terminator Oluşturma zamanı: Aralık 7, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Aralık 7, 2008 arkadaslar aklıma bişey geldi ya biz madem bu forumda böyle konuşuyoruz.şunu bunu yapıyoruz diye.herkes bir video kamerayla yada bir anlaşılabilir görüntülü bir kamera ile kendi yeteneğini çekip cvp la birlikte link halinde yollasın.hem arkadaşlara bir kaç tüyoda olur.faydalı olur bence.kendine güvenenler videolar buraya hadi bakalım iyi çalışmalar:clapping: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
fotonkedi Yanıtlama zamanı: Aralık 7, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 7, 2008 bunlar ilgili başlıklarda yapılıyordu bir ara..ama bayağıdır bir olay göremedik...kimse birşey denemiyor herhalde... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
emirhancan Yanıtlama zamanı: Aralık 7, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 7, 2008 Ben güveniyorum ama kendimi kanıtlama isteği duymuyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
woodoo Yanıtlama zamanı: Aralık 7, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 7, 2008 benı tanıyan bılır Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
fotonkedi Yanıtlama zamanı: Aralık 7, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 7, 2008 bu paylaşımcılığınız gözlerimi yaşarttı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
terminator Yanıtlama zamanı: Aralık 7, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 7, 2008 maşallah kimse olumlu bir cvp yazmadı yinede saolun.yinede video linki ekleyene teşekkur buradan Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
kuzgunz Yanıtlama zamanı: Aralık 9, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 9, 2008 hakket ya biri şu psi ball lı bana göstersin kafayi yicem yapip atiyom kağitlari hareket ettiriyom ve daa bi çok şey yapiyorum hatta kücük böcekleri öldürüyorum şu an ama göremiyom hiç bi arkadaşimda göremiyo bi foto yada biri bana göstersin çok sevincem wl Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
kekovski Yanıtlama zamanı: Aralık 9, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 9, 2008 hakket ya biri şu psi ball lı bana göstersin kafayi yicem yapip atiyom kağitlari hareket ettiriyom ve daa bi çok şey yapiyorum hatta kücük böcekleri öldürüyorum şu an ama göremiyom hiç bi arkadaşimda göremiyo bi foto yada biri bana göstersin çok sevincem wl ya psi ball'i sadece hissedersin o senin avucunun içinde yarattigin enerji topu renk'i fln da yoktur ha bu arada benim birkaç videom var ama eskiden çok tepki gelmisti koydum diye birdaha koymuyorum tövbe Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Turin Yanıtlama zamanı: Aralık 9, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 9, 2008 Benim yeteneğim yok diyebiliriz. Farkında olmadan yanımdakileri bayıltıyorum. Yani psişik vampirlik. Elimde değil yani. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
peperutka Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2008 kendine güvenen sergilesin hem amacımız birbirimize yardımcı olmak değilmi keşke benimde gösterebileceğim türden bi yeteneğim olsaydı ama kendi içimde yaşıyorum ve sadece söze dökebiliyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Termevsimi Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2008 benim çok yetenekli bir arkadaşım var ama nasıl yaptığını hiç sormadım.kaşıkları dokunmadan hareket ettiriyor . yani bir beze sarıyoruz kaşıkları o gözlerini kapatıyor ve birden kaşıklar bezin dışına çıkıyor.bence büyük yetenek Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
peperutka Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2008 senn bu kaşıklarla ilgili açtığın konuya link yazdım biraz önce incele demiştim ama incelememişsin daha http://www.gnoxis.com/forum/astroloji-ve-fal/12971-kasik-istiharesi.html tekrr gönderiyorum arkadaşının yaptığının ne olduğunu öğren diye Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Termevsimi Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2008 evet yeni gördüm teşekkürler . Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
terminator Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2008 çok doğru dediğin peperutka,benim amacım zaten buydu Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
kuzgunz Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2008 benim youtube ta videom vardi ama kaldirdilar accontuda banladilar eğer videoyu bulrusam bi yere yükleyip koyacam Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
aR1F Yanıtlama zamanı: Ocak 17, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 17, 2009 hakket ya biri şu psi ball lı bana göstersin kafayi yicem yapip atiyom kağitlari hareket ettiriyom ve daa bi çok şey yapiyorum hatta kücük böcekleri öldürüyorum şu an ama göremiyom hiç bi arkadaşimda göremiyo bi foto yada biri bana göstersin çok sevincem wl kirlian kamerası ile görüle biliyor sadece psi ball Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
terminator Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 2009 kirlian tekniklerini bir kenara bırak ben zihinde canlandırmadan bahsediyorum ve zihinde canlandıran kişi gerçekmiş gibi görebilir gözü önünde Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Vivivan Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 2009 geçen yıl çekmiş olduğum bir video , psi - wheel tekniği http://www.dailymotion.com/video/x7y8uq_telekinezi_lifestyle Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
conconacon Yanıtlama zamanı: Şubat 16, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 16, 2009 bn yeteneimi bilmiorum nasıl bnu anlayablirim??? yardm edeblirmisiniz??? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.