blueboy Oluşturma zamanı: Kasım 28, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Kasım 28, 2008 Arkadaşlar benim evvelsi gün Felsefe sınavım vardı ve bende çalışmıştım.Sonra gece yattım işte ve uykum gelmedi.Boş boş durmayayım bari dedim ve içimden çalıştıklarımı tekrar etmeye başladım.Sonra birden gözüm karardı ve kendimi şık binaların olduğu , tanımadığım bi yerde buldum.İnsanlarla tokalaşıyordum ve herkesin suratında bi gülümseme vardı.Ardından birden kalbim sızladı gibi oldu ve kendimi yatakta buldum tekrar.Acaba bu reenkarnasyon muydu:ermm:Ne dersiniz? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mrs_Echelon Yanıtlama zamanı: Kasım 28, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 28, 2008 çok ilginç.ala alaa.. olabilir aslında.ya da farkında olmadan uyuya kalmışsındır belki.olamaz mı?? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
wampire Yanıtlama zamanı: Kasım 28, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 28, 2008 bilinç altı astral yapmıs olablrsn.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Locked Yanıtlama zamanı: Kasım 28, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 28, 2008 reenkarnasyonu biri bana açıklasın lütfen. Bunu nasıl bağdaştırabildin pes diyorum? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
chocolate_VK Yanıtlama zamanı: Kasım 28, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 28, 2008 ne alaka reenkarnasyonla uzaktan yakından ilgisi yok ,bence ne olduğunu öğren.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mrs_Echelon Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2008 arkadaş heralde geçmişte yaşadığı bir anı gördüğünü düşündü. Şahsen ben reenkarnasyona tam olarak inanmıyorum. (farz edelim ki inanıyorum) böyle bi şeyi düşünürdüm. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
dogon Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2008 :rofl::rofl: siz çok yaşayın emi :rofl::rofl: hahhhahahaaaaaaa:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tengri Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2008 reenkarnasyonu biri bana açıklasın lütfen. Bunu nasıl bağdaştırabildin pes diyorum? aynen öyle Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
emirhancan Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2008 hayal gücü bilinç altı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mrs_Echelon Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2008 hyr nie bukadar gülündü anlamadım. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
whopper18 Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2008 bence uyku halinde görülen bi rüya yada bilinç altı astral Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
blueboy Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2008 Rüya olmadığına eminim Felsefe dersini tekrarlıyordum diyorum size ; ayrıca da gözlerim açıktı ve rüya görmediğimden eminim. Reenkarnasyon olmasına neden çok gülündü anlamadım ; belki de geçmişte yaşadığım bi anı görmüşümdür diye düşündüm ; o yüzden reenkarnasyon muydu acaba dedim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
emirhancan Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 2008 Rüya olmadığına eminim Felsefe dersini tekrarlıyordum diyorum size ; ayrıca da gözlerim açıktı ve rüya görmediğimden eminim. Reenkarnasyon olmasına neden çok gülündü anlamadım ; belki de geçmişte yaşadığım bi anı görmüşümdür diye düşündüm ; o yüzden reenkarnasyon muydu acaba dedim. çünkü "Reenkarnasyon" diye birşey yok Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
blueboy Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 2008 çünkü "Reenkarnasyon" diye birşey yok Sana göre yok ; ama bana göre var. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
emirhancan Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 2008 Sana göre yok ; ama bana göre var. olabilir , ozaman cinlerin oyuncağı olmamaya dikkat et Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
blueboy Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 2008 olabilir , ozaman cinlerin oyuncağı olmamaya dikkat et Şimdi bu olayın cinlerle ne alakası var ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
emirhancan Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 2008 Şimdi bu olayın cinlerle ne alakası var ? birazcık düşünürsen nedemek istediğimi anlarsın istiyosan ben sana anlatıyım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
blueboy Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 2008 Anlatırsan sevinirim ; zira anlamadım. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
emirhancan Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 2008 Anlatırsan sevinirim ; zira anlamadım. tmm , ama yarın .... özel msj atarım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
alpinya Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 2008 çünkü "Reenkarnasyon" diye birşey yok Reenkarnasyon diye birşey var Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Claudia Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 2008 Varsa var yoksa yok kimene ? Kim neye inanıyorsa inansın, kimse değiştiremez bunu.Ayrıca konumuzda bu değil. Blueboy wampireninde dediği gibi bilinçaltı astral yapmış olabilirsin.Ama reenkarnasyon olabileceğini hiç sanmıyorum. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
blueboy Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 2008 Anlıyorum da o zaman geleceğe mi astral yaptım ? Çünkü kendimi 35'li yaşlarda falan gördüm. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Claudia Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 2008 Anlıyorum da o zaman geleceğe mi astral yaptım ? Çünkü kendimi 35'li yaşlarda falan gördüm. uyumadığıma eminim diyosun.. o vakit uyumuş olmalısın ve bunun farkında değilsindir. benimde başıma çok geldi böyle. Büyük ihtimal çalışırken uyuyakaldın. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
wampire Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 2008 ya bilinç altı astral yapmıssın bence....! :S Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Leonela Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2009 Uyumuşsun..İnsan zihni açık halde reenkarnasyon yaşayamaz..Hani uyanıkken cin gördüm desen inanırım.Ama Eskiden ne olduğunu gelecekte ne olacağını kimse bilemez,reenkarnasyon anlamında. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.