shila Oluşturma zamanı: Kasım 20, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Kasım 20, 2008 bi süre önce çok garip bi gece geçirdim uyanıktım karabasan sandım yerimden kımıldayamıyordu garip bi his vardı içimde kendimi çok zorluyordum ama kıpırdayamıyordum ve zorla yataktan kalktım kormuştum salonna doğru yürümeye başladım ama bi anda kendimi yine yatkta buldum ve yine kalkamadım defalarca bunu yaşadım yaklaşık 20 defa fln yataktan kalktım ve yine kendimi yatakta buldum sonlara doğru yürümeye mecalim kalmamıştı ve yataktan çıkıp sürünüyordum snra salona varmadan yine yataktayım en sonunda yataktan kalktım yoturdum sainleşmeye çalıştım ve yatağımdan çıkıp yere yattım sabahta orda uyandım bu ne ilk nede son sayısız gece yatağıma yatığım andan itibaren kahkahalar ve garip bi dilde konuşmalar duyuyorumm etrafımda bişeler olduğunu biliyorum hatta hissediyorum ama hiç onlara bakacak cesaretim olmuyoo uzun zmndırda beslediğimkediler benimle uyumuyo duyduğum seslerle bağlantılı olduğunu düşünüyorum kediler cinlerden rahatsız oluyo bilgili kişilerden bligi alabilirmiyim ne yaşıyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
machineOlsarah Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2009 yaaa cok korkunc beee bişey diyim mi okurken ben bile nasıl ürktüm bilemessin ben senın yerınde olsam direk intihar ederdim -------------------- ohaaaaaaaa tarihe bak kıkııkıkıkıkı bu kız a noldu acaba kızcağıza bi ben cevap yazmısım oda 2 yıl sora yazık Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mrs_Echelon Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 2009 sende iyi akıl vermişsin yanii. yerinde olsam intihar ederdim denir mi yaa Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
liremka Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 2009 machineolsarah ne garip birisin yani. shila eğer dini inancın varsa cevşen bul onu oku her gece. eğer yoksa da inandığın şeye, tanrına dua et.umarım daha iyi olursun en kısa zamanda Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Lucinda_Sommer Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 2009 psikoloji dersinde işlediğimiz kabus konusunda anlatılıyodu bu olay yani bildiğim kadarıyla sadece kabus. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
lemuria15 Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 2009 bencede kabus derim ben ama kedilerin yanında durmamasına bişe diemiorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
CrosHifSeyTan Yanıtlama zamanı: Nisan 23, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 23, 2009 Fısıltılar duyuyorsan zaten cinlerdir hissedersin onların orda olduğunu bir huzursuzluk olur içinde . attığın yerde kalbinin olduğu yerde sol tarafında yani bir üşüme başlayıp beynine kadar geliyorsa durduğun yerde cin vardır.Kediler kedileri sevmem pek gözleri özellikle ama iran kedilerini ne hikmetse seviyorum .. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.