whitepower Oluşturma zamanı: Ocak 17, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Ocak 17, 2007 Walla tanıtım kısmını falan yapmak isteyen olursa yazsın kimler neciler ben klipleri ekliim de:)Şu an uzakta olan biri bu grubu bayaa sewiyor...Onun için de olsun(hatta bayaa onun için de olsun) bu klipler:)Ha bazılarında şarkı ve fotolar olabilir idare edin:) Bakmadan bakmadan koydum umarım aynı şarkıları falan koymamışımdır:D Artık bi hata varsa affola:p Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
bolsoru Yanıtlama zamanı: Ocak 17, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 17, 2007 tarzları güsel fena deil e.s Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nora Yanıtlama zamanı: Ocak 17, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 17, 2007 Ooooollleeyy ooolleeeeyyyyy:clapping: White sana diyecek sözüm kalmadı......... saol saol saol:p Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
whitepower Yanıtlama zamanı: Ocak 17, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 17, 2007 Siz de saolun görevimisss:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hexagram Yanıtlama zamanı: Ocak 17, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 17, 2007 süper gruptur da bi de şarkıları birbirne benzemese ve biraz daha aralıklı olarak albüm çıkarsalar daha iyi olur gibi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Firdevs Yanıtlama zamanı: Ocak 17, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 17, 2007 vaaaayyy white aşmışız kendimizi saol kanka:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hexagram Yanıtlama zamanı: Ocak 17, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 17, 2007 senfonik metal olarak haggard'ı çok beğeniyorum,gerçi onlar türk dğeil ama olsun almora senfonik metal diye geçiyor değil mi,melodik dğeildir sanırım ama türkiye'de de bu işi ender yapan kişilerdir,bu yüzden haklarını da vermek gerekir tabi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nora Yanıtlama zamanı: Ocak 17, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 17, 2007 haggard.... tek geçerim:p ölürüm biterim hattaa... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hexagram Yanıtlama zamanı: Ocak 17, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 17, 2007 kız olsaydım bend e ölüp bitebiliridm belki ama gerçekten ben de çoks eviyorum,adamın sesi başta olmak üzere brutal vokalle senfoninin ahengi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nora Yanıtlama zamanı: Ocak 17, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 17, 2007 Hepsinin sesi çok güzel ki zaten... de ölüp bittiğim müziktir yani:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Depressive Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 2007 süper süper süpeeer var ama yeri burası yine Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
losteirosss Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 2007 severiz sayarız..gusel kaliteli bi grubumuzdur:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Depressive Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2007 http://www.youtube.com/watch?v=qZRuRA39-G0 -------------------- hatta orjinalide.. http://www.youtube.com/watch?v=2JLIqbT4GD8 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boggyhillocks Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 2007 haliyle bilge favorim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
fcuk the life Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 2007 Ben duymuştum ama dinlememiştim daha önce harika.. teşekkürler.. -------------------- Duyupta dinlememek grubun adını duymuştum yani (: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Depressive Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 2007 tabi bide hakan var süper bi ses Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Elesis Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2007 Metalin aydınlık tarafı,ışıldayan yüzüdür.Türkiye'den böyle bir grup çıkması ayrı bir sevinç yaratmaktadır bünyemde.Ne diyeyim övünç ve gurur kaynağımızdır.Özellikle Shehrazad albümü alınıp dinlenmeli hatmedilmelidir hatta:) 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Depressive Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2007 bugunlerde yine asi yanım coşkun basıyor bu bünyeye... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
beelze Yanıtlama zamanı: Nisan 23, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 23, 2008 (düzenlendi) Almora-Ogün Sanlısoy İyiler Siyah Giyer:clapping: Mayıs 28, 2012 AurorA tarafından düzenlendi kod eklendi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
aleimsema Yanıtlama zamanı: Nisan 23, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 23, 2008 güzel bir parça tşkkr ederizz Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sAcReDwitCh Yanıtlama zamanı: Nisan 24, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 24, 2008 doyamıyorum bunu dinlemeyeeee saol paylaşım için süper parçaa ogün adamımsın;) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Locked Yanıtlama zamanı: Nisan 24, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 24, 2008 ben herhangi bir video göremiyorum ama parça güzel. Almora'nın son albümünü dinledim. Eski albümlerindeki kaliteyle aynı. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
raskolnikov Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 2008 dinlerken insanı başka yerlere doğru sürükleyen bir ezgi... almoranın en iyi ezgilerinde bana göre... http://www.yasaktube.com/index.php?sef=Almora---Candle-In-The-Night&tag=almora&type=tag&video_id=sp_-Tl1kjYs Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
raskolnikov Yanıtlama zamanı: Ekim 6, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 6, 2008 Tears Of The Angel - Almora.... efendim, almora'nın çok sevdiğim bir ezgisi. entürmantal olmasına rağmen çok iyi yorumlanmış bir eser.... bu almora klasiğini benim vazgeçilmezim, dreamcatcher' e (blessed trinity) armağan ediyorum...kendilerini özlüyoruz, siz özlemesenizde ben özlüyorum...n'olcek ki!... http://www.yasaktube.com/index.php?sef=almora-tears-of-the-angel&tag=almora+Tears+of+the+angel&type=tag&video_id=VrQo31zCTdM 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Amethyst Yanıtlama zamanı: Ekim 6, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 6, 2008 severim merci Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.