liremka Oluşturma zamanı: Kasım 21, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Kasım 21, 2008 arkadaşlar ben eskiden beri hayvanları çok severim zaten kediler fn hep bana yakındır millet çırpınır ben biraz gel fln diyince yanıma gelirler. neyse yeni farkettiğim bişey var şu bildiğimiz karasinekleri kontrol edebiliyorum. ortamda bir tane varsa kolay oluyo ama sayı arttıkça zorlaşıyo. biyerde cadıların hayvanları kontrol edip bilgi almakta kullandıklarını okumuştum sizce bununla alakalı bişey olabilir mi? yani istediğim yöne uçurtabiliyorum, yürütebiliyorum çok denedim mesela arkadaşın yüzüne konmasını söylüyorum-ama içimden- gidip konuyo. zihnimdeki bağlantıyı kesmezsem istediklerimi yaptırıyorum. onları zihnimde hissedebiliyorum. yorumlarınızı bekliyorum bi de başka yapabilen var mı? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
zifirkaranlik Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 2008 beyin gücüyle hayvanlar kontrol edilebilir diye biliyorum.Güvercinler benden kaçmıyorlar hatta bazen üstüme konmaya çalışıyorlar ama panik yapıp engelliyorum,refleks işte,ama hiç onları kontrol edemedim daha doğrusu düşünmedim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
emirhancan Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 2008 bende aynı şekilde köpekler , kurtlar , kedileri beyin gücümle yanıma cagırıyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Evameline Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2008 sadece kedilerde yapabiliyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
killer619 Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 2008 sadece insanlara yapabiliyorum :D:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
emirhancan Yanıtlama zamanı: Kasım 28, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 28, 2008 sadece insanlara yapabiliyorum :D:D oda güzel Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
chocolate_VK Yanıtlama zamanı: Kasım 28, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 28, 2008 Arilar mi beni cekiyo ben mi bilmiyorum ama arilar beni hayatim sokmadi ve üzerime konarlar hiçbirşey yapmazlar ve ben hiç korkmuyorum ama nasil kontrol edeceğimi bilmiyorum... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Evameline Yanıtlama zamanı: Kasım 28, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 28, 2008 sadece insanlara yapabiliyorum :D:D senin adına sevindim. benim asla yapamadığım tür:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
killer619 Yanıtlama zamanı: Kasım 28, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 28, 2008 bana göre en basit gelen tür hayvanlarda hiç denemedim... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
deLy Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 2008 Ark.Lar bu sey mumkunmu beyın gucuyle hayvan kontrolu? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
alternate_aya Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 2008 Ben hiç 1hayvanı kontrol etmeye çalışmadım buna hakkım olmadığınıda düşünüyorum zaten ama kedimle aramda çok büyük 1 bağ var birbirimizi anladığımıza inanıyorum pisi pisim benim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ethel_Crowley Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2008 Ben de şu kediyi kontrol edebilsem hiç fena olmaz Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Lair_of_Lizbeth Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2008 Tekniğini tam olarak açıklar mısınız?Benim kediyi bir kontrol edebilsem süper olacak. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
fatih Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2008 BEN DE FİLLERİ EDİYOM:D:p:rofl: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
woodoo Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2008 bende kopeklerle ıyı anlasıyorum bana kopekcı dıyolardı okulda arkadaslar:@ cok ornek var yane verebılcegım ama sıgmaz gercekten Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
osssgur Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 2009 (düzenlendi) Arkadaslar bizim evde akvaryum var dün sabah kalktım ve bir deniyim dedim şaşkına dondum balığı kontrol ettim diyorum bazen tesadufdur ama ne dersem dediimi yaptı yani sağa gitmesini hayal ettim gitti saol gidmesini hayal ettim gitti TEKNİĞİM: (KENDİM BULDUM) gozunuzu kapayın ve rahatlayın 1-2 dakika zihninizi bosaltın gozunuz kapalı iken balıkla sizin aranızda bir ip varmıs gibi dusunun ve oip size bağlı olarak dusunun balıga o ipi bağlarmıs gibi imajine edin ve ben senim sende bensin diye diyin balığın ruhuna girmeye calısın ve sağa gittigini hayal edin gider. istedinizi yapın TESADUFMU BİLMİYORUM LUTFEN CEVAP YAZIN TESADUFSE TESADUF DİYİN... Nisan 26, 2009 osssgur tarafından düzenlendi YAZIM HATASI Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
chris Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 2009 tesadüf olabilir ama önce bişey sormalıyım: yaşın 14-17 arası mı? (profilinde 19 yazıyor ama her üye asıl yaşını yazmaz ) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
emirhancan Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 2009 başka hayvanlara dene bakalım kesin birşey diyemem şimdi balıklar akvaryumda zaten gideceği pek az yeri vardır sağ sol hareketlerini herzaman yapıyolardır. ama kesin birşey konuşamam dedim gibi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 2009 Bütün psişik güçler için teknik aynı .. Gözünü kapat rahatla .. Ne kolay herşey bazıları için .. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
supermen Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 2009 bende tavsanı kontrol etdim gözü kapatmanıza hiç gerek yok hayvanın gözlerine bakıp iştediginizi yaptılailirsiniz ben yapıyorum ama insanda ise kafasına bakıp sanki kafasının içindemisim gibi hişsetdim ve dedimki içimden bak bana dedim oldu ve yine denedim yine oldu sadece agrı olarak kaslarımın biraz altı agrıdı 2 saniye o kadar sonrada yaptıgımda ise hiç agrı olmadı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
elfstitan Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 2009 forum değil justice league hayvanları kontrol edemeyen kimse var mı arkadaşlar aranızda :D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
busse Yanıtlama zamanı: Haziran 3, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 3, 2009 been hiç denemedim ama deniycem Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
akrep_ve_su Yanıtlama zamanı: Kasım 9, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 9, 2009 Ben de atları kontrol edebiliyorum. "Altılı"dan kırdığım parayı düşünün.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
emir869 Yanıtlama zamanı: Kasım 9, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 9, 2009 Hayvanları çok iyi içimde hissedebilirim. Özellikle bir miktar piştikten sonra:D Şimdiye kadar sanırım 600 den fazla tavuğa istediğimi yaptırmış oldum:D Tabağımdan mideme doğru yol aldılar . En sevdiğim hayvan tabağımda pişmiş olarak duran hayvandır Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
aSiL1612425540 Yanıtlama zamanı: Kasım 9, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 9, 2009 arkadaşlar bende köpekleri ve küçük topluca uçan sinekleri kontrol edebiliorum.arkadaşımın köpeğine içimden yavaşla diorum yavaşlıo koş biraz diorum hızlanıo ilginç -------------------- bende içimden konuşarak yönlendiriorum hayvanları...hani zihinsel ses diye bi olay varya mesela siz konuşmasanız bile beyninizin içindeki ses konuşur işte o ses etrafa yayılan bi enerji dalgalarıdır. bu enerjiyi hayvanlar algılarlar bence hayvanların kontrolü bu şeklde oluo. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.