Jump to content

Bilmece

sudem

Önerilen Mesajlar

Bilmece

Dikkatinizi ölçecek bir bilmece...

Size bir bilmece, cevabı da aşağıda. Önce düşünün sonra cevaba bakın.Dürüstlük böyle gerektirir:

Pennsylvania'dan New York'a giden bir otobüsü kullanıyorsunuz. Başlangıçta otobüste 32 yolcu var. İlk durakta 11 kişi iniyor, 9 kişi biniyor. İkinci durakta 2 kişi biniyor, iki kişi iniyor. Bir sonrakinde 12 kişi biniyor, 16 kişi iniyor. Son durakta 5 kişi biniyor 3 kişi iniyor.

Bu durumda otobüs şoförünün gözlerinin rengi nedir?

.

.

.

.

Bulamadınız mı yoksa? Çok yazık. Aslında işin çözümü kolay. Yalnızca doğru bilgiye odaklanmak gerek. Muhtemelen inen ve binen kişileri dikkatle saydınız, hatta not edip muhasebesini tuttunuz. Ama soru bambaşka çıktı dimi..cvpları bekliyorum hadi bakalım:) biraz dikkat yeterli olaçak:):whistling:

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

bana on yıl önce şöyle bir bilmece soruldu. on yıldır cevabını aramadığım yer kalmadı ama bulamadım. belki burda bilen vardır. yalnız bilen varsa cevaplasın. yorum yapmayın çünkü cevabını bende bilmiyom.

bilmece şu:

hikmetullah şehrinin bir tanesi,

oğlunun karnında yatar annesi.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...