dogon Oluşturma zamanı: Aralık 8, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Aralık 8, 2008 Ben Profile Designer 'i kullanarak kendi profilimi düzenlemek istedim ama galiba kodlar da bir hata yaptım ve şimdi eski haline gelmiyor. Hatta öyle ki artık profile designer daki "ayarları kaydet" butonu bile çalışmıyor. Ve orda bambaşka bir görünüm oluştu "yorum ekle" diye bir pencere gözüküyor. Lütfen yardım edin bilen varsa eski haline dönüştürmek için ne yapmam lazım? Bunu yaparken dreamweaver programını kullandım ama galiba orda bir yanlışlık yaptım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
dogon Yanıtlama zamanı: Aralık 9, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 9, 2008 Çok afedersiniz ama acaba biri yardım edebilirmi bu sorun kafamı çok kurcalıyo. Profilim çok kötü gözüküyo eski haline getiremezmiyiz acaba:( Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
blueboy Yanıtlama zamanı: Aralık 9, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 9, 2008 Ben de bilmiyorum profil düzenlemeyi. Birisi anlatabilir mi acaba ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
dogon Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2008 Ama abi dikkatli ol bak ben uğraştım da başıma neler geldi eski haline getiremiyo kimse şimdi. Oraya bilmediğim kodları yerleştirdim şimdi eski haline döndüremiyorum çok endişeliyim ya bir daha hiç düzelmezse:( Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
buzii_tazy Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2008 anasayfa'ya girdiğinde de ayarlar görünmüyormu? -------------------- benimde bir sıkıntım var profilime yorum yazdı birisi bir kaç tane ne yaptıysam silemiyorum dallama dallama duruyor orada yazılar,anlıyorum sıkıntını dogon benzerini yaşamaktayım benim sorunuma da çözüm bulabilecek varsa çok sevinirim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
dogon Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2008 Yok valla çalışmıyor. Aslında ayarları kaydetme butonu çalışsa belki güzelicek ama o da çalışmıyor. Belkide oraya koyduğum kodlar onun görevini iptal etmiş olabilir bilmiyorum:( Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Geceyuruyen Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2008 Ardı ardına mesaj atmak yasaktır. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
buzii_tazy Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2008 peki moderotör arkadaşım derdimize de bir el atıp dermen da olabilirmiydin acaba? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
blueboy Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2008 Evet yaa birileri yardımcı olsun lütfen:confused: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
buzii_tazy Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2008 iş yardımcı olmaya gelince kimsenin ilgilendiği yok sanırım:confused:özellikle sitemim site yönetimine! Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
dogon Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2008 Bu kadar istek üzerine ilgileneceklerini tahmin ediyorum:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
schizophrana Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2008 Arkadaşlar profilinizi düzenlemeye çalışırken Profil Designer'da bir kod oluşur ve bunu kopyalarsınız. Böyle yaptınızda mı sorun oldu ? O kodu silerseniz profiliniz sıfırlanır ve siteye ilk üye olduğunuz hale gelir. Ana sayfanızdan Yönetim Panel'ine ordan da Profil Tasarımı'na gelir aşağıdaki pencerede çıkan kodu silerseniz düzelmesi gerekir :)Eğer düzelmezse geçici bir sorun var demektir adminimize bildirirz halleder. Başka sorusu olan http://img218.imageshack.us/img218/8091/adszea4.jpg Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
dogon Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2008 Hah işte zaten sorun da o ! Ben kodları silemiyorum siliyorum. Ayarları kaydet butonuna basıyorum fakat. Buton çalışmıyor. Sayfa yüklenmiyor:( Yani eski haline gelmiyor:( Bir de ben profilimi değiştirirken profil designer 'i kullanmadım Dreaweaver kullandım Css kodlarını saygılar teşekkürler:( Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
schizophrana Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2008 Zaten hazır CSS kodları da yükleyebilirsiniz orda bir sorun olmaması gerekiyor. Profilinize baktığımda da tahminim seçtiğiniz arka plan fazla büyük olduğundan yüklenmemiş. Ama çok teknik bilgi sahibi değilim bende. İsterseniz Nora ve mescalin'e pm atarak durumu belirtin. CSS nin silinmesi gerekiyor. Yada başka bir hazır kodu yüklemeyi deneyin bakalım ne olacak ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
dogon Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2008 Son hali bu işte böyle garip bir hal aldı arayüz bir türlü silemiyorum kodları siliyorum, Sayfayı yenile diyorum yine aynı sayfa karşıma çıkıyor ve hiçbir değişiklik olmamış oluyor. "Ayarları Kaydet" butonu çalışmıyor:( -------------------- anladım dediğiniz gibi yapıcaa:( Teşekkür ederim:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
buzii_tazy Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2008 ilgilendiğin için teşekkürler:D benimde sorunum profil sayfama yorum yazıldı bir kaç tane ve ne yaptıysam silemiyorum bana da yardım lütfen;) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
dogon Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2008 yorumu sil desende silinmiyor mu? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
buzii_tazy Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2008 işin kötüsü yorumu sil seçeneği yok:confused: profilime bakarsan anlarsın sorunumu Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
schizophrana Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2008 Anasayfanızdan Mesaj Merkezi'ne gelin orada sağ tarafta Gelen , Giden, Mesaj Yaz gibi seçenekler var. Onların en altında Yorum Bildirileri olacak. Orayı açın bir de oradan deneyin silmeyi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
buzii_tazy Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2008 oradan sildim görünürde yorum bildirileri silindi diyor ama profilden gitmedi hala 3 gündür:( Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nora Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2008 işin kötüsü yorumu sil seçeneği yok:confused: profilime bakarsan anlarsın sorunumu yorumlarında sil seçeneği var ama zemin rengiyle aynı renk beyaz..görünmüyor.. ben görüyorum.. dogon seninle de pmleştik sorunun halledilmesi için biraz beklemen gerekebileceğini söylediğimi sanıyorum.. sitem yerine bir pm atın konuyu görmediysek özel mesajlara bakarız;) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
dogon Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2008 Yok tamam özür dilerim sitem değildi ben beklerim sorun değil:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
buzii_tazy Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2008 hahahahaha yaşasınnn:D Nora çok teşekkür ederim yardımın için sorunum çözüldü nihayet beyaz boşluğa tıklaya tuklaya görünmeyen hayali sil tuşunu isabetledim nihayet:D çok saol .Dogon darısı başına umarım sende bir an evvel çözersin sorununu yardımım olamadı sana. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.