hazal Oluşturma zamanı: Aralık 10, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Aralık 10, 2008 Evlenilcek Kız Modeli başlığı vardı ben de bunu erkekler için yazdım.Herkes "aa bence böyle olmasın" diye yüklenmesin bu sadece benim beğenim: O ,bu: -Boyu uzun olsun. -Yakışıklı,çekici bir yüzü olsun. -Gözleri parlak,orta ve şekilli/kıvrımlı olsun. -Kaşları öyle kız gibi ipince olmasın ama Sümerler gibide birleşik kaskaba'da olmasın&Olabildiğince doğal orta kıvam olsun. -Burnu kocaman olmasın düğme burunun biraz daha üst düzeyi olsun /yandan bakıldığında burun kemikleri çıkık olmasın düz ve kaydırak gibi kıvrık olsun&burun delikleri büyük olmasın. -Ağzı miniminnacık olmasın ama kocaman etli de olmasın uzunluğu yanlamasına olsun. -Dişleri beyaz olsun yamuk yumuk olmasın ağzı pis kokmasın. -Saçları ne dazlak bir şekilde olsun ne de tavuk kümesi gibi,parlak olsun,kepek sorunu olmasın,saçları dökülmüş olmasın,rengi açık olsun&simsiyah olmasın/favorileri kısa olsun. -Bıyıkları,sakalı olmasın.Güzelcene traş olsun. -Boynu uzun olsun. -Çok kilolu olmasın ama sopa gibide olmasın. -Çok kıllı olmasın. -Elleri,tırnakları bakımlı olsun. -Ayakları,tırnakları bakımlı olsun. -Koltuk altı kıl dolu olmasın,ve koltuk altı kötü kokmasın. -Kötü kokmasın,kokular sürünsün 2 günde 1 mümkünse hergün banyo yapsın. -Güzel giyinsin. -Zengin ve titiz olsun. -İyi kalpli çocuk sever olsun. -Anlayışlı olsun. -Elinden her iş gelsin. -Çalışkan zeki olsun. Bla bla 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
dogon Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2008 OOOoooh suyundanda koy:D İyi iyi .. En azından diğerlerinin dediği gibi öyle saçma sapan şeyler istememişsin mantıklı. Diğerleri diyor ki yok efendim " adam gibi adam olsun " muş o nasıl oluyosa. Onlar hayatlarında adam mı görmüş sanki:rofl: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Termevsimi Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2008 -Boynu uzun olsun. hepsini anladımda bu niye =)) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
karizmatik Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2008 -Zengin ve titiz olsun. -İyi kalpli çocuk sever olsun. -Anlayışlı olsun. -Elinden her iş gelsin. -Çalışkan zeki olsun. zengin kalmamış titiz ama kalpleri iyi çocuk ister kadın istemez ezilmeyen kadına anlayış var bunu bilen kadın yok her meslek iş var kadın yorulmuş erkekten istemez çalışkanlığı ve akıllığı var fazla akıllı insanı kadın kaldırmaz peki böyle yapan kadınlarla kim evlenecekmiş Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Lighthouse Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2008 Ben tam eğlenilecek erkeğim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
karizmatik Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2008 Ben tam eğlenilecek erkeğim eğlenilecek bayan arıyorsun galiba Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
attart Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2008 -Zengin ve titiz olsun. -İyi kalpli çocuk sever olsun Bu ikisi evlenmek için yeterli Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
melenie Yanıtlama zamanı: Temmuz 9, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 9, 2009 peki bu tür erkekleri bulabileceğimz yeride bilio musnz Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
TaiNTeD_LoVe Yanıtlama zamanı: Temmuz 9, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 9, 2009 benim resmimi koydunuz sandım birden Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
RockGirl Yanıtlama zamanı: Temmuz 9, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 9, 2009 hahaha=D böyle birileri yaşıyor mu=D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
eisenheim Yanıtlama zamanı: Temmuz 9, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 9, 2009 Uslu bir çocuk olursanız bir gün mutlaka şirinleri görebilirsiniz. Tabii ya. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ssschwarzzz Yanıtlama zamanı: Temmuz 9, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 9, 2009 mükemmele yakın insan modeli böylesi rastlamaz insanaa zaten bende bu gidişle anca şirinleri görürüm 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
jetimam Yanıtlama zamanı: Temmuz 9, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 9, 2009 hepsi bu kadarcik??? bende bisey isticeksiniz zanetim.....! Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Macros Yanıtlama zamanı: Temmuz 9, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 9, 2009 bir tek saçlar simsiyah ... beğendiremedik zaten Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
emir869 Yanıtlama zamanı: Temmuz 10, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 10, 2009 Bu kadar ayrıntılı tarfi hiç görmemiştim. Ben çok güldüm Allah ta sizi güldürsün . Burda gerçekten kişisel zevklerini yazmış. Ama bir gördüğüm birçok yerde ortak olan zengin olsun kriteri. Ben de zengin kız bulsam evlenicem ama nerdeee Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
LetITBLeeD Yanıtlama zamanı: Temmuz 10, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 10, 2009 Uslu bir çocuk olursanız bir gün mutlaka şirinleri görebilirsiniz. Tabii ya. :rofl::rofl: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
optimist Yanıtlama zamanı: Temmuz 10, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 10, 2009 ütopik bi durum kimse evlenmesin o zaman Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
EsmerCiX Yanıtlama zamanı: Temmuz 10, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 10, 2009 kornasıda Olsun bu canın Sıkıldıgında basarsın:) öyle Bır erkek bulursan Haber Ver Erkek oldugum halde bende Evlenecem:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
medievalvampire Yanıtlama zamanı: Temmuz 10, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 10, 2009 Dikkat ettim genelde hep dış görünüşe yönelik. Çok az kişilik kriteri var. Yazan arkadaşın yaşı kaç acaba merak ettim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
west Yanıtlama zamanı: Temmuz 10, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 10, 2009 Bu kızlar için olsa ben böyle bir kız istemezdim.Herşeyiyle tam olması okadar iyi birşey değil bence.Sadece onu beğeneyim ve benim kafama göre olsun olmadı biraz benim kafama göre olsun. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
EsmerCiX Yanıtlama zamanı: Temmuz 10, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 10, 2009 Dikkat ettim genelde hep dış görünüşe yönelik. Çok az kişilik kriteri var. Yazan arkadaşın yaşı kaç acaba merak ettim. +16 imiş Yaşı Normal KArşilamak lazım Henüs büyüme cağında ne ıstıyorsa Yapın. bu demek oluyorki Dış görünüş Insanlarda cok Etkili oluyor örnegi Burda dışın Yoksa İçinde yok demek Kendimi Beyenmem hıc Bır zaman yanlız Allahtanda cırkın deyılım yoksa alay Konusu olurduk bunların azında Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.