Deaths_Expulsion Oluşturma zamanı: Kasım 26, 2006 Paylaş Oluşturma zamanı: Kasım 26, 2006 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Firdevs Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 2006 güzel paylaşım olmuş çok saol gruplarıdinlerim zaten ii oldu bu... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mysteriouslady Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2008 http://www.izlesene.com/video/döneceksin%20diye%20söz%20ver-yuksek-sadakat-doneceksin-die-soz-ver/317382 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ensiferum13 Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2008 Döneceksin Diye Söz Ver güneşin ufka değdiği yer oraya git ama yine gel döneceksin diye söz ver böylesi hepsinden güzel git özlet kendini yine gel döneceksin diye söz ver dinle uzaktan çalan şarkı hicazdan yaktık seninle biz bir yangını yenibaştan dinle uzaktan küllerin arasından madem herşey biter yine başlar yenibaştan bana ne olur ellerini ver gideceksin ama yine gel döneceksin diye söz ver.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mysteriouslady Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2008 Çok severim bu parçayı sözleri ve melodisi çok hoş.... 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ensiferum13 Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2008 evet çok güzel..özellikle son mısrası..teşekkür ederim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
linger Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2008 Bir kaçkez cafelerde falan dinlemiştim.Ama pek kulak asmamıştım.Şimdi tam anlamıyla dinledim.Baya güzel olmuş. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
punk_princes Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2009 choq gsel bu sarkı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boogee Yanıtlama zamanı: Şubat 9, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 9, 2009 choq gsel bu sarkı dhinLeyNcHe aağLaySsığğğn GeLiyooo dimeeeeeeee(!)(!) Bak senin dilinde yazmaya çalıştım beceremedim ilk çıktığından beri çözmeye çalışıyorum bu dili sanırım bende bir sorun var beceremiyorum bu dilde yazmayı o yüzden sitedeki çoğunluğa uyum sağlamak ve yazdığınız yorumların diğer üyeler tarafından düzgün okunup anlaşılabilmesi için "Gnoxis içerisinde yorumlarınızı LÜTFEN Türkçe yapınız" bu arada yeni farkettim yeni üye olduğunu ve bu uyarıyı dikkate alıp konulara cevap yazarken biraz daha özen göstermeni bekliyorum.. aramıza hoşgeldin Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sting Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=CDCotW69bcA Eurovision 2011 şarkımız ben pek beğenmedim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
black_sabbath Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 2011 çok etkileyici değil ama biraz daha üstünde çalışılırsa belki bişeye benzer.yine de yüksek sadakat kendini aşmış bu şarkıyla bence ben daha yüksek sadakat tarzı bayık bi şarkı bekliyodum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.