raskolnikov Oluşturma zamanı: Aralık 11, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Aralık 11, 2008 ruhum eriyor, hayatım ellerinin içinde usulca yok oluyor... gecenin bir vakti... gözümde zerre uyku yok... bedenim senin eksikliğine nasıl dayanıyor bilmiyorum... dışarı da bayramdan arta kalan bir gece.... sokaklar boş... sokaklar sessiz... ruhum çığlıklar içinde... ruhum karabasanlara teslim olmuş..... gel... ruhumun kurtarıcısı... bedenimin sahibi.... ızdıraplarımın son noktası... gel... yaşamımın sebebi... bütün kuşlar gitmişken göçmen diyarlara, bütün ağaçlar dökmüşken yapraklarını.. hüzünlü bir istanbul kışıydı, yalnız bir istabul akşamı... sonrası.... sonrası bu haldeyim... ruhum sensiz geçen dakikaların ızdıraplarını yaşıyor, ben sırf sonunda sen varsın diye günleri yaşıyorum... bu şehrin anlamı sensin sevgili... bu denizin varlık sebebi... güneşin doğma gerekçesi... soluk almamın sebebi sensin sevgili... yaşamamın anlamı sende gizli.... 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
coldhellangel Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2008 ben sırf sonunda sen varsın diye günleri yaşıyorum... ayen öyle.... dile getiremedim sen yaptın Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
raskolnikov Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2008 sağol.... bazen öyle oluyor ki, insan doluyor, doluyor...bekliyor... sona birden, hiç beklemediği bir an herşey dökülüyor ortaya... böyle oldu işte... hasretlik bir yerde kelimelere dökülüyor..... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sir_Lancelot Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2008 Çok güzel Teşekkürler raskolnikov.... Benimde yasamamın sebebi Aşkım.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.