raskolnikov Oluşturma zamanı: Aralık 7, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Aralık 7, 2008 uzun bir zamanın sonunda zaman kavramını yitirdiğim bir anda girdin hayatıma... ne söylenmeli sana... hangi kelimeler ithaf edilmeli yüreğine, bilmiyorum.... sokakta insanlar bayram telaşında, ben senin telaşındayım... bütün dükkanlar allahın adıyla açılıyor, ben senin adınla açıyorum... bütün dualarım sensin sevgili, bütün hayallerim sana ait.. zamansız geçen günlerin ardından geldin sen... uzun çöl yürüyüşümün son noktası oldun... anlamsız geçen bir kalabalığın orta yerinde, senden başkasını görmeyen gözlerle dolanıyorum... uzun bir yolculuğun sonunda buldum seni, heybem doluydu ve ben, şairin dediği durumdaydım... "kusura bakma sevgilim heybemde sana benzeyecek kadar güzel birşey yok..." adına ne denir bilmiyorum bu yaşananları isimlendirmek, isimlendirip sınırlandırmak istemiyorum... sınırlar içinde haps edip yüreğimi dizginlemek istemiyorum... aidiyet ölüm getirir, biliyorum.. ama ben senin yanında ölmek istiyorum.... içimden sana akanları kelimelere dökmeye çabalıyorum, yazılan bütün kelimeler hep bir eksik, ben sensiz hep yarım kalıyorum.... sokaktayım... saat akşamı çoktan geçti... geceye doğru akan zamanlardayız şimdi... "ayın bir vakti vardır, güneşin bir vakti, dünyanın bir vakti..." demiş bilgin.... bütün vakitlerin tamam olduğu ansın sen... bütün zamanların bekleneni... bayram arifesinde dolanıyor insanlar sokaklarda, her yan her yer dolu... hiçbir şey duymuyor kulaklarım senin sesinden başka... gördüğüm hiçbir şey yok senin suretinden başka... her anım her dakikam sen oluyorsun... sen varsın diye nefes alıyorum, sen varsın diye atıyor bu kalp... dudaklarımdan dökülürken ismin yüreğim teslim ediyor herşeyini sana... ben senin özlemini yaşıyorum... 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Depressive Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2008 bende seni seviyorum 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
raskolnikov Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2008 al işte.... ben neye yazdım..kim atladı..... bende seni seviyorum ama abi olarak canım:D:D:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Depressive Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2008 beğenemedinmi sanki... benden iyisinimi bulcan 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
raskolnikov Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2008 beğenmedim... begenemem yiğidim..... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Depressive Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2008 boşver ben de seni beğenmemiştim zati.... bitti herşey... ver mektuplarımı... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
raskolnikov Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2008 onları sobayı yakmak için kullandım ben:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.