felidae Oluşturma zamanı: Aralık 8, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Aralık 8, 2008 odamdayım gerisin geri akıyor bütün objeler... sulak birşeyler var... madem ki ben ağlıyamıyorum serde erkeklik var.... ağlasın yatağım,halım ,kapım, kalemliğim,televizyonumun anteni ağlasın... bennde arkama yaslanıp offf çekeyim ... avuçlarımla havadan kaptığım dumanı sigarama yerleştiriyorum... yerlere saçtığım tütünleri ıslak parmaklarımla toplayıp... tabakalara dolduruyorum... önce bir çakmak tutuyorum sol elimde sonra çakıyorum.. ateşiyle ısıtıyorum parmaklarımı... bakma öyle yakıyorum... yanıyorum ulaaaaaaaaannn! bunu ben hep yapıyorum. derim kırışıp kızarıyor...kaygan bir görüntü alıyor her bir yeni oluşan tepecik... acıyor... acıyorrr.. acıtıyorum ulan acıtıyorum işte... izlerini kaybediyorum bir bir parmaklarımın.... tabakamın üstüne bir damla mürekkep damlatıyorum... yanan parmaklarımı bastırıyorum mürekkebe... sonra şu pürüzsüz karamel rengi ahşap masaya... vernikli yüzeyinde içiçe kapanıyor mürekkebin lekeleri... yok! hayır zaten eminim parmaklarımın bir izi olmadığından... kağıda basıp basıp .... içimi rahatlatmayacağım... korkmuyorum ulannn... korkmuyorum işte yakalanmaktan.... ayağa kalkıyorum....uyuşan bacaklarımla bir kaç adım atarak malzeme dolabına yaklaşıyorum... kolumu uzatıp yukardan demir keskiyi aldımmı... bir kramp saplanıyor sağ bacağıma... çatır çatır geriliyor hissediyorum.... keskiyi doğrultup dışa bakan yüzeyine carrt diye saplıyorum... kesiyorum ulannnnnnn ..kesiyorum.... sakin ol.. bunu ben hep yapıyorum... bileniyor kemiklerimde katırr kuturrr... ne var ulan sende canımı yakmazmıydın? acımıyor üstelik bana benden gelen... acımıyor işte... sivriltip kanla parlatıyorum keskimi... eğiriyorum hafifce.... çıkartıyorum bacağımdan... kalbim sanki bacağımda atıyor... kütürtt kütürtt.... kramp da geçiyor hem... yerde duran buruşuk sevişme sonrası çöpe atılması gerektiği halde atılamamış, şu lanet peçeteyi alıyorum hayır hayır.... aşkımdan değil. yürürsem banyoya kadar,kan akacak. her yere bulaşacak... bastırıyorum kesiğe... sus pus oluyor kanım... seni kilitlediğim odaya doğru ilerliyorum... aynadan bakıp ilerliyorum... gözlerimin içine giriyorum keskiyle, ışığı yakıp ilerliyorum.... burun sinüslerimden aşağı sallanıyorum... kesmiş olabilirim orada birkaç damarı yanlışlıkla kanıyor ayaklarımın altından... sallanıp boğazıma akıyorum... irin gibi kayarak genzimden göğüs kafesime yakın bir yerlerde atıyorum kendimi ellerimle sımsıkı kavradığım damarın üstünden... kalp kapakçığımı aralıyorum... yok hayır zor olmuyor....keskiyi kendime tutuyorum karnıma tutuyorum....kalbime değdirmiyorum yinede ulan! içeri giriyorum.... tozların içinde pis bir koridorda ilerliyorum... çok geçtim buradan .... hapşurtuyor tozlar... sarsıntıyla kalbimin duvarlarına kayıp ayaklarımı çarpıyorum... sekiyorum! başımı çarpıyorum... yok ulan yok...travma edecek bir çarpma yok....biraz başım kanıyor hepsi o... tekrar kalkıyorum ayağa... perdeleri aça aça yürüyorum... aça aça... güneş girmeli biraz ..yalan mı? doktor mu girsin durduk yere... soldan 2. odaya giriyorum... kıvrılmışsın korku dolu gözlerle elimdeki neştere bakıyorsun... bileklerine bağladığım halatların her biri benim sağır benim kör benim kötürüm olmamı sağladı ulan! ne bakıyorsun! keskiyle yaklaşıyorum sana... kalçalarına gözlerine bakıyorum... cenin gibi iki büklüm doğmaya hazır bakıyorsun... ellerime bakıyorum... "Parmak izim yok benim" diyorum... "Yok"... elimdeki keskiye bakıyorum... yanan parmaklarıma kaynamış gibi ,sım sıkı tuttuğum keskiye... ellerindeki ayaklarındaki damarları kesiyorum ..... korkma ulan! öldürmeyeceğim seni keskiyi karnımdan fazla uzağa tutmuyorum.... azad ediyorum işte... git defol! öldürecek olsam parmak izlerimi yok edermiydim hiç? ben temiz iş çıkartmayı sevmem .. temiz aşk çıkartmayı sevmediğimi görmedin mi... bir aşkı bu işten çıakrtacaksam terk edilen olmayıda.. cinayetlerde hep birincil zanlı olmayı da göze aldım ben.... aldım ulan aldım... bakma gözlerimin içine...görmüyorum ben seni..duymuyorum...... keskiyi yavaşça karnıma değdiriyorum...sonra itiyorum kendimi.... itiyorum keskinin üstüne hızla... nefesim kesiliyor.... karnım kesiliyor... karın boşluğum çok üzülüyor... dizlerimin üstüne düşüyorum... git şimdi... arkana bakmadan git... şu damarları topla.. şu keskiyi duvara sapla... git! git ulan! seni düşünen beni öldürüyorum... daha ne yapayım.... cinayet mi işlememi istiyorsun.... git ayağa kalkamam artık git senide öldüremem git! organlarımı çalıp git daha alacağın ne kaldıysa... tası tarağı toparla öyle git... ben uyuyup uyanacağım... uyandığımda seni burda görmeyeyim git... bakma şaşkın şaşkın kapıyı kitle arkamdan...ben ayağa kalkana kadar... git! orgazm sigaramı içeceğim ulan...mahrem yerlerime dokunacağım..tek başıma titreyeceğim, terleyeceğim....beceriksizsem beceriksizim.... git! Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Depressive Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2008 al kevin yan kevin zenci kevin git kevin gel kevin yat kevin kalk kevin Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
felidae Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2008 dediğim gibi... güdük gidip goldberg çıkıosun:D bi düşün düşünen yakışıklı arkadaşların varsada yine bi benden bahset arkadaş var git diyo katır kutur diyo keski diyo fln ama iyidir Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Depressive Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2008 :rofl: o değil de kaşıntına bit ilacı versek :rofl: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
felidae Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2008 önce mutluluğu görelim:rofl: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.