sudem Oluşturma zamanı: Ocak 16, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Ocak 16, 2007 (düzenlendi) BU OLAY BİLDİĞİM KADARIYLA GERÇEK FAKAT NE DENLİ BİLEMEM. Delikanlı sevgilisini aksam eve bırakır.Evin önünde masum bir fısıltıdan sonra ateşlenir.Bir elini duvara dayayarak - "Beni bir öper misin".. Kız: - "Deli misin evin önünde annemler görür" der.. Erkek: "Ne olacak canim bu saatte kim görecek, ne olur seni çok seviyorum... Kız: - "Ben de seni ama olmaz..." Erkek çok ateşli tabi devamlı ısrar eder. Bir ara aniden merdivenlerin ışığı yanar ve kızın küçük kız kardeşi belirir. Küçük kız: - "Babam diyor ki öpecekse öpsün, gerekirse ben öpecekmişim, o da olmazsa kendisi gelecekmiş ama o hayvan oğlu hayvana söyle elini Diyafon düğmesinden çeksin dedi'' :rofl: Nisan 5, 2013 AurorA tarafından düzenlendi başka foruma ait link silindi 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nietzsche Yanıtlama zamanı: Ocak 16, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 16, 2007 hahahahaha cok gusel yaa :D:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Deaths_Expulsion Yanıtlama zamanı: Ocak 16, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 16, 2007 hehe anlayışlı bi babaymış Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Dolunay Yanıtlama zamanı: Ocak 17, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 17, 2007 bnce de çok anlayışlıymış bu baba.Çocuk da çok şapşalmış anlaşılan. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sensizim Yanıtlama zamanı: Ocak 17, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 17, 2007 süper bu daha öncede duymuştum arkadaşlardan saol :) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
gizemlikorsan19 Yanıtlama zamanı: Ocak 17, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 17, 2007 zyahahaha:D ;) cocugun yerinde olmak istemesdim hehalde.babaya bak beeaaa.paylasım için saol.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Weysel44 Yanıtlama zamanı: Ocak 17, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 17, 2007 süper yaaa .... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Wahsi Yanıtlama zamanı: Ocak 17, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 17, 2007 optumu acaba sonra ben olsam utanırım yaf okadar şeyden sora:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KATA Yanıtlama zamanı: Ocak 17, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 17, 2007 wahsi oglum bence kız atlar ustune nasıl olsa aldı izni Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
bolsoru Yanıtlama zamanı: Ocak 17, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 17, 2007 öpecekse zile 1 defa öpmicem siz öpün dioesa 2 defa bassın olsa sonu Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hexagram Yanıtlama zamanı: Ocak 17, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 17, 2007 çok güzelmiş Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
umuayy Yanıtlama zamanı: Ocak 17, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 17, 2007 çok ii yaa :):) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Wahsi Yanıtlama zamanı: Ocak 17, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 17, 2007 wahsi oglum bence kız atlar ustune nasıl olsa aldı izni o baska tabi yorumsuz Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kalipso Yanıtlama zamanı: Ocak 17, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 17, 2007 :rofl: Çok güldüm iyiymiş yaa Baba da süper valla Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
tugcemgul Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2007 cok guzel olmus ellerıne saglık da ben izin alsamda uzerıne zıplamazdım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
karaleke Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2007 harbiden çok güzel olmuş ellerine sağlık Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gleam Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2008 :rofl:zuhahahaha.... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Parapsikolog Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2008 puhahaha süpermiş yani Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Depressive Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2008 :rofl: pohagdashdashda yerlerdeyim yaaaa Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
OriaS Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2008 koptum yaaa Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Montana Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2008 o çocuk kapıya gelene kadar geçen sürede öpemediyse yuh ! ona zaten kapısına kadar erkekle gelen kızda öptürmeli bence ! Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cactus Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2008 ohahahahahahahahaha süpermiş!sağol paylaşım için! Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
CleanSaw Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2008 ehueheehe hic bana benzemio bu eleman ben sormam ki Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rauhassa Yanıtlama zamanı: Nisan 14, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 14, 2008 heheheh süper bişimiş duymuştum bir yerlerden bunu Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
helin Yanıtlama zamanı: Nisan 14, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 14, 2008 ha haaa süpermiş Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.