johan33110 Oluşturma zamanı: Kasım 28, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Kasım 28, 2008 yillar once yasadigim bir olayi anlatmak istiyorum. gurcistan-turkiye sinirinda gumruk sahasinda bir duty-free de staj yapiyordum.gece vardiyasina kalmistik 2 arkadas..magazanin on tarafi tamamen camekan ve hemen arkamizda tavanla arasinda yaklasik 5 cm aralik olan buyuk raflar bulunuyordu..raflarin arakasindada depo olarak kullandigimiz bir alan vardi..saat gece 24 te ben diger arkadasa rica ettim ve biraz uyumak istedigimi soyledim.raflarin arka tarafinda bir koltuk ve onunde kutular vardi..koltuga uzandim ve ayaklarimi kutularin ustune koydum..ve ben herzaman zor uyuyan insan birden uykuya daldim(kucuk bir ayrinti disarda delicesine yagmur yagiyordu bildigimiz karadeniz iklimi ,ve disarida gumruge yeni giren arabalarin sesleri duyuluyordu).uyku esnasinda bir anda ruhumun bedenimden ayrildigini gordum ve yavas yavas yukariya dogru yukseliyordum asagiya bakiyorum ve bedenimi goruyorum tavana kadar yukseldim asagida bedenimin yattigi sakilde yukseliyordum tavanla raflar arasindan sizan isigi gordum disardaki arabalarin seslerini,icerde calan radyodaki muzigi ve yagan yagmurun sesini duyuyordum..bilmiyorum belki inanmayacaksiniz gercek yada belki bir ruyaydi euzubesmele cekerek uyandim(cok dindar bir insan degilimdir).ve uyandigimda radyoda calan muzik kaldigi yerden devam ediyordu..cok korktum..ve uzun sure kimseye anlatmadim bunu..ve ozamana kadar hemen hemen hergun karabasan goruyordum..bilmiyorum ne oldu belki bahsettiginiz astral seyahat yada baska birsey ..bu konularda fazla bilgi sahibi olama digim icin yorum yapamiyorum..bilgisi olan arkadaslarin yorumlarini bekliyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.