Jump to content

İhtilal Şarkı Sözleri

Sir_Lancelot

Önerilen Mesajlar

Bu şarkıyı dinlemenizi tavsiye diyorum özellikle rockcıysanız tam size göre :D

nakarat:

Durdurun hepimizi kesin sesinizi

beğenemedik sizi alin yolunuzu

bu rock değil ki rapin dizeleri

çekemediniz dimi rapin konumunu

rap adina savaşlarda çok yara verdik.başimiz dik ama çoğunuda yere serdik.bilemezsin 99 daki olaylari.duvara tek attıkta anarşist bilindik. Kavuşsun haddine yavşak bilmeden konuşmasin.haplansin konserlerde bize bok atmasin.allah versin belani albümün hiç satmasin.kiraç bir köpektir boş yere havlamasin.yilmadik yildiramazlar,bikmadik dönmek yok geri.boş değil düşüncemiz saldir rapin neferleri.yalansa yalan de bu kültürün askeri.köstek olana indir sert darbeyi.

Verse ii

naaşini kaldir ortadan lan bok atipta geri vitese takma.enstrümanimiz digital ortamdan ama sana kalmaz bunu yargilamak.bunu biliyorsun ama beynindeki çip nerden koçum.önce haplanip sonra konuşun.medyada gündeme gelmek için bize bok atmaktir senin suçun.işte bunlarin ortamlari hapla otla tingirla döndüğü yer.bir yere varamazsin kulaktan dolmayla yada önyargiyla.ne çalariz ne çirpariz.ne çakaliz ne barbariz.ne anarşist ne de komünist.ne torbaciyiz ne de hapçi.bizde senin gibi bu vatan için canimizi verecek kadar gururluyuz.bize engel olamazsin ne kadar kassan önümüze geçemezsin.durduramazsin sen bizi kolpa.gürül gürül lafsun gibi akariz.cehennemin en dibini boyla biz sana gene elimizi uzatiriz.

Verse iii

ihtilal almiş bayraği savaş bizim ama birkaç yardim gerekiyor.vur bağrima kurşunu sus yosma sinirden mi ki ellerim titriyor.gece gündüz çabaladık uyumadık bedava rapçi kari kiza benzemez.söz konusu olan paylaşin bizi siz çekirdek yiyin kardeşim ölmez.4 satir ile parti yapmak istemem.rapi kurtar diye popo dil dökemem.marjinal olmak midir amaciniz,amacimi anlamadiniz ki susun artik.yollara taş koyma kahpe,bizmi ki otoburduk bok ye.pop yeni bildiyse arabeski bu demek rap yeni yilin gözdesi.rap adina savaşan kardeşim hepsi.kan gövdeyi götürür lan tepsi.ufacik bir zarariniz olmasin bir kagıt kalem ile alinir ifade.hala yaşiyoruz demek ki suçlusun.hala yaşiyoruz demek ki yoksun.

Verse iv

kafam hiç yastik görmedi ben geceler boyu yazdim söyledim evlat.gözlerimde bir alev var sönmedi adamin biri bize ses verir eyvah diye.belli ki hiç terbiye görmemiş,birbirimizi kandirmayalim,sorsam kültür ne demek bilmez,hayvanin oğluna aldirmayalim.ulan aklı yarım sen bana göre sadece hiyarin birisin.belli ki yaptiklarimiz göte batti.daha bişey görmedin gelecek gerisi,sen ve senin gibiler yüzünden heryeri böldüler o dili sok yerine.biz ve bizim gibiler öndeler tenekeci kusura bakma kafa çok geride.siz birbirinizi yiyip durun.biz birbirimizi tuttuk birakmayiz.bir dizi *** bizi deviremez asla hapi yut gel bize rockçi bayim.gerizekali sen rapi sahipsiz san ben hergün savaştayim.saat üç buçuk ama uyumadim önce rap sonra senin için ayaktayim.kiç karincalanmasin,KIRAÇ mal misin.sözde *** bariş yanlisi.temizle festivallerde sahnede salyen yerde kalmasin köpek.benim için rap demek bir dilim ekmeği kardeşlerimle bölmek.benim için rap demek BOYS ANILARin üstüne babalar gibi yürümek demek.

...NAKARAT...

