schizophrana Oluşturma zamanı: Aralık 12, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Aralık 12, 2008 Günlerdir Beyazperdede yılın en iyi filmlerinin olduğu listeleri yayımlıyoruz. Hemen müjde verelim, Beyazperde editör ve yazarları da kendi listelerini pek yakında Sinemasal bölümünde paylaşacak. Hatta Türk sinemasının da en iyilerini farklı kategorilerde seçmeye hazırlanıyoruz. Bu arada ilginç bir şey oldu, Timesonline yılın en kötülerinden oluşan tam 100 filmlik bir liste hazırladı. Aşağıda ilk onu paylaşıyoruz. Fakat geri kalanına da bakmayı unutmayın. Bize öyle geldi ki, sanki doldurmak için iyi filmleri de harcamışlar! Ne dersiniz? 1 Acaip Bi Film 2 Meet the Spartans 3 Asla Pes Etme 4 First Sunday 5 Star Wars: The Clone Wars 6 88 Dakika 7 Çaylak Profesyonel 8 Kolera Günlerinde Aşk 9 Orjinal Cinayet(ler) 10 Alien vs Predator: Requiem beyazperde.com Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
blueboy Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2008 Bunların arasından hiçbi filmi izlemedim:DHiç bişey kaçırdığımı da düşünmüyorum:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sepia Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2008 kesinlikle destere korsan cd'cilerde bile görseniz bakmadan geçin Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ensiferum13 Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2008 gerçekten çoğu çok kötü.bence asla pes etmeye haksızlık yapmışlar.meet the spartans o kadar berbat bir film olmuşki sakın zamanızı harcamayı nderim. ama ne yazıkki saatlerce gülüp beğenenlerde var.diğerleride zaten geçmiş filmlerin kopyası..ne senaryoları güzel nede oyunculuklar. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hush Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2009 yumurtayı izlemiştim..sırf meraktan.rol mü yapıyolar yoksa film başlamadı mı karar verememiştim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.