MALCOLMX Oluşturma zamanı: Aralık 12, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Aralık 12, 2008 Bir uzak kentin ışıkları altından seslendim Bilinmeyen yürek çağrıların dan kopup geldim Kıtalar arasın da denizleri Doldurdu Gülümsemen Uzak yaylaların özgürlük çiçeği Umutsuz ruhumun umudu oldun Bilinmeyen toprakların yaban gülü gözlerinin Esiri oldum Uzaklar da dönüp dolaşıp Kanat çırpan kelebek misali Etkileşimlerin de kasırgaya dönüştüm La Paz dan esen yel Bolivar ın kara gülü Bitap halde ki kalbim seninle yeşertti Aşk çiçeklerini yeni den Bilmeden uyuduğun yeri Lal oldum göz yaşlarıma sarıldım ağladım Uzun geceler de Bir gitar sesi yankılan dı sudamerica yaylaların da Altın renkli topraklar dan sesin duyul du Özgürlüğün peygamberinin şafağın da Yürüdüğü Bolivya dağların da Senin le esir ettim yüreğimi kavuşması imkansız aşklara Bir küfür savurdum boşluğa Boşluğun içerisin de ki derinliğe Enginliğe Oysa sonsuza dek kaybolmak istiyordum Bir devrim sabahı gözlerin deki parıltıda Umutsuzca beklenen umutlu zamanlar da Hayalini bile kuramadığım tek cennet Sensin Zaman da mekan da tek cennetim Sensin Bolivar ın kolların da Emek kavgasın da Tanımak isterdim Seni En şehvetli isyan akşamların da Vals e dururken ay ışığı Mutlaka Öpmek isterdim Ölmek isterdim Üç kıta ileri de Bekle beni Mekanın en tenha An ların da Bekliyor olacağım Vaad edilmiş günün akşamın da senin kolların da Ölümsüzlüğün tadına varacağım Bitmek tükenmek bilmeyen Zamansızlıklar da Gözlerin de kaybolacağım Unuttuğumu Unutulduğumu Gözlerin de göreceğim Bir sonsuz deryaya dem olurken ruhum Sadece senin kolların da olacağım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
felidae Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2008 Oysa sonsuza dek kaybolmak istiyordum Bir devrim sabahı gözlerin deki parıltıda Umutsuzca beklenen umutlu zamanlar da Hayalini bile kuramadığım tek cennet Sensin Zaman da mekan da tek cennetim Sensin kalemine sağlık malcolm. çok beğendim üslubunu:) yazdığın başka şiirleride okumak isterim:) :clapping: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MALCOLMX Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2008 Ben Teşekkür ederim güzel yorumun için Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
raskolnikov Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2008 Oysa sonsuza dek kaybolmak istiyordum Bir devrim sabahı gözlerin deki parıltıda Umutsuzca beklenen umutlu zamanlar da Hayalini bile kuramadığım tek cennet Sensin Zaman da mekan da tek cennetim Sensin güzeldi.... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MALCOLMX Yanıtlama zamanı: Aralık 18, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 18, 2008 Sağol... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.