gizemystery Oluşturma zamanı: Kasım 17, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Kasım 17, 2008 Gecenin köründe aklına bu konu geldi.. ''Adınızı değiştirme şansınız olsaydı yeni adınız ne olurdu?'' Açılışı ben yapayım:) adımın önüne Nisan ismini getirirdim:thumbsup: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yncns Yanıtlama zamanı: Kasım 17, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 17, 2008 Suha olmasını isterdim gercekten cok sevdigim bi isim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
psiozzy Yanıtlama zamanı: Kasım 17, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 17, 2008 benim ismiim özgür ulaş ama ulaşı atıp onun yerine denizi getirmek isterdim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Depressive Yanıtlama zamanı: Kasım 17, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 17, 2008 ulaş ismi atılırmı yaa??? ulaştan öte isimmi var.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
psiozzy Yanıtlama zamanı: Kasım 17, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 17, 2008 ehhe ne biliyim deniz daha bi sempatik geliyor Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Depressive Yanıtlama zamanı: Kasım 17, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 17, 2008 ulaş ta çok güzel bir isim.. ilerde bunu anlıcaksın Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
psiozzy Yanıtlama zamanı: Kasım 17, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 17, 2008 tamam .. saol Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mezzaluna Yanıtlama zamanı: Kasım 17, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 17, 2008 şüküfe yapardım hehehe Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
blueboy Yanıtlama zamanı: Kasım 17, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 17, 2008 '' Umut '' olsun isterdim:)Çok güzel ve anlamlı isim:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
gizemystery Yanıtlama zamanı: Kasım 17, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 17, 2008 mezzaluna şüküfe iiiymiş.. blueboy arkadaşım ilerde çocuğuna koyarsın umut adını belki (: cevaplar için her birinize teker teker teşekkür ediyorum arkadaşlar.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rimmon Yanıtlama zamanı: Kasım 17, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 17, 2008 Timuçin yapardım, Muttalip yapardım,Satılmış yapardım ne bileyim en olmadı Egzistans yapardım... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
gizemystery Yanıtlama zamanı: Kasım 17, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 17, 2008 iiiymiş cidden Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sAcReDwitCh Yanıtlama zamanı: Kasım 17, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 17, 2008 YaĞmUr... ilerde bebeğime koyacağım isim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
lady_di Yanıtlama zamanı: Kasım 17, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 17, 2008 Nil veya Kamelya.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tengri Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2008 Deniz !.. veya Aytuğ Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
coldhellangel Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2008 ismimi seviyorum ama adımın 'devrim deniz' olmasını isterdim nese artık çocuum olursa ona koyucam:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Typhon Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2008 İstemem ben adımı değiştirmek falan,ikisinide seviyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boogee Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2008 adımıda soyadımıda seviyorum..ben onlara alıstım onlar bana:blink: biz mutluyuz böyle Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kalpsiz Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 2008 '' Umut '' olsun isterdim:)Çok güzel ve anlamlı isim:) sen beni nasıl kıskanmıyosun isme ne gerek var gayet güzel umut... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
princetongirl_1818 Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 2008 Hazan veya su veya hazan su Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
GuiltyDemon Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 2008 Eren yada veren olabilir 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
blueboy Yanıtlama zamanı: Kasım 23, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 23, 2008 Eren yada veren olabilir Veren mi:blink: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
gizemystery Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2008 eren yada veren pazuhahaha:rofl: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semra87 Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2008 Walla ben ismimden memnunum:D gerçi anlamının görüntümle alakası yok:D:D:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Termevsimi Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2008 bende istemem ismimi çok seviyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.