Jump to content

psişik güçlerine güvenenler buraya

terminator

Önerilen Mesajlar

arkadaslar aklıma bişey geldi ya biz madem bu forumda böyle konuşuyoruz.şunu bunu yapıyoruz diye.herkes bir video kamerayla yada bir anlaşılabilir görüntülü bir kamera ile kendi yeteneğini çekip cvp la birlikte link halinde yollasın.hem arkadaşlara bir kaç tüyoda olur.faydalı olur bence.kendine güvenenler videolar buraya hadi bakalım iyi çalışmalar:clapping:

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

hakket ya biri şu psi ball lı bana göstersin kafayi yicem yapip atiyom kağitlari hareket ettiriyom ve daa bi çok şey yapiyorum hatta kücük böcekleri öldürüyorum şu an ama göremiyom hiç bi arkadaşimda göremiyo bi foto yada biri bana göstersin çok sevincem wl

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

hakket ya biri şu psi ball lı bana göstersin kafayi yicem yapip atiyom kağitlari hareket ettiriyom ve daa bi çok şey yapiyorum hatta kücük böcekleri öldürüyorum şu an ama göremiyom hiç bi arkadaşimda göremiyo bi foto yada biri bana göstersin çok sevincem wl

ya psi ball'i sadece hissedersin o senin avucunun içinde yarattigin enerji topu renk'i fln da yoktur

ha bu arada benim birkaç videom var ama eskiden çok tepki gelmisti koydum diye birdaha koymuyorum tövbe

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

kirlian kamerası ile görüle biliyor sadece psi ball

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...