fcuk the life Oluşturma zamanı: Aralık 12, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Aralık 12, 2008 Acı anı karalamışsan bir şeyi silsen de, karalanmamış edemezsin... Biri Söylemiştir O kadar hiçkimseye ait değilim ki O kadar herkese ait sevgim Birinden vazgeçemeyecek kadar senin... Birinin olamayacak kadar hiçkimseye aitim. Seviyorsam Nasılsa öyle yaşanacaktı Söylenecek bir bahane hep vardır Ha bugün yalnız Ha günün ötesi Seni sevmek Beni harcamak olmayacaktı Sana yüklediğim anlamları Senmişsin gibi düşünme Aldanırsın. Sen o anlamlarla Sadece bende varsın Ben seviyorsam Sen bahanesin Sözlerim Yalan Olsa da Sözlerim yalan olsa da söze gelmez ama düşlerim değil adına düşler kurmayalı inan hiç bir şey eskisi gibi değil. Tekil Denizden bir damla Eksilse de olur Eksilmese de Deniz yine deniz Peki ya damlaya ? ---- "beni anlaman için anlattıkça kendini arıyorsun anlattıklarında beni anlamak umrunda değil. kendini anlattıkça beni arıyorsun anlattıklarında beni anlamak umrunda değil." 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mysteriouslady Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2008 Teşekkürler fcuk:) Hayal Mahsulleri yoktunuz aslında yaratan bendim sevdim. sevilen ne varsa saftı. saflık hep ardımda önümde yoklar, bir yol ayrımında seçmek değil yaratmak vardı. Özer Bal ------------------------------------------------ İnce Sözcükler Arıyorum Geceler Boyu Kırılganım İnce sözcükler arıyorum geceler boyu-kırılganım koynunda unuttum herşeyi-unutkanım sevmedim desem yalan öyle bakma alınganım. Özer Bal 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
schizophrana Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2008 Teşekkürle çok güzel bir başlık olmuş. AŞKIN KİMYASI Aşk her şeye "evet"le başlar Kuşku türetir "evet"leri Aşkın bitmesi "Evet"in tükenmesidir Özer Bal Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
fcuk the life Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2008 Ben teşekkür ederim. Sana En Büyük Kötülüğü Ben Yaptım ! Sana hiç kötü bir şey yapmadım! Sana kötü hiçbir şey yapmadım! Sana kötü bir şey hiç yapmadım! Sana hiçbir şeyi kötü yapmadım! Kıt Terk etmeyi becersem büyümüş olacağım Terk etmeyi becerdiğimde ben olmayacağım. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.