blody Oluşturma zamanı: Aralık 9, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Aralık 9, 2008 arkadaşlar okuluma devam etmek için ailemi ikna etmem gerekiyo elimden gelen herşeyi yaptım fakat bi işe yaramadı.sizlerinde fikirlerinizi almak istedim.tecrube,dua vs her türlü yardıma açıgım lütfen allah yardım etsin demeniz bile bana iyi gelcektir çok zor durumdayım şimdiden tşkler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
blueboy Yanıtlama zamanı: Aralık 9, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 9, 2008 Neden seni okuldan almak istiyorlar:(? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
blody Yanıtlama zamanı: Aralık 9, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 9, 2008 maddiyat ve bölümü begenmemeleride bahane oldu. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
blueboy Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2008 Üzüldüm:(Ama üzülmekten başka yapabileceğim bişey yok:( Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
blody Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2008 halkla ilişkilerdi bölümüm bir yıl hazırlık okudum.bu dönemde dondurdum ama ikinci dönem ne olcaını bilmiyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semra87 Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2008 Allah yardımcın olsun.Bol bol dua et.Eğer gerçekten istersen olmayacak bir şey yoktur.Ölüme çare hariç. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
CREMATORY Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2008 arkadaşlar okuluma devam etmek için ailemi ikna etmem gerekiyo elimden gelen herşeyi yaptım fakat bi işe yaramadı.sizlerinde fikirlerinizi almak istedim.tecrube,dua vs her türlü yardıma açıgım lütfen allah yardım etsin demeniz bile bana iyi gelcektir çok zor durumdayım şimdiden tşkler Arkadaşım, belediyeye gidiyorsun ve durumunu anlatıyorsun.Sana ödenekten destek sağlayabilirler. Bu bütün masraflarını karşılayacaklar anlamına gelmez ama bir miktar aylık alma imkanınız olur. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
blody Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2008 ama benim okulum özel vermiyolar diolar ama tek sorun para degil ailem yeniden sınava girmemi istiyolar onları ikna etmek için bişeyler yapmam lazım.göndermek isteseler bi yolunu bulurlar die düşünüyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
CREMATORY Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2008 ama benim okulum özel vermiyolar diolar ama tek sorun para degil ailem yeniden sınava girmemi istiyolar onları ikna etmek için bişeyler yapmam lazım.göndermek isteseler bi yolunu bulurlar die düşünüyorum Aileni zor duruma sokarak yanlış yapmış olursun. Bu arada okulum özel derken neyi kastediyorsun? Sen özel okulamı gidiyorsun? Özel okul dediğin yerler yıllık 15-20 bin YTL ücretler alıyorlar. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
blody Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2008 evet özel okul ama kıbrısta daha uygun türkiyedekilere göre Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
CREMATORY Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2008 Arkadaşım kusura bakma ben seni maddi durumunuz çok kötü sanıyordum. Ama bana kalırsa aileni zorlama ,Türkiyede de okuyabilirsin... Açıkçası ben durumunun vahim olduğu kanısında değilim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ashley Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2008 bence sen şimdilik bişi yapma elinden bitek ailenle konuşup ikna etmek gelir üzme kndni Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hazal Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2008 Ya aileni zorlama,çok çalış dedikleri gibi sınava gir daha iyi bir bölümü burslu veya devlet olarak kazan. Saygılarımla, Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
attart Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2008 Gerçekten de ülkemizde de gayet iyi okullar ve bölümler var deneyebilirsiniz. Özel okullar gerçekten de çok pahalı. Fazla zorlamayınız ailenizi bence. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.