CREMATORY Oluşturma zamanı: Aralık 4, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Aralık 4, 2008 http://www.vizyonmax.com/dosyalar/underworld-3.jpg 2003 yılında “Underworld” (Karanlıklar Ülkesi) filmi ile beyazperdeye farklı bir vampir havası yansıtan ve olumlu not alan film , 2006 yılında “Underworld: Evolution”(Karanlılklar Ülkesi : Evrim) ile yükselişini devam ettirmişti. Sony firması “Underworld 3: The Rise of the Lycans” filmi ile 2009 yılında serinin 3 ncüsü ile beyazperdede olacağını duyurdu. Lycan ların yükselişi şimdiden büyük sükse yapacağa benziyor. Filmin içeriğiyle ilgili yansıtılan son raporlarda ” Karanlık çağların efendileri vampirler ve ataları viktora karşı , Kurt adamlar (Lycan) liderleri “Lucian” önderliğinde bir araya geliyor. Filmin ana temalarından birini oluşturan “Kate Beckinsale”, serinin bu bölümünde yer almıyor. Fakat 2008′ de Doomsday filminde başrol oyuncusu olarak izleyeceğimiz Rhona Mitra yı “Sonja” rolünde izleyeceğimiz kesinleşti. FRAGMAN http://www.vizyonmax.com/fragmanlar/underworld-3-rise-of-the-lycans.html Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
naughty Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 2008 Güzel filmdi üçüncü seriyi merak ettim şimdiden.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sAcReDwitCh Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 2008 wampir filmi olsn taştan olsn Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Typhon Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 2008 wampir filmi olsn taştan olsn Yok ya öle laf mı olur.Japonların çektiği bir kaç vampir filmini kazara izlemiş biri olarak berbat yaptıklarını söylemek istiyorum.O bakımdan taştan da olsa vampir filmi var bide vampir filmi var.Yani japonlar bu sektöre el atmasınlar :D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sAcReDwitCh Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 2008 Yok ya öle laf mı olur.Japonların çektiği bir kaç vampir filmini kazara izlemiş biri olarak berbat yaptıklarını söylemek istiyorum.O bakımdan taştan da olsa vampir filmi var bide vampir filmi var.Yani japonlar bu sektöre el atmasınlar :D bende bi wampir filmi izledim japonlrın gayet süperdi typhon tawsiye ederim filmin adı ikiz wampir awcıları http://www.gulum.net/haberler/upload/1/9720-film4.jpg özellikle edison chen i başarılı bulmştum;) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
naughty Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 2008 Yok ya öle laf mı olur.Japonların çektiği bir kaç vampir filmini kazara izlemiş biri olarak berbat yaptıklarını söylemek istiyorum.O bakımdan taştan da olsa vampir filmi var bide vampir filmi var.Yani japonlar bu sektöre el atmasınlar :D Japon vampir filmi deyince aklıma Jackie Chan' in oynadığı "İkiz Vampir Avcıları" filmi geldi o nasıl bir filmdi öle ya :D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sAcReDwitCh Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 2008 bn çok beyenmiştim naught :D bnce eylenceli bi filmdi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Typhon Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 2008 Ya ben o filmi belli oranda izledim ki Jackie Chan'in oyunculuğunu sevmeme rağmen o tür bir filmde ne işler karıştırdığını çözememiştim.Hayatımda izlediğim en absürt vampir filmiydi ve Chan'in de yaptığı en büyük yanlıştı :D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
naughty Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 2008 Nursen çok eğlenceliydi Hele o vampirlerin müziği duyunca göbek attıkları sahne yok mu:rofl: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sAcReDwitCh Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 2008 bende çok eylendim walla izlerken typhon hepsini izlesen eylenebileceğin yerler çok fazlaydı o göbek attıkları bölümde bende yarılmştım naught edison chen i o filmde görmüş çok sewimli bulmştum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Typhon Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 2008 Ben filmi baştan sona izleyemedim çünkü sağlığım el vermedi.Malum çok fazla atraksiyon vardı ee benim gibi ruhu yaşlı biri için fazla gelmişti film o bakımdan yarıda kesmek mecburiyetinde kaldım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sAcReDwitCh Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 2008 hiç eylence anlayışın yok walla typhn:D bn şahsen eylenmiştim saçma yerleride wardı tabi her filmde olduğu gibi ama hoştu yani Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
CREMATORY Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 2008 Son zamanlarda çevirilen en iyi vampir ve Kurt adam filmi Underworld'du bana göre... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Typhon Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 2008 Hmm son zamanların bana göre en iyi vampir filmi "Blade:Trinity"di.Wesley Snipes'ın efsaneleştiği film serilerinin sonuncusu ve en müthişiydi.Tabi ki "Underworld" serileri kötü değil ama benim kişisel görüşüm "Blade" serileri en iyisiydi. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
schizophrana Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2009 http://media.movieweb.com/img/Z/d/h/PHaAyfeb6FSZdh_m.jpg Vampirler ve kurt adamların savaşının konu alındığı Underworld serisinin 3. filmi The Rise of the Lycans'dan yeni tv klibi yayınlandı. Trailer TV Spot http://farm4.static.flickr.com/3101/3123793634_80ef598a93_o.jpg Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Eos Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2009 fragmanı izleyemedim, hata veriyor orijinal sitesi sanırım. http://www.entertheunderworld.com/ Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hush Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2009 bir ve iki kadar iyi olmasa da üçüncü de güzeldi.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
grim Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2009 bu film aslında 1. film.yani burdaki kız ölünce 1. filmdeki kızı alıyo buna benzediği için.x men de böyleydi.wolverin filmi aslında 1. filmdi.garip ama güzel bir film. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.