Verse v

kaç sene çektik kaç sene bilemezsin.bir sürü köstek yok destek.rockçi punkçi bizlere düşman rapimede bulaşma çekemiyorsan.nedir oğlum çektiğimiz sizden kapkara ve de bomboş beyninden.gitarida kafanada patlatirim otçu babandir boş konuşma.kim demiş rap kültürü bize ters yeter oğlum artik bu kadar pes.adam olanada destek var bizde sesini kes dinle.ne çabuk unuttunuz eski olaylari.taksimdeki kavgalari.rap demeden destur çek ahmak.sonunuz geldi unutma yavşak.günü gelecek piyasanız elimize geçecek.varsa buyursun yolumuzu kesecek.herkes haddini bilecek saygiyi bizlere gösterecek.istanbuldan kars a duyulsun.itler sahnede kudurup dursun.kiç yerse gel bizi durdur.anlamadan vurulursun.

Verse vi

bana baka baka kalacak.haddini bilmezsen diye taşlanacaksin.bu rapin içinde kavrulacak ve dostlugun gücünüde anlayacaksin.sabikaliymişim evet doğru.sizin için taşiyorum ben bu gururu.kralina değil ulan alayina gider.çekemiyorsun dimi rapin konumunu.gecemi de kattim ben gündüzüme yiyosa köpek git bak yüzüme.ihtilal savaş her zaman sürecek.kiraç gibi boşa havlayan köpeklere.biz biliriz o arka sokaklari.adi köpeklerin esrar yuvalari.eksik olmaz bir de el de biralari.açları kodumun leş kargalari.rap eşittir dostluk bana göre.geliyoruz ibneler biz söve söve. Siğdiramam ben rapi yere göğe.sonun elimizden bu da kanli töre.rape laf demek haddine mi yavşak.gideceksin birgün tepe taklak.tasman elimde bak seni bekliyor.bi salak it gibisin lan asalak.

Verse vii

sayfalarima anlatmam lazim yaşadiklarimin hepsini ben.olmadi olamaz dostumu satmak bilmiyorsan konuşma sen.kasirgaya karşi tersten koşmak.sen iste yağsin yağmur sağanak.aldik bayraği ufka doğru geliyoruz laannn.tatli mi vereceksin mesajlari istemem al senin olsun.bu raple coşsun tayfalarin sinirden gözleri dolsun.yok olsun piçlerin hepsi arkadan konuşmasin.raple geldim bu günüme harbi kimse karişmasin.hepinizi dinledim beş para etmez yetmez tabi gücünüz bizi yikmaya.sikmaya gerek kalmaz kurşunu durumunu sen çöz modafucha.bak biz yilmayiz asla.tak konserlerde tasma.kiraç sen bir piçsin tayfalarinda yosma. .

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

beğenmedim...

bunun gibi olan ve içi tamamen küfürle dolu olan, hiçbir anlam da ifade etmeyen şeyleri beğenmeme gibi bir durumum var...

tamam kıraç'ın söylediği sözü biliyorum ki zaten şahsen kıraç dinlemiyorum ama rock dinleyen herkese bu kadar küfürlü sözler söylerseniz bunun karşılığı da bunun gibi olur.

bunun dışında da, sözlerinde bir anlam yok, bir ifade şekli yok. anlaşılan rap tarzı müzik'te bu ülke de fazla iyi anlaşılamıyor. tamam isyan demek, tamam başkaldırı demekte çok küfür olunca daha iyi mi başkaldırılıyor?...

birilerine saldırınca daha mı asi olunuyor?....

begenmedim!......

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

:rofl::rofl: çok komik şarkı laaaaaan... sanki bunu söyleyenin gocuna gitmiş yarası varmış ta ulan bende bunu yaparım siz bana bunu derseniz gibisinden bişi olmuş bu çokta kötü ve berbat olmuş... Yalnız şu topicteki "bütün rockculara" özellikle altı çizili kelime nasıl bir kelime yazma anlayışıdır...

gerçekten çok komik laaan :rofl::rofl::rofl:

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Gnoxis'e yakışmayan bir içeriği var...Hangi mantığa dayanarak eklediniz bilemiyorum ama bundan sonra konu açarken biraz daha edebli konuları seçerseniz hepimiz çok mutlu oluruz...Rock müzik bir yana dursun,bunun müzikle uzaktan yakından bir alakası olamaz...Tam anlamıyla çirkinlik ve kirlilik...

