Jessica Oluşturma zamanı: Kasım 15, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Kasım 15, 2007 I Hate Everything about You YouTube - Three Days Grace - I Hate Everything About You [OFFICIAL] Pain! YouTube - three days grace - pain Never Too Late YouTube - Three Days Grace - Never Too Late [OFFICIAL MUSIC VIDEO] Just Like You YouTube - Three Days Grace - Just Like You [OFFICIAL MUSIC VIDEO] Home YouTube - Three Days Grace - Home [OFFICIAL MUSIC VIDEO] Ve benim favorim!!! The Animal I have Become YouTube - Three Days Grace - Animal I Have Become [OFFICIAL VIDEO] 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boogee Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 2007 hehe severim bu grubu pain i zamanında cok dinlerdim:) eline saglık ve tesekkurler paylasım icin:thumbsup: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
blessed trinity Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 2007 teşekkürler paylaşım için, zati benim de profilde wardı "I hate everything about u" sewerim kerataları :rofl: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boogee Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 2007 teşekkürler paylaşım için, zati benim de profilde wardı "I hate everything about u" sewerim kerataları :rofl: aa sendemi cok sasırdım valla :rofl: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
blessed trinity Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 2007 aa sendemi cok sasırdım valla :rofl: ne de güzel şaşırmış numarası yaparmış :rofl: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
theangelofdeath Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2008 http://www.dailymotion.com/video/xyl20_pain-three-days-grace_music Pain, without love Pain, i can't get enough Pain, i like it rough 'cause i'd rather feel pain than nothing at all You're sick of feeling numb You're not the only one I'll take you by the hand And i'll show you a world that you can understand This life is filled with hurt When happiness doesn't work Trust me and take my hand When the lights go out you will understand Pain, without love Pain, i can't get enough Pain, i like it rough 'cause i'd rather feel pain than nothing at all Pain, without love Pain, i can't get enough Pain, i like it rough 'cause i'd rather feel pain than nothing at all Anger and agony Are better than misery Trust me i've got a plan When the lights go off you will understand Pain, without love Pain, i can't get enough Pain, i like it rough 'cause i'd rather feel pain than nothing at all Pain, without love Pain, i can't get enough Pain, i like it rough 'cause i'd rather feel pain than nothing Rather feel pain I know (I know i know i know i know) That you're wounded You know (You know you know you know you know) That i'm here to save you You know (You know you know you know you know) I'm always here for you I know (I know i know i know i know) That you'll thank me later Pain, without love Pain, can't get enough Pain, i like it rough 'cause i'd rather feel pain than nothing at all Pain, without love Pain, i can't get enough Pain, i like it rough 'cause i'd rather feel pain than nothing at all Pain, without love Pain, i can't get enough Pain, i like it rough 'cause i'd rather feel pain than nothing at all Rather feel pain than nothing at all Rather feel pain Acı Acı, sevgi olmadığı zaman Acı, daha fazla dayanamıyorum Acı, sertliği seviyorum Çünkü acı çekmeyi diğer her şeye tercih ederim Uyuşuk hissetme hastasısın Sen tek değilsin Elinden tutacağım Ve anlayabileceğin gibi göstereceğim sana dünyayı Bu dünya acı ile dolu Mutsuzluk işe yaramaz Güven bana ve elimi tut Bütün ışıklar kapandığı zaman anlayacaksın Acı, sevgi olmadığı zaman Acı, daha fazla dayanamıyorum Acı, sertliği seviyorum Çünkü acı çekmeyi diğer her şeye tercih ederim Öfke ve sancı Mutsuzluktan daha iyidir. Güven bana, bir planım var Bütün ışıklar kapandığı zaman anlayacaksın Acı, sevgi olmadığı zaman Acı, daha fazla dayanamıyorum Acı, sertliği seviyorum Çünkü acı çekmeyi diğer her şeye tercih ederim Acı, sevgi olmadığı zaman Acı, daha fazla dayanamıyorum Acı, sertliği seviyorum Çünkü acı çekmeyi diğer her şeye tercih ederim Acıyı tercih ederim Biliyorum Yaralandığını Biliyorsun Seni korumak için burada olduğumu Biliyorsun Her zaman buradayım senin için Biliyorum Sonra bana teşekkür edeceksin Acı, sevgi olmadığı zaman Acı, daha fazla dayanamıyorum Acı, sertliği seviyorum Çünkü acı çekmeyi diğer her şeye tercih ederim Acı, sevgi olmadığı zaman Acı, daha fazla dayanamıyorum Acı, sertliği seviyorum Çünkü acı çekmeyi diğer her şeye tercih ederim Acı, sevgi olmadığı zaman Acı, daha fazla dayanamıyorum Acı, sertliği seviyorum Çünkü acı çekmeyi diğer her şeye tercih ederim Acı çekmeyi diğer her şeye tercih ederim Acıyı tercih ederim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
karkanya Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2008 Biliyorum Yaralandığını Biliyorsun Seni korumak için burada olduğumu Biliyorsun Her zaman buradayım senin için Biliyorum Sonra bana teşekkür edeceksin sewdim burayı biraz soft ama fena diil:rolleyes: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.