beyazkin Oluşturma zamanı: Şubat 29, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Şubat 29, 2008 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
danny Yanıtlama zamanı: Şubat 29, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 29, 2008 eski ama bir o kadarda guzel bır sarkıdır elıne saglık anlamlı cumleler barındırır bunyesinde Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mysteriouslady Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2008 http://www.izlesene.com/video/candan%20erçetin%20söz%20vermiÅŸtin-candan-ercetin---soz-vermistin-bana/585809 Söz vermiştin bana Yanıbaşımda yaşlanmaya Söz vermiştik bu dünyaya Ne olursak olsaydık Kaç yıl geçti bak hala Son bakışın miras bana Saklı duruyor ne fayda Bıraksaydın solsaydık Hangi bahane avutur bilmem Hangi günahın bedeli bu Kandırmıyor ne gündüzüm ne gecem Böyle intikam olmaz Çok mu fazla bu sitem Ağır değil mi bu ceza Söyle kim çok gördü seni bana Böyle yalnız kalınmaz Paylaşılmıyor hüzün Paylaşamam yolu yok bunun Anlatamam sözü yok bunun Çekilecek başa geldikçe dertler Bir zaman bir yerde Buluşuruz yolu yok bunun Kavuşuruz yolu yok bunun Görülecek Günü geldikçe Candan ERÇETİN Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
skylark Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2008 Çok mu fazla bu sitem Ağır değil mi bu ceza Söyle kim çok gördü seni bana Böyle yalnız kalınmaz Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
schizophrana Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2008 Yunan ezgisidir aslı. Candan Erçetin çok güzel yorumlamış. Teşekkürler mylady. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hermaphroditos Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2008 emeğine sağlk mysteriouslady... uzn zmndır dinlememiştm ii oldu ( Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mysteriouslady Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2008 Candan ERÇETİN' in yorumunu hep beğenmiş ve takdir etmişimdir... Bu parçayı da dinlemenizi öneririm şiddetle;) http://www.izlesene.com/video/sensizlik%20candan%20erçetin-candan-ercetin---sensizlik/360959 bir garip hüzün çöker insana el ayak çekilince tek başına kalırsın dünyada etraf sessizleşince inan bu ev alışamadı hiçbir zaman sensizliğe şimdi sensizlik oturuyor kalkıp gittiğin yerde yalnızlığa elbet alışır bedenim yalnızlıkla belki de başa çıkabilirim çok zor gelse bile yaşar öğrenirim sensizlik benim canımı acıtan bir derin korku düşer ruhuma duvarlar seslenince karanlık oyun oynar aklıma gölgeler dans edince inan bana alışamadım hiçbir zaman sensizliğe şimdi sensizlik dolaşıyor çıkıp gittiğin bu evde Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
paranormalfikir Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2020 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2020 (düzenlendi) Candan Erçetin, Türk şarkıcı, şarkı sözü yazarı ve öğretmen... Doğum tarihi ve yeri: 10 Şubat 1963, Lüleburgaz Git Umrumda Değil Elbette https://youtu.be/GGSw2xVobE8 Parçalandım Değişiyoruz Vay Hâlime Bu Şehir Aralık 14, 2020 paranormalfikir tarafından düzenlendi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.