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Bence Müzik çok güzel sözlerini okuyunca banada igrenc geliyo dinlemek lazım... Ayrıca Kıraç rapcilere uyusturucu kullanıp mıkrofonu alıp bos bos konusuyolar falan dedi... Bu sarkı ona tepki olarak yazıldı evet Cok küfür var buda yazanların sorunu benim degil...

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Bence Müzik çok güzel sözlerini okuyunca banada igrenc geliyo dinlemek lazım... Ayrıca Kıraç rapcilere uyusturucu kullanıp mıkrofonu alıp bos bos konusuyolar falan dedi... Bu sarkı ona tepki olarak yazıldı evet Cok küfür var buda yazanların sorunu benim degil...

Sanırım forum kurallarından haberiniz yok!Keyfinize göre başlık açamıyorsunuz maalesef...Farkındamısınız bilmiyorum ama burada arkadaşlarımızın hepsi size bir uyarıda bulundu ve siz bunu anlayıp dikkatli davranmak yerine hala savunma eğilimi gösteriyorsunuz...Eğer sitemizde kalıcı olmak istiyorsanız,kurallara riayet etmek mecburiyetindesiniz...

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Paylaşım yapmak istiyorsan küfürlü yerleri sansürleyerek yapabilirsin bunu. Sonuçta beğensek de beğenmesek de bu bir şarkı sözü.Edebiyatta paylaştığımız eserlerde de küfür ve argo sözler olabiliyor. boogee gerekeni yapacaktır. Sen de daha dikkatli olursan sorun olmaz.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

@ Şarkıya değinelim bi ...

tek attık değil " tag " attık olucak :)

Şimdi arkadaşlar rapper oldugum için demiyorum bu yazdıklarımı...

Şarkıda söylendigi gibi gibi tag attığımızda anarşist diye linç girişimine girmek isteyen cok oldu

Graffiti de yani bizim sokak sanatimizda tag demek imza demek :)

Yani imza attık anarşist bilindik...

Ama yıllardır verilen çaba nihayetinde bir sonuç verdi

2008 Yılında Eski Galata Köprüsünü Boydan Boya Özellikle seçilen Türkiyenin en iyi graffiti sanatcıları yani writerlar özenle boyadı ellerinden gelen en iyi eserlerini yaptılar...

Üstelik bu organizasyon 2010 dünya kültür başkenti seçilen istanbul içindi...

Kıraç'ın açıklamalarını biliyorsunuzdur zaten :)

Bu yüzden kıraç'a şarkıda küfürler mevcut şaşırmadım doğrusu

Sonucta bu adamlar bu müzik için yıllarını veriyor emek harcıyorlar profesyonel studiolarda değil kendileri çalışarak 1-2 milyarlık studio kurarak o kadar ter döküp vakit vererek bu müziği yapıyorlar kıraçta kalkıp laf ediyo kimse inkâr etmesin kim olsa küfür eder ortada emek var...

" işte bunlarin ortamlari hapla otla tingirla döndüğü yer. "

Bu sözün doğruluğu sizcede yok mu ?

Taksimde , barışarockta vs vs bir sürü ortamda bir çok uyuşturucu kullanan rocker'a şahit oldum

Ama hepsine öyle demiyorum tabi bırakın uyuşturucuyu sigara içmeyen bile vardır :) ama bu sözde doğruluk mevcut yani yok değil...

Yalan yok rap ortamındada kullanan var ama rock ortamında biraz daha fazla

" kaç sene çektik kaç sene bilemezsin.bir sürü köstek yok destek.rockçi punkçi bizlere düşman rapimede bulaşma çekemiyorsan.nedir oğlum çektiğimiz sizden kapkara ve de bomboş beyninden.gitarida kafanada patlatirim otçu babandir boş konuşma "

Bu söz tamamen doğru :) yıllardır kadiköy rexx sinemasının orda rockerlarla sürekli kavga ettik taksimde sürekli birbirimize girdik bizimde hatalarımız oldu onlarında hataları oldu iki tarafında birbirine cok ön yargısı vardı fakat biz rap tarafının ön yargısını giderdik rock tarafı dahada cok ön yargı sahibi oldu bu yüzden az ağız burun dağılmadı nihayetinde sonunda barış sağlandı şimdi kadiköy rexx de yada taksimde doğru düzgün rockerlarla rapperlar arasında kavga cıkmaz anca yeni yetmeler ederler

Zaten oldum olası kardeşlik dediim :) barış kavramı sadece müziklere bakılarak sağlanmamalı...

