raskolnikov Oluşturma zamanı: Kasım 23, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Kasım 23, 2008 Doğdum, büyüdüm varoşlarda, Ezildim bu topraklarda.. Bir kız sevdim sonunda Ama Gotikti ana!... Gördüm kızı, Vuruldum anında… Siyahlar içinde, Asık bir suratla!.. Çekindim, gidemedim yanına, Araştırdım köşe bucakta… Öğrendim, Gotikmiş ana!... Dedim kendi kendime, Nedir gotik diye… Sordum kahvedekilere Dediler “o ne!...” Burada kimse bilmezmiş Kimse hiç görmemiş.. Dedim; “oğlum, kara kara kızları hiç görmediniz mi? Dediler? “gördük ama, ne bilek onlar gotik mi? Ki zaten gotik ne ki?” Anladım ki Kahveden hayır yok bana Karar verdim gotik olmaya!... Yaptım ufak bir araştırma, Lazımdı bana para… Kara kara üst baş almaya!... İşte karşındayım Geldim yanına, Bana para ver, Ben gotik olucam ana!... Ananın Cevabı!... Doğdun büyüdün, Gelenekler arasında, Bizim büyüdüğümüz tarzda… Oğul sen nettin ya!... Görmüşün bir kız, Karalar içinde!... Gatük gotük… O da ne!.... Biz bilmeyik Gatü gotü… Çok istersen Alak sana, Hatçe’nin ümmü’yü… Gitmişin bi de kahveye, Sormuşun o dediğin ne diye? Rezil ettin bizi elaleme, Şimdi diyolar ardımızdan Ökkeş’in oğlu “bilmem ne olmuş” diye!... Bak baban gelir birazdan Duymuştur ama sözleri, Git odana yat hemen, Görünme gözüne babanın.. Bu da sana ana tavsiyesi!... devam edecek...:D 2 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
karkanya Yanıtlama zamanı: Kasım 23, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 23, 2008 Gördüm kızı, Vuruldum anında… Siyahlar içinde, Asık bir suratla!.. black çilere daha çok benzemiş sankim:p Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
psiozzy Yanıtlama zamanı: Kasım 23, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 23, 2008 eheheh süper eline klavyene sağlık rasko abiii Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Depressive Yanıtlama zamanı: Kasım 23, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 23, 2008 duygusal ergen Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
lugburz Yanıtlama zamanı: Kasım 23, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 23, 2008 devam edecek...:biggrin: burada bitir bence Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tengri Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2008 Biz bilmeyik Gatü gotü… Çok istersen Alak sana, Hatçe’nin ümmü’yü… Mükemmel ötesi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
attart Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2008 Çok güzel ya Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KATA Yanıtlama zamanı: Kasım 28, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 28, 2008 :rofl: Şimdi diyolar ardımızdan Ökkeş’in oğlu “bilmem ne olmuş” diye!... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
blueboy Yanıtlama zamanı: Kasım 28, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 28, 2008 Süper yaaa:rofl:Devamını heyecanla bekliyoruz =) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sAcReDwitCh Yanıtlama zamanı: Kasım 28, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 28, 2008 eheh süpersin rasko dewamını bekliorm bnde aynen Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
demonium Yanıtlama zamanı: Kasım 28, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 28, 2008 çok güzel Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Secret_Sun Yanıtlama zamanı: Kasım 28, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 28, 2008 rasko.. kim bu kız hemen gidip isteyelim... emeğine sağlık... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Locked Yanıtlama zamanı: Kasım 28, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 28, 2008 Karalar içinde!... Gatük gotük… Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
tiamat-00 Yanıtlama zamanı: Kasım 28, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 28, 2008 tek kelimeyle mükemmel olmuş... ellerine sağlık Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
raskolnikov Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 2008 sevdim bir kız ana düştüm onun için yollara ister babam olsun adı kimse giremez araya çok düşündüm ben gece çokta ne demek yetmez kelime iş başa düştü yine para bulmam lazım önce.. sordum; "nerden giyinir ne giyer bunlar" diye.. dediler; "hep siyah giyerler, asıktır suratları" diye... dedim; "var siyah takımım evde zaten racondan asık gezer suratımız mahallede." dediler; "takım elbise olmaz ama al bi tişört, bi kot yaratıklar olsun tişörtün üzerinde ama..." ana dinle beni beni dinle ana... bu benim kaderim, kimse giremez araya... BABANIN CEVABI zaten doğumundan belliydi doktor "salak" dediydi... işte çıktı sonunda, oysa dövmüştüm doktoru o anda... oğul oğul can oğul netcen gotüğü oğul onlar bilmez yemek bile yapmayı, surat asmaktır tek yaptıkları, bizim eşekte yapar o kadarını... gel dön gittiğin yoldan, başlatma şarap çanağından!... sen kendin siyahsın, netcen siyahı oğul, yersin yoksa şamarı babandan... bak gidemiyom kahveye dönemiyom okeye... diyolar; "ökkeş, oğlun nettü!... niçün karalara büründü..." diyolar; ökkeş, oğlunun giydiği nedir? üzerindeki kazaktaki hayvanlar ne haldedir?" oğul oğul can oğul, etimden bir parça oğul... tamam anladık gotük olcan de hele bi yol... ne haldedir o üzerindeki hayvan!.... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KATA Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 2008 bizim eşekte yapar o kadarını... hööööösssssssssst:mad:...esege ayıp oluo:rofl: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
raskolnikov Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 2008 bizim eşekte yapar o kadarını... hööööösssssssssst:mad:...esege ayıp oluo:rofl: bilemedim yegen yav.... affet beni... acaba eşeğe desek o da affeder mi:blink: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KATA Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 2008 hemen esekten özur dılıosun:rofl: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
raskolnikov Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 2008 ne yapak kimden dileyek..:D:D :rofl: dilemiyek mi acaba.... dileyek mi.... dilemesek ne olur ki... dileyem be... :punish2: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KATA Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 2008 bılemıorum bugun esege bunu yapan yarın bana ne yapar kımbılır:D:rofl: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
raskolnikov Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 2008 ne yapar be ne yapar....:blink: hem eşeğe ne yaptık be:blink: kafam karıştı şimdi:punish2: eşeğe dokunmuycam ben:rofl: sana bişey yapamam ki sen döversin beni:blink::rofl: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KATA Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 2008 esegın kısılıgıne hakaret...o guzelım gözlerı sevımlı kulakları ıle nasıl asıl suratlı dersın ona:rofl:döverım evet:devil:hemen esekten özur dıle:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
raskolnikov Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 2008 eşeğim benim..... can eşeğim.. gül eşeğim.... bilemedim o sürmeli gözlerinde, o kiraz gibim dudaklarında hiç asıklık olmadığını..... bilemedim senin kişiliğinin çok güzel olduğunu... senden ve tüm eşek ahalisinden özür diliyorum... .................... oldumu..... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KATA Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 2008 oldu devam edebılırsın Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
raskolnikov Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 2008 ohhh... sağol.... yırttık dövülmekten valla.....:rofl: devamını önce sana onaylatcam....:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.