mysteriouslady Oluşturma zamanı: Kasım 22, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Kasım 22, 2008 Sevda terketti sokağımızı Bir yanda hüzün,bir yanda hayalin durur Sesim ağlamaklı bir tondan haykırıyor yine, Her veda bıraktığı bir hüzünle anılır Yanağından süzülen her damla Körükler içindeki yangını Söndürmez asla Bugün sevdayı uğurladım Sesim ağlamaklı bir tonda,ama ağlamadım Boğazımda düğümlendi bir şeyler Konuşmaya çalıştım,başaramadım. İçime akıyor gözyaşım Cümleler boğazımda bir zincir halkası Biliyorum,uğramaz artık bu sokağa Hüznün matemi sarmış dört bir yanı.. Sevdayı uğurladım fütursuzca Bir yanım eksik kaldı bugün Ah benim vefasızım,ah benim diğer yarım, Ne söylesem nafile artık, Lal olmuş dilim,cümleler yarım… mylady.... 2 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
raskolnikov Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 2008 sessiz bir yolculuğa çıktı sonra sonra kadın, ardında bıraktıkları yüreğinde deerin bir yara olarak kaldı. geleceği belirsizdi, geçmişinin unutmak istediği bölümleri fazla... sustu.... belki bir ömür, yalnızca sevdiğine konuşacaktı, belki bir ömür yalnızca sevdiği için yaşayacaktı ama artık duyulan bir lal'in sevda ağıdıydı... yürüdü kadın, ylcuğulun hangi durağında olduğunun önemi varmıydı!... sevda!... bütün acıların, gözyaşlarının buluştuğu yer... durdu öyle... kendini uğurlayan kadının ardından.. biliyordu, aslında terk etmedi, uğurlamadı onu kadın ama yolculuk gerekti sevdayı yeniden anlamlandırmak için. ...................... güzeldi...... 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Manje_Loa Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 2008 Cirque Du Soleil den Querer adlı şarkı gelsin sana mysteriouslady:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ensiferum13 Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 2008 İçime akıyor gözyaşım Cümleler boğazımda bir zincir halkası Biliyorum,uğramaz artık bu sokağa Hüznün matemi sarmış dört bir yanı.. Sevdayı uğurladım fütursuzca Bir yanım eksik kaldı bugün Ah benim vefasızım,ah benim diğer yarım, Ne söylesem nafile artık, Lal olmuş dilim,cümleler yarım… Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mysteriouslady Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 2008 teşekkürler.... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.