Şarkı tamamen doğru yani :) helede " verse iv " haykinin bölümü

gözlerimle şahidim bunca yıldır olanlara yemin ederim...

tarafsız konustum şarkıyı değerlendirdim...

Ön yargılara maruz kalmam umarım Saygılar...

Bu arada konuyu acan arkadaşım küfürlerde bi dahakinde sansür kullanmalısın burası bir paylasım platformu küfür pek hoş durmuyo...

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

@ Şarkıya değinelim bi ...

tek attık değil " tag " attık olucak :)

Şimdi arkadaşlar rapper oldugum için demiyorum bu yazdıklarımı...

Şarkıda söylendigi gibi gibi tag attığımızda anarşist diye linç girişimine girmek isteyen cok oldu

Graffiti de yani bizim sokak sanatimizda tag demek imza demek :)

Yani imza attık anarşist bilindik...

Ama yıllardır verilen çaba nihayetinde bir sonuç verdi

2008 Yılında Eski Galata Köprüsünü Boydan Boya Özellikle seçilen Türkiyenin en iyi graffiti sanatcıları yani writerlar özenle boyadı ellerinden gelen en iyi eserlerini yaptılar...

Üstelik bu organizasyon 2010 dünya kültür başkenti seçilen istanbul içindi...

Kıraç'ın açıklamalarını biliyorsunuzdur zaten :)

Bu yüzden kıraç'a şarkıda küfürler mevcut şaşırmadım doğrusu

Sonucta bu adamlar bu müzik için yıllarını veriyor emek harcıyorlar profesyonel studiolarda değil kendileri çalışarak 1-2 milyarlık studio kurarak o kadar ter döküp vakit vererek bu müziği yapıyorlar kıraçta kalkıp laf ediyo kimse inkâr etmesin kim olsa küfür eder ortada emek var...

" işte bunlarin ortamlari hapla otla tingirla döndüğü yer. "

Bu sözün doğruluğu sizcede yok mu ?

Taksimde , barışarockta vs vs bir sürü ortamda bir çok uyuşturucu kullanan rocker'a şahit oldum

Ama hepsine öyle demiyorum tabi bırakın uyuşturucuyu sigara içmeyen bile vardır :) ama bu sözde doğruluk mevcut yani yok değil...

Yalan yok rap ortamındada kullanan var ama rock ortamında biraz daha fazla

" kaç sene çektik kaç sene bilemezsin.bir sürü köstek yok destek.rockçi punkçi bizlere düşman rapimede bulaşma çekemiyorsan.nedir oğlum çektiğimiz sizden kapkara ve de bomboş beyninden.gitarida kafanada patlatirim otçu babandir boş konuşma "

Bu söz tamamen doğru :) yıllardır kadiköy rexx sinemasının orda rockerlarla sürekli kavga ettik taksimde sürekli birbirimize girdik bizimde hatalarımız oldu onlarında hataları oldu iki tarafında birbirine cok ön yargısı vardı fakat biz rap tarafının ön yargısını giderdik rock tarafı dahada cok ön yargı sahibi oldu bu yüzden az ağız burun dağılmadı nihayetinde sonunda barış sağlandı şimdi kadiköy rexx de yada taksimde doğru düzgün rockerlarla rapperlar arasında kavga cıkmaz anca yeni yetmeler ederler

Zaten oldum olası kardeşlik dediim :) barış kavramı sadece müziklere bakılarak sağlanmamalı...

Şarkı tamamen doğru yani :) helede " verse iv " haykinin bölümü

gözlerimle şahidim bunca yıldır olanlara yemin ederim...

tarafsız konustum şarkıyı değerlendirdim...

Ön yargılara maruz kalmam umarım Saygılar...

Bu arada konuyu acan arkadaşım küfürlerde bi dahakinde sansür kullanmalısın burası bir paylasım platformu küfür pek hoş durmuyo...

Tag için özur dilerim alıntı yaptım bazı yerlerını duzelttım ama gozden kacmıs ıste..

Ayrıca soyledıklerın tamamen dogru sonuna kadar hak ettıler...

Not: Bende Haykinin bölumune bayılıyorum...

Teşekkurler..

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...