CREMATORY Oluşturma zamanı: Aralık 14, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Aralık 14, 2008 Amerikan silah şirketi Lockheed Martin geliştirdi ve denedi. Deneme başarıyla tamamlandı. Pentagon için geliştirilen yeni silah bildiklerimizden çok farklı. "Terminator" filminde benzer bir silah görmüştük. Ama Lockheed Martin'in imzasını taşıyan bu "Ölüm Makinesi" gerçekten çok ürkütücü. SANİYEDE YÜZLERCE VURUŞ "Multiple Kill Vehicle" olarak adlandırılan, kısaca MKV olarak kayıtlara geçen "Çok Yönlü Ölüm Aracı", metal bir kutu gibi görünüyor. Sonra kutu açılıyor ve her tarafından ölüm kusuyor. Saniyede yüzlerce vuruş yapabilen MKV, Kaliforniya'daki Edwards Hava Üssü'nde denendi. DÜŞMANI HEDEFE ULAŞMADAN VURUYOR Aslında Amerikan Füze Savunma Ajansı için dizayn edilen bir silah. Çünkü asıl kullanım amacı düşman füzeleri, hedefe ulaşmadan, henüz rotasının başındayken vurmak. Bu nedenle MKV'ler taşıyıcı füzelere yerleştirilerek, yörüngeye gönderilmeleri söz konusu. Ancak bazı uzmanlara göre bu korkunç silah cephede de kullanılabilecek ve inanılmaz sonuçlar yaratabilecek nitelikte. Amerikan Füze Savunma Ajansı, Lockheed Martin'in rakibi Raytheon silah şirketinin de kendi MKV'sini geliştirdiğini ve yakında tanıtacağını açıkladı. Video için http://www.liveleak.com/view?i=4bb_1228809592 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
naughty Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2008 Amerika her geçen gün biraz daha güçleniyor.. Bu gidişle dünyayı ele geçirecekler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Korkusuz Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2008 Bilgisayar oyunları gerçek oluyor desenize... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
CREMATORY Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2008 Ancak Silahın savunması çok zayıf, bana kalırsa RPG-7 ile çok kolay etkisiz hale gelir. Bu silahı kullanmak için yakın mesafeden silahın güvenliğini sağlamak gerek... Ama kitle saldırı için çok etkili görünüyor Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
theangelofdeath Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2008 kalleş savaşların kalleş silahları... düşünceleri yok etmek için daha etkili bir yol bulmaları gerek... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Korkusuz Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2008 Ancak Silahın savunması çok zayıf, bana kalırsa RPG-7 ile çok kolay etkisiz hale gelir. Bu silahı kullanmak için yakın mesafeden silahın güvenliğini sağlamak gerek... Ama kitle saldırı için çok etkili görünüyor Silahı yapanlar mutlaka bunu düşünecektir... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
fotonkedi Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2008 yeni savaş başlatıcaklar ya oradan kazanılacak para bunların satımıyla olacak böylece krizden yırtacaklarını düşünüyorlar ama öyle olmayacak işte... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
CREMATORY Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2008 Silahı yapanlar mutlaka bunu düşünecektir... Artık düşünmek için geç bana kalırsa, Silah üretilmiş, Yerçekimine karşı koyuyor ama ağır hareket ediyor... Sonuçta insan düşünebilen ve kendini koruyabilen bir varlıktır. Robotların duyguları yoktur. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
GuiltyDemon Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2008 Bu tür haberleri okuyunca kahır oluyorum bir kerede insanlara faydalı şeyler yapsın şu lanet amerika Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
CREMATORY Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2008 Bu tür haberleri okuyunca kahır oluyorum bir kerede insanlara faydalı şeyler yapsın şu lanet amerika Evet Guilty kesinlikle haklısın.... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
paranoize Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2008 Einstein'nın bir cümlesi var. 3. dünya savaşını bilmem ama 4. dünya savaşı taş ve sopalarla olacaktır diye.. Ne kadar doğru bilmiyorum ama inanıyorum gün gelir bu silahların hiçbiri kalmaz orta da.. Savaşa hayır! Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Korkusuz Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2008 Einstein'nın bir cümlesi var. 3. dünya savaşını bilmem ama 4. dünya savaşı taş ve sopalarla olacaktır diye.. Ne kadar doğru bilmiyorum ama inanıyorum gün gelir bu silahların hiçbiri kalmaz orta da.. Savaşa hayır! 3 Dünya Savaşı olursa yeni bir gezegene kaçar heralde Dünya Zenginleri çünkü dünyadaki bu silahlarla 4.Dünya Savaşı çıkana kadar taş üstünde taş kalmaz Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ArtemisLykaon Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2008 İyi iyi. Savaşa hazırlık tam gaz devam. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
killercook Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2008 Amerika böyle bir silahı kesinlikle cephedede kullanır. Zaten hangi silahı yaparken saldırı amaçlı yapıyoruz diye ürettilerki? Onlara sorsanız hepsi masum insanları savunma amaçlı... Irak ve Filistinde misket bombaları kullanmaları gibi bu silahta sadece savunma amaçlı kalmaz bence... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.