grim Oluşturma zamanı: Aralık 6, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Aralık 6, 2008 Uzun süre Hindistan'da meditasyon konusunda eğitim alan Hollandalı Ramana, yaptığı ilginç gösterisiyle nefesleri kesiyor. En sonra Beyaz Saray yakınlarındaki bir parkta, bir bastona tutunarak havada kalan Ramana'yı görenler şaşkınlıklarını gizleyemedi. Ünlü sihirbazın bir yere asılı olmadığını farkettiklerinde şaşkınlıkları daha da artan Amerikalılar hemen kameralarına sarıldı. [<a href=http://img128.imageshack.us/img128/2791/medtasyongceb6.th.jpg' alt='medtasyongceb6.th.jpg'>IMG] Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
asuz Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 2008 ılgıncmıs !!!! Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tengri Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 2008 meditasyonla bir alaka kuramadım tamamen denge işi... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
grim Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 2008 ya bende internetten aldım ama şöle diyim meditasyon yaparak kendini dengelemiş.kendinin farkına varmış.dengeyle sopanın üzerinde kalkıcağını düşünmüş istemiş herhalde.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
dogon Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 2008 Keşke daha büyük bir fotoğraf olsaydı baktıkça daha çok merak uyandırıyo. Paylaşım için saol Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
grim Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 2008 ya doğru sölüyon da aslında ben ilk defa resim koydum.ve tam nasıl konulıcağını bilmedim için herhalde böle küçük oldu.yada resim küçük bende anlamadım valla:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
dogon Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 2008 Bak en kolay yolu ne biliyomusun? Hani sen " imageshuck" da yapmışsın ya hostingi buna hiç gerek yok. Herhangi bir myspace yada herhangi kendine ait başka bir servera yükle. Sonra fotoğrafın en büyük halinin üzerine sağ klikle ve özellikler de. Açılan pencerede çıkan "konum:http//..." şeklindeki adresi kopyala ve forumdaki image url kısmına yapıştır. Bu kadar kolay hatta onun konumunu bile ayarlaya bilirsin aynı yazının nasıl ayarlıyosan o şekil de. O paragraf ayarlarından hepsi yapılıyo. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
grim Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 2008 işte sorun orda başka serverım yada myspacesım yokki o yüzden imageshuckdan yaptım. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Termevsimi Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 2008 gerçekten ilginç ama meditasyonla ilgisi yoktur sadece farkındalık yolula dengeyi sağlamış doğuştan dengeli bir adammış demekki Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
grim Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 2008 ya olabilir aslında ama ben sadece alıntı yaptım.Haberde meditasyonla yaptığı yazıyordu.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
JeliPhoN Yanıtlama zamanı: Aralık 7, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 7, 2008 İmrendim Adama Be... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
kekovski Yanıtlama zamanı: Aralık 7, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 7, 2008 kolpa bunun altinda bir is vardir Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.