanya başlatçam bana kim ninni sölicek diye:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
axcd82 Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2007 eheh bak sevgilin istiklal marşını bile okusa nasıl uyuyosun,yalnızlıktan yalnızlıktan,hepsi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
whitepower Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2007 Aaah ahh sewdiceğim yanımda olsa sessizken bile uyur kalırım onun kokusunu alıp bee...Ey aşk sen nelere kadirsin:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nora Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2007 Benim uyumadığımı söylememe gerek yok sanırım:) Herzaman geç yatan bir insandım gerçi ama o zaman gündüz uyurdum hiç olmassa akşama kadar. Şimdi o da nadir... Hem kısaldı hem huzursuzlaştı uykularım. Depresyon falan değil depresyondaki insan daha çok uyur zaten genel olarak:p Bilmem ki acep nedir... fakat normal gelmiyor banada. Deliricem sandığım oluyor yeter ya uyuyayım artık diye:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
dipp Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2007 arkadaşlar bende dün gece saat 8 gibi ( pardon sabah 8 gibi ) uyudum ya birkaç zamandır var whitepowerında dediği gibi cin gibiyim ki uykuyu çok severim. eskiden uykusuzluk çektiğimde çok asabi olurdum o da yok.. sanki çok iyi uyumuşum gibi dinç ve sağlıklı hissediyorum kendimi. çok saçma ama ya ... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.