sudem Oluşturma zamanı: Ocak 14, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Ocak 14, 2007 Bilmece Dikkatinizi ölçecek bir bilmece... Size bir bilmece, cevabı da aşağıda. Önce düşünün sonra cevaba bakın.Dürüstlük böyle gerektirir: Pennsylvania'dan New York'a giden bir otobüsü kullanıyorsunuz. Başlangıçta otobüste 32 yolcu var. İlk durakta 11 kişi iniyor, 9 kişi biniyor. İkinci durakta 2 kişi biniyor, iki kişi iniyor. Bir sonrakinde 12 kişi biniyor, 16 kişi iniyor. Son durakta 5 kişi biniyor 3 kişi iniyor. Bu durumda otobüs şoförünün gözlerinin rengi nedir? . . . . Bulamadınız mı yoksa? Çok yazık. Aslında işin çözümü kolay. Yalnızca doğru bilgiye odaklanmak gerek. Muhtemelen inen ve binen kişileri dikkatle saydınız, hatta not edip muhasebesini tuttunuz. Ama soru bambaşka çıktı dimi..cvpları bekliyorum hadi bakalım:) biraz dikkat yeterli olaçak:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mistik Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 2007 benim gözlerim ne renk ise o renk Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sudem Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 2007 mistik dikkatlisin canım:) tşk ettim ben ilk okuduğumda dikkatimi çekmemişti ne renki felan demiştim ne biçim soru lan bu felan dedimde sonradan çaktım manzarayıı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
bilgiavcisi19 Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 2007 bana on yıl önce şöyle bir bilmece soruldu. on yıldır cevabını aramadığım yer kalmadı ama bulamadım. belki burda bilen vardır. yalnız bilen varsa cevaplasın. yorum yapmayın çünkü cevabını bende bilmiyom. bilmece şu: hikmetullah şehrinin bir tanesi, oğlunun karnında yatar annesi. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sudem Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 2007 ipekböçeğiymişşş Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mistik Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 2007 evet ipekböceği, çünkü doğurduğu anlamında olan ürettiği koza içerisinde kalır bir müddet. tasavvufi bir söylem. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
bilgiavcisi19 Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 2007 ipekböçeğiymişşş çok teşekkür ederim. arayıp sordum. ipekböceği imiş. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.