raskolnikov Oluşturma zamanı: Kasım 25, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Kasım 25, 2008 soğuk.... sadece soğuk.. kelimelerin olması gerekmiyor, zamanın olması gerekmiyor.... bilinen tek şey soğuk!.... gözlerim kapalı... duyduğum soğuk... hissettiğim soğuk... kulağımdan sızan kan soğuk.... elim sırtıma yapışık.. sırtım soğuk.... konuşamıyorum... kelimeleri unutmadım ama, söyleyeceklerimi duyacak kimse yok... ya da olanlar söyleyeceklerimi haketmiyor... soğuk.... gözlerim kapalı... ellerim sırtıma yapışık... yere yatırılıyorum... yatırıldığım yer soğuk... ayaklarım havada duruyor, ayaklarıma değen sopa soğuk... sırtımdan ellerimi söküyorlar... arkadan havaya kaldırıp, bir sopaya bağlıyorlar.. bağladıkları sopa soğuk... susuyorum... bedenimi, duvara bağlıyorlar... ellerim yanlara açılmış... duvar soğuk... vücudumdan elektrik geçiyor, geçip gittiği yerler soğuk.... soğuk.... herşey, her yer soğuk... susuyorum... dudaklarımdan tek kelime çıkmıyor.. yaptıklarını ağırlaştırıyorlar... dudaklarımdan kelimeler yerine kan çıkıyor... çıkan kanın döküldüğü yer soğuk..... soğuk..... sadece soğuk... kelimelerin öte tarafındayım.... söylenecekler kimseyi ilgilendirmiyor... ilgilenilen tek şey soğuk... sürükleyerek bir odaya götürüyorlar... oda soğuk.... kafamı kaldıracak kadar yükseklik yok.... dokunduğum duvarlar soğuk.... benden önce kaç kişi gördü acaba bu duvarları, kaç kişi dokundu bu betona... soğuk.... kaldığım yer, solduğum hava soğuk... bu bir şiir değildir.... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
naughty Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2008 sırtımdan ellerimi söküyorlar... arkadan havaya kaldırıp, bir sopaya bağlıyorlar.. bağladıkları sopa soğuk... susuyorum.. Teşekkürler ! Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Evameline Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2008 harika.... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
coldhellangel Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2008 ya da olanlar söyleyeceklerimi haketmiyor... emeğine sağlık yine dokundun yüreğime Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
huuzur Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2008 elıne saglık . . . Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
raskolnikov Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 2008 sağolun... okuduğunuz yorum yaptığınız için... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
raskolnikov Yanıtlama zamanı: Mart 3, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 3, 2009 konuşamıyorum... kelimeleri unutmadım ama, söyleyeceklerimi duyacak kimse yok... ya da olanlar söyleyeceklerimi haketmiyor... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
karkanya Yanıtlama zamanı: Mart 20, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 20, 2009 ölüm gibi soğk aslında hayatın kendiside... di mi? bana böyle öğretmiştin ya... 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
downofcity Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2009 gercekten cok iyimiş...metin belgesiyle kaydettim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.