N1ghtmar3 Oluşturma zamanı: Aralık 3, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Aralık 3, 2008 ben sabah kalkdım ve meditasyon yaptım gözüm kapalıydı birden NUR gibi beyaz ışıklar gördüm. bunu anlamı nedir ? arkadaşlar.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
SchizophreniCorpse Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 2008 Meditasyon sırasında algı değiştiğinden şekiller renkler görebilirsin. Sana bir zararı olmaz, istediğin gibi yorumlayabilirsin. Işığın mutluluk, huzur, sağlık, para vs. getirdiğini düşünebilirsin. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
grim Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 2008 bunu kötü değilde iyi şekilde yorumlayabilirsin.için temiz kaderin temiz olarak mesala:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.