gizemlikorsan19 Oluşturma zamanı: Ocak 16, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Ocak 16, 2007 merhaba arkadaslar.insallah cevapları bulurken cok eglenirsiniz.. 1.bukalewmunun 2 oglu varmıs okalemun ve şukalemun.3.oglu daha olcakmıs ne isim koyardı sizce. 2.kertenkelenin dişisine ne ad verilişr? 3.bir zürafayı bi buzdolabına 3 parcada nasıl koyarsın? 4.bir ormanda yangın cıkmıs bütün hayvanlar ölmüş ama bi tek zürafa ölmemiş.?neden (ewet ii eglenceler) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
axcd82 Yanıtlama zamanı: Ocak 16, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 16, 2007 2.dişi kertenkele, kertilenkele vb. 3. kapıyı acar ,koyar,kapatırsun 4.buzdolabında Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Dolunay Yanıtlama zamanı: Ocak 16, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 16, 2007 1 buradakalemun,şuradakalemun,oradakalemun 2 kirtenkele 3 zürafayı üç parçaya ayırır dolaba yerleştiririm. 4 onu dolaba koyarken öldürmüştüm. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Amoress Yanıtlama zamanı: Ocak 16, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 16, 2007 Ben haziri severim sen direk cevaplari yolla Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest elacayib Yanıtlama zamanı: Temmuz 2, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 2, 2007 1-Trenler ne zaman üşürler? 2-Gökte gördüm köprü, rengi yedi türlü 3-Ağız içinde dil, arifsen bil 4-Buzdolabına giren sineğe ne olur? 5-Kolu var, eli yok, karnı yarık karnı yok Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
rogue Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 2007 1- hırsızlar soyduğu zaman.. 2- gökkuşağı.. 3- kaval.. 4- yazık olur.. 5in cevabını yazmışsın zaten Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest elacayib Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 2007 aa beş'in cevabını yazmışım .... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
magienoir Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 2007 5) ceket Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.