raskolnikov Oluşturma zamanı: Kasım 29, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Kasım 29, 2008 efendim aşağıda okuyacağınız şiirde şair ne diyor:blink: tam anlamıyla anlatırsanız sevinirim.. şiiri bir yerde buldum..ben anlamakta zorlandım ama sonunda çözdüm:D:D:whistling: Kırıldı mı Aradaki Dal Kalleş dostların ihanetçi idi Her kelime de seni kötülerdi İnsana yakışmayan bu hareket Sana maledildi ayrılık geldi Canım seni üzdüğüme pişmanım Çoğundan fazla hak etmiştin sende Paylaşma izin vermediler benle Ayırmaya uğraşan bak ikimizi de Artık kırıldı mı oradaki dal Unut aramızda bitsin halimiz Sorma soruşturma derin mevzular Yaptığın öfkenin ürünü bunlar Faydasızdır boşa çıkar uğraşlar Hızlı başlangıçlar sonra yavaşlar Hayatına sahip çıkan varlardan Bana yer yoktu sende ki aşklarda alıntı.....valla alıntı...ben yazamam arkadaş..zorlasam da çıkmaz böyleleri...alıntı...:D:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boogee Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2008 yorganda kene var kopar kopar gene var Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
zibailelectra Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2008 Şizofren biri tarafından yazılmış gibi Şiirin hitap edildiği kişiye iftira atılmış, şiiri yazan arkadaş bu yüzden sevgilisini kırmış, pişman olmuş, şiiri yazan arkadaş aslında her şeyin farkındaymışta yinede söylenenlere inanmış (hayret bişi), araya giren kırgınlık nedeniyle kendine uzatılacak bir barış elinin olmadığını düşünüyor “artık kırıldı mı oradaki dal” diyerek…sonra yan çizip şiiri yazdığı kişiyi suçlamaya başlıyor… büyük ihtimalle şiiri yazan erkek erkeklerin tün duygusallıklarıyla özür dileme arzusuyla yanarlarken aynı zamanda gerçek benlikleri olan suçlama potansiyellerini ortaya koymuş şair abimiz şiirinde :D:D ben böyle anladım anlamaz mı olaydım rasko Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
raskolnikov Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2008 efendim size bir ipucu daha... şairin yazdığı başka bir şiir.... hadi bakim..iki kişi mi bakmış.... Bir Kazanda Düştüm aşk kazanına Piştik ben pişiyorum Beni sevenim yesin Onun içinde öldüm Aşk kazanı pişer mi Sevenim yanıma düş İkimiz bir kazanda İçten içe pişelim Aşk kazanı bizimdir Bana baktın senindir Dipten yüze çıkanım Yandım aşktan sevgilim Aşk kazan mı soğudu Dibi sevgimiz tuttu Yeni doğan sevdamız İnan gönlüm unutmaz Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boogee Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2008 kafası güzeldi yazarken abinin sanırım:D olsun buda bi tarz saygı duymak lazım:D:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Secret_Sun Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 2008 uysada uydu.. uymasada uydu mantığı ile hareket ederek... abi yazmış..peh aşka geldim.. bende yazayım.. tarlada karpuz.. gel bize bazı bazı.. bırakıp gitme sevdiceğim gönlün dünden razı.. :rofl::rofl: olmadı.. yetenek yok bende.. sakızlarda çıkan fallara benzedi.. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.