Jump to content

sevdiğiniz birinin ruhunu rüyada görmek

ashley

Önerilen Mesajlar

Beyaz bir mum yakın ve mumunuzun ışığında yatak odanızın aynasından dört köşesini Melek Yağı İksiri ( 7 damla okaliptüs yağı, 7 damla portakal çiçeği yağı ve yedi damla gül yağı) ile yağlayın. İksirin geri kalanınıküçük bir kaseye boşaltıp mumun önüne koyun ve, "Benim ruhum cennet tarafından kutsandı / Bu gece dileğim (kişinin adı)...'nı görmek," deyin. Alnınızın ortasına,bileklerinize ve topuklarınıza birer parmak yağ sürün. Mumu üfleyerek söndürün ve bu dünyadan ayrılmış olmasına rağmen kalbinizde ve ruhunuzda yaşayan kişiyi rüyanızda görün. ;)

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Öncelikle Paylaşım için teşekkürler:D Ama ben onu yapmadan da görebiliyorum sadece yatmadan önce onu düşünmem yeterli yada rüyadayken bunun bilincine varıp bunu düşünmek yeterli olucaktır. Sadece bir an onun orda olduğunu düşünün hemen geliyor. Çünkü o hep beyninizde zaten. Siz onun beyindeki yansımasını görüyorsunuz:D

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

iki yumurta kırın karnınızı doyurun... sonra rüyanızda göreceğinize inandığınız kişiyi zaten rüyanızda görürsünüz.... bu bir iletişim değil kendini şartlama sadece... o yüzden yağ aramakla geçireceğiniz zamanı kendinize saklayın...

katılıyorum.herşey kendini şartlandırmada bitiyo.böyle konularda okadar hassasızki geçmişten beri ne duyduysak hurufe falan dinlemeyip uygulamışız.birinden bi yöntem öğrenip onu uygulayınca aslında olcak die yaklaştığımız için sistem çalışır ve yöntem tutar.saçma bi yöntemle bu konuyu ben açsaydım onu uygulayanlarda rüyalrında sevdiklerini görebilirlerdi bence.ama sadece 'bence' tabi yinede her zaman bi ihtimal vardır.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

bu da ayrı bir handikap zaten... farklı olduğunuzu unutun herkesin gücü vardır ve aynıdır... sadece farkında olanlar ve eğitenler ile bunu tahmin bile edemeyenler vardır... tüm dinlerin ortak korkusu büyüdür ve yasaklıdır neden... çünkü insanların gücü tanrı sorusunu tamamiyle karıştırabilir...

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

bu da ayrı bir handikap zaten... farklı olduğunuzu unutun herkesin gücü vardır ve aynıdır... sadece farkında olanlar ve eğitenler ile bunu tahmin bile edemeyenler vardır... tüm dinlerin ortak korkusu büyüdür ve yasaklıdır neden... çünkü insanların gücü tanrı sorusunu tamamiyle karıştırabilir...

sonuna kadar katılıorum sna :) aynı görüşteimm..

--------------------

Bu kadar uğraşmaya gerek yok,eğer kişinin gerçekten güçleri varsa doğru frekansı yakalayıp rüya yoluyla iletişime geçebilir zaten.

iletişime geçmek deil ki mevzu.. rüyada görmek hem bazen ne kadar kasarsan kas rüyanda göremeyebiliosun...

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...