ashley Oluşturma zamanı: Aralık 13, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Aralık 13, 2008 http://http://www.slashfilm.com/wp/wp-content/images/twilight-backlot-21.jpg http://http://filmonic.com/wp-content/uploads/2008/05/twilight1.jpg Yapım :2008, ABD Tür :Aksiyon / Korku / Romantik/Fantastik Yönetmen :Catherine Hardwicke Senaryo :Melissa Rosenberg, Stephenie Meyer (Kitap) Oyuncular :Kristen Stewart, Robert Pattinson, Kellan Lutz, Elizabeth Reaser, Peter Facinelli, Cam Gigandet, Nikki Reed, Michael Welch, Justin Chon, Jackson Rathbone, Rachelle Lefevre, Taylor Lautner, Christian Serratos, Ashley Greene, Anna Kendrick Yapımcı :Karen Rosenfelt, Jamie Marshall, Greg Mooradian, Mark Morgan Görüntü Yönetmeni :Elliot Davis, Carter Burwell Müzik :Carter Burwell Süre :2 saat, 02 dk. Gösterim Tarihi :20 Şubat 2009 ---------- Isabella Swan Washington'ın, hiç yağmurun dinmediği küçük kasabası Forks'a taşınır. Bu, şimdiye kadar aldığı en sıkıcı karar gibi görünmektedir. fakat, gizemli ve çekici Edward'la tanışması hayatını heyecenlı ve tüyler ürpertici bir hale sokar. Edward, şimdiye kadar içinde yaşadığı küçük toplulukta vampir kimliğini saklayabilmiştir. Ancak, artık kimse güvende değildir, özellikle Edward'ın en değer verdiği insan olan Isabella... İki sevgili kendilerini, tutku ve tehlike arasında dengede duran bir bıçağın en keskin noktasında bulurlar. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
GothicheartS Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2008 bence süper bir film olacak kesinlikle izlemeye giderim umarım o zamana kadar güzelde bir kız bulurum çok manyak olur http://filmonic.com/wp-content/uploads/2008/05/twilight1.jpg http://backseatcuddler.com/wp-content/uploads/2008/08/twilight-movie-poster.jpg Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ashley Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2008 beraber gidelim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
GothicheartS Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2008 ne demek tabi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ashley Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2008 bana uyar Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
eLmaLi_quRaBie Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2009 Ben seyrettim filmi.. Gerçekten mükemmeldi. Edward özellikle Vampir filmlerini seviyorsanız tavisye ederim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
alev Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2009 muhteşem bir filme bnenziyor ama henüz izleyemedim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Eos Yanıtlama zamanı: Ocak 26, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 26, 2009 izleyemeyenler birşey kaybetmiş sayılmaz bana göre vasat bir filmdi. Romandan uyarlama fakat çok kesilmiş bir nevi yüzüklerin efendisi gibi diyeyim. O nedenle kopuk olmuş. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
raskolnikov Yanıtlama zamanı: Şubat 16, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 16, 2009 iyi değil...hatta film olarak çokta izlenilmesi gereken bir film değil. kitap en azından okunabilecek bir hava yaratırken ve belli bir okuyucu kitlesi dahi olsa bir kitleye hitap ederken film sadece kitabın rantını yemek için yapılmış... ki bu bana göre... gerekli değil...hatta diğer kitapların filmlerinin eğer bu şekildeyse yapılmaması daha iyi olur kanımca:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
grim Yanıtlama zamanı: Şubat 16, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 16, 2009 gerçekten süper bi filmdi izledim.manyak bişey:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
naughty Yanıtlama zamanı: Şubat 16, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 16, 2009 Bende beğenenlerdenim güzeldi. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nefertari Yanıtlama zamanı: Şubat 17, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 17, 2009 Bana göre harika bir filmdi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mrs_Echelon Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2009 bi twilight çılgınlığıdır gidio merak ettim filmi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
starlet Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2009 izleyemeyenler birşey kaybetmiş sayılmaz bana göre vasat bir filmdi. Romandan uyarlama fakat çok kesilmiş bir nevi yüzüklerin efendisi gibi diyeyim. O nedenle kopuk olmuş. ne alaka ya yuzuklerın efendısıyle Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
kuju Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2009 Vampir sevgili istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :D:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Pleiades Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2009 Bir kaç ay önce izlemiştim gerçekten güzel bir filmdi Vampir filmlerini çok severim özelliklede kahramanlar Edward gibiyse Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
PembePanjur Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 2009 ya bu edward ne dehşet bişeymiş yaa filmi yeni izledim süpermiş bayıldım ötesiii Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mrs_Echelon Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 2009 facebook twilight dan geçilmiyo yaa buarada. ne filmmiş ne edwardmış. kimin avatarına baksam twilight Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Lilith_sabbath Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 2009 edward çılgınlığı hız kesmeden devam ediyor... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
PembePanjur Yanıtlama zamanı: Nisan 8, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 8, 2009 ayynen öyle bende dün netten izledim alt yazılıydı aslında hiç sevmem alt yazılı falan.ama edward için izledim ya bide youtube da videolarına bakmıştım millet 4-5 kere izledim bunu yazmış çok şşrdım:woot: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
artemiss Yanıtlama zamanı: Nisan 8, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 8, 2009 (düzenlendi) bn önce kitabı okudum sonra izledim..arada fark vat..film çok kısa..geçişler çok hızlı..yani edvrd direk bn vamprim ama seni sevioyorum demeye getirio filmde..kitap daha güzel Bu ilk uyarım olacak. Forum olarak bas bas bağırıyoruz Türkçe'mizi düzgün kullanalım diye. Burası chat yada msn değil diye. Mesajlarınızda Türkçe kullanımına dikkat ediniz lütfen ! Nisan 12, 2009 schizophrana tarafından düzenlendi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MrColt Yanıtlama zamanı: Nisan 8, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 8, 2009 bence süper bir film olacak kesinlikle izlemeye giderim umarım o zamana kadar güzelde bir kız bulurum çok manyak olur http://filmonic.com/wp-content/uploads/2008/05/twilight1.jpg http://backseatcuddler.com/wp-content/uploads/2008/08/twilight-movie-poster.jpg Bayıldım xD Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
blueboy Yanıtlama zamanı: Nisan 8, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 8, 2009 Güzeldi ama alıştığımız vampir tiplemesinin dışına çıkması beni hoşnut etmedi. Değişim her zaman iyi değildir bence. Sıradan bir aşk filmi olmasın diye erkeği ölümsüz yapmışlar sadece. Bu nedenle bana sıradan bir film gibi geldi. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Typhon Yanıtlama zamanı: Nisan 8, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 8, 2009 Bende izledim ve çok aman aman bir vampir filmi olmamış ! Kitaplarını okumadığım için bilmiyorum ama sanırsam ağırlıklı olarak oraya göre uyarlanmış. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
abaddon Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2009 film o kadar ilgi çekici değildi.. blueboy^un da dediği gibi sıradan olmaması için erkek ölümsüzleşmiş.. ama kitap çok daha güzel bir kurguya sahip.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.