F5uck Oluşturma zamanı: Kasım 20, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Kasım 20, 2008 http://img5.allocine.fr/acmedia/medias/nmedia/18/67/36/15/18978962.jpg Excalibur efsanesini bilmeyen yoktur herhalde...Kral Arthur ve yardımcısı büyücü Merlin... BBC'de oynayan bu dizi Merlin'in gençliğini anlatıyor karşılaştığı zorlukları, Arthur'la nasıl tanıştıklarını vb. Fakat yapımcıların Excalibur efsanesini biraz değiştirdiğini söylemek yanlış olmaz. Gerçi hiçbir sorun teşkil etmiyor bu değişiklik. Dizi oldukça güzel özellikle büyü sahnelerinin çoğundaki gerçeklik...Harry Potter, Selena, Sihirli Annem ve Bücür Cadı'dan sonra gerçekten ilaç gibi gelecektir büyü-sever bünyelere, büyüyü merak edenlere. Ayrıca diziyi izleyenler Druidler, Warlocklar hakkında da bir çok bilgi edinme şansına sahipler. Genelde işleyiş Supernatural'la benzer. Her bölüm bir olay oluyor fakat fonda ilerleyen temel bir olay var. Mesela Merlin her bölüm bir büyücüyle kapışıyor bu bölümlük olay fakat fonda krallığı tehdit eden büyük büyücüyü arıyor. Dizide Arthur ise henüz bir prens. Babası Kral Uther(Buffy izleyenler tanıyacaktır kendisini "Giles":)) krallık sınırları içerisinde büyü yapanları sorgusuz sualsiz idam etmektedir bu nedenle Merlin yaptığı büyüleri gizli saklı yapmaktadır. Tabi bu nereye kadar böyle gider bilinmez. Diziyi izlemek isteyenleri kötü bir süpriz bekliyor. Dizi Türkiye'de yayınlanmıyor malesef. Mecbur internetten indirip izleyeceksiniz benim yaptığım gibi. http://forbiddenplanet.co.uk/blog/wp-content/uploads/2008/07/BBC%20Merlin%20Colin%20Morgan.jpg Önemli not: Dizi çocuk dizisi değil! 2 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tengri Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 2008 pm ile download linklerini atarmısın ? yada reklam olmassa download linklerini bizimle paylaşabilirmisin? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
zebun Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 2008 isteyen arkadaşlara pm'le online izlemek için gerekli olan linki verebilirim. saygılar sevgiler efendim gnoxis 'e =) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
belfalas Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 2008 pm ile download linklerini atarmısın ? yada reklam olmassa download linklerini bizimle paylaşabilirmisin? diziler copyright sözleşmeleriyle korunur... gnoxis içinde telif hakkı sorunu olan şeyleri paylaşmak yasaktır Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
F5uck Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 2008 linkleri isteyenler pm'den ulaşsınlar. onun dışında bu tür link paylaşımları genelde forumların başını baya bi belaya sokuyor.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mrs_Echelon Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 2009 Mükemmel bir dizi ya. Hiç bukadar bir diziye bağımlı olmamıştım (ya da oldum şuan hatırlamıyorum ) evet efsaneyi bayaa değiştirmişler ama yinede her bölüm harika. ilk cnbc-e de reklamını gördüğümde harry potter özentisi bir dizi demiştim. ayrıca baş rol oyuncusu colin morgan bana çok itici gelmişti ama izledikten sonra yanıldığımı anladım Henüz izlemeyenlere tavsiye ederim.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gavriel Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 2009 kelt öğretilerinin suyunu çıkarmak bu olsa gerek Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 2009 Evet suyunu çıkarma konusuna katılıyorum , ama güzel teknikler ve yararlı bilgiler de var dizinin içinde , en azından süpernatural'den daha gerçekçi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ask_ne_demek Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 2009 efsaneden farklı olsada beğenerek ızledıgım dızılerden bırı.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
smother Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 2009 çok ahım şahım bi dizi değil ama denk gelince izliyorum :/ kostümler, dizinin çekildiği yer falan güzel. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gavriel Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 2009 Evet suyunu çıkarma konusuna katılıyorum , ama güzel teknikler ve yararlı bilgiler de var dizinin içinde , en azından süpernatural'den daha gerçekçi bilemem ki düşünmek gerek pek dizi izlemem aslında hiç izlemem ama Tv açıkken denk geldiğimde birkaç kere bakmıştım merline pek beğenmedim açıkçası =) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
eisenheim Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 2009 (düzenlendi) Eskiden Herkül ve Zeyna vardı. O tarzda bir dizi. Ama eğlenceli dakikalar yaşatacak cinsten. İzlenilebilir yani. Ekim 3, 2009 eisenheim tarafından düzenlendi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Manje_Loa Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 2009 2. sezonu nereden izleyebilirim? Bileniniz var mı? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Riyuetan Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 2009 bu diziyi cok sevdim ben ne kadar efsane değiştirilmiş olsadaizlenmeye değer bence. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Xero Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 2009 güzel bir dizi rasgeldikçe izliyorum -------------------- cnbce 'de yayınlanıyor pazzar günleri 8 de olması lazım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
melenie Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2009 gerçekten çok güzel bir dizi... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Vahshe Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2009 Çocugun kulaklarına takılmaktan izleyip birşey anlayamadıgım dizi ama güzel Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nefertari Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2009 sadece bradley james -dizide Arthur- diziyi izlettirmeye yetiyor Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
liremka Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2009 ben her bölümünü izliyorum nerdeyse cnbc-e de her pazar yayınlanıyo şimdi e2de de yayınlanmaya başladı türkçe düblajla ama sakın ilk ordan izlemeyin diziye yazık edersiniz yani düblaj rezalet:(( Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
piskopat Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2009 yaa ben çok seviyorum bu diziyi bi de bütün oyuncular çok güzel ya hayret hele küçük bi çocuk vardı bi bölümde bayıldım o çocuğa benim çocuğum olsun o Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Manje_Loa Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2009 3. Sezonu beklemekten bitab düştüm Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Katherina Yanıtlama zamanı: Mart 12, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 12, 2011 Harika bir dizi. Arthur ve Merlin'in konuşmaları çok komik ve eğlenceli. Fakat 4. sezon için verilen ara sinir bozucu. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
burrc Yanıtlama zamanı: Mart 13, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 13, 2011 Merlin izlenmez mi yaa 3 Sezon da bitti.Hatta 1 kerede altyazısız izledim çok zevkliydi .Herkese öneririm. 4.Sezon gelsede kurtulsak Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AurorA Yanıtlama zamanı: Mart 13, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 13, 2011 4. sezonu bekliyoruz merakla... çıksın artık! :/ Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Katherina Yanıtlama zamanı: Mart 13, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 13, 2011 Eğer doğruysa 24 Ekim de çıkacakmış. Uzun süre bekleyeceğiz Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.