MEPHISTOPHELES Oluşturma zamanı: Aralık 12, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Aralık 12, 2008 ---Alo! ---Alo buyrun lezzet kebap salonu... ---Istakoz var mı? ---Hayır efendim:et şiş,tavuk şiş,iskender,lahmancun........var ---Tamam o zaman ben bi spagetti rica ediim ________________________________________________________ ---Alo! ---Alo buyrun lezzet kebap salonu... ---İyi günler,saat kaç? ---1'e 10 var ---Teşekküreler ________________________________________________________ ---Alo! ---Alo buyrun lezzet kebap salonu ---Şimdi sizden bir köfte istesem ama köfte beni istemesee...Bu köfteyi bana zorla getirir misiniz yoksa köftenin düşüncelerine saygı duyar mısınız? ---Ya kardeşim arama artık buraya bak polse vercem seni,numaran çıktı burda! ---Hehe telefon kulubesinden arıyom ben _________________________________________________________ ---Alo! ---Alo lezzat kebap buyrun ---Sipariş veriyorum,5 dakkaya hazır olursa ben kendim gelip alacağım olur mu? ---Tabi beyfendi buyrun ---Paket olacak 1 orta kahve 4 dakikaya ordayım ---Ya yine mi sen kardeşim !Allah'ım sen sabır ver bana,bak bida burayı aramaa pff... __________________________________________________________ ---Alo! ---Lezzet kebap byrun ---Alo ---Alo ---Alo ---Alo ---Alo ---Sesim gelmiyor mu efendim ---Hayır geliyor ---O zaman nie alo diyip duruyorsunuz beyfendi ---Alo diyişiniz gerçekten hoşuma gitt,şiir albümü yapmayı düşünüyor musunuz? ---Neydi günahım ALLAH'IM _____________________________________________________________ ---Alo ---Lezzat keba buyrun ---Zebirinisbaramdi var mı? ---Haa? ---Zebiriniskremedi var mı? ---Anlamadım ---Zıt erenköyy ahaha ---Ya kardeşim uzatmadın mı sen burayı aramaktan,çattık yhaa _____________________________________________________________ ---Alo ---Lezzat kebap meraba ---Meraba siparişiniz vardı ---Ne siparişi beyfendi yanlış heralde ---Yoo doğru ---Arkadaşlar mı aradı acaba ne siparişiydi ---Kebap sipariş etmişsizniz ---Ne kababı ya burası zaten kebap salonu ---Biliyorum ama bizim kebaplar daha güzel ---Yine mi sen lan seni bir yakalarsam doğduna pişman edeceğim ---Yakalayamazsın yakalayamazsın yakalayamazın... _______________________________________________________________ ---Alo ben sipariş vercektim ama tereddütteyim ---Neden beyfendi ---Ben temizliğe ve titizliğe çok önem veriyorum,sağlıklı koşullarda çalıştığınızı ve son derece hijyenik olduğunuzu elinizi vicdanınıza koyarak söyleyebilir misiniz? ---Evet beyfendi biz lezzet kebap olarak hijyeni hayat dersi olarak kabul etmişizdir ve bunu rahat rahat koyarak söyleyebiliriz. ---Ee söyleyin o zaman ---Neyi beyfendi ---Vicdanınızın rahat olduğunu --Söyledim yha beyfendi ---Hayır söyleyebilirim dediniz ---Bak polise bldirdim seni en yakın zamanda bulcam seni _________________________________________________________________ ---Alo neler var orda? ---Et şiş,tavuk şiş,iskender,adana,lahmacun.......var ---Tamam o zaman bana lahmacunun telefonunu ver ---ALLAH'IM YARABBİM YHAA!!! Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
attart Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2008 He he güzel Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
GuiltyDemon Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2008 Acıktım ben okuyunca canım kebab çekti Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
JeliPhoN Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2008 hehe :Dgsll Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MEPHISTOPHELES Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2008 saolun arkadşlar aslında bunu gogıldan sesli olarak indirebilirsiniz bnm de telefonumda vardı ordan yazdım =D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.