demonium Oluşturma zamanı: Kasım 23, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Kasım 23, 2008 Ballı adam olarak da bilinir.Arabistan'da başkalarının hayatını kurtarmak için canını vermeye hazır 70-80 yaşlarında adamlar bulunur.Bu kişiler yemek yemez,sadece bol bol yıkanır ve bal yerler.Bir ayın ardından sadece bal dışkılamaya başlar(idrarı ve dışkısı bal halinde çıkar)ve kısa süre sonra ölürler.Çevresindekiler bu cesedi yumuşaması amacıyla bal dolu taş bir tabuta yerleştirirler.Ölüm günü ve yılı tabutun üzerine not edilir.100 yıl sonra mühür sökülerek tabut açılır.Ortaya çıkan şekerleme kırık ve çıkık kemiklerin tedavisinde kullanılır.Küçük bir parça yutulması hastalıkları kısa sürede iyileştirir. Doğruluğunu bilmiyorum ama Ressam Diego Rivera 'Sanatım,Yaşamım' kitabında arkadaşları ile morgdaki kadavları yediklerini ve kendilerinde olumlu değişikler olduğunu yazmıştır. KADAVRA'dan alıntı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
meel-is Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 2008 vay be ilginçmiş doğrusuu Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
GuiltyDemon Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 2008 Gerçektende çok ilginç Beni öldürselerde yemezdim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Secret_Sun Yanıtlama zamanı: Aralık 23, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 23, 2008 canibalism, tabu olarak görülse de... bunu uygulayan ve günümüzde tamamiyle bırakmış toplumlar var... leş yemek doğa da bile bazı türler ve durumlar haricinde sık görülen bir davranış değil... mesela mahsur kaldığım bir yerde yiyeycek başka birşey yoksa... zor da olsa mecbur kalsam yiyebilirim... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Client_code Yanıtlama zamanı: Aralık 23, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 23, 2008 vay bea... çok ilginçmiş... Karşıma böyle bi bal getirseler yemeden önce şöyle bir düşünüdüm herhalde...??????????? kimsin necisin nasıl biriydin gibisinden??? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.