Jump to content

Bilinçaltına dalgalar ile gönderim yapmak...

Anie

Önerilen Mesajlar

Arkadaşlar ben bir arkadaşımdan bir yöntem öğrendim. Diyelim birine bir gönderim yapmak istiyorsunuz ama ona bunu açıkca dile getirmek de istemiyorsunuz, o bunu kendiliğinden anlasın istiyorsunuz.

*İstediğiniz şey neyse eğer, onun bir fotoğrafını çekmişsiniz gibi hayal edin, veya bir videoya çekmiş gibi düşünün.

*Beyninizde böyle bir resim veya video oluşturduğunuzdan emin olun ve br süre onu beyninizde bulundurun (3-5 sn , varlığından emin olana kadar)

*Sonra (nasıl konstantre oluyorsanız, gözer açık veya kapalı, ben açıkken daha ii konsantre oluyorum) o resmi/videoyu yavaşça beyninizden çıkarın ve bunu gözünüzün önünde canlandırdığınız dalgalara bırakın

*bunu yaparken gönderim yapmak istediğiniz kişi ile aynı mekanda olmalısınız

*Dalgaları sizin beyninizle onun beyniniz arasında sınırlayın. Yani bir ucu sizde olacak ve diğer ucu onda olacak. Ksinlikle etrafa dağılacak bir dalga düşünmeyin

*dalgaları yavaşça ona doğru yönlendirin ve onun beynine yerleştiğinden emin olana kadar bekleyin.

Ondan sonra da karşınızdaki kişinin kendiliğinden sizin istediğiniz şeyi söylemesini bekleyin :thumbsup:

Önemli noktalar : Bunu yaparken karşı tarafın kafasının dağınık olmaması, çok dikkat gerektiren bir işle uğraşmıyor olması çok önemli.

Denenmiştir , işe yaramıştır